Allah cümlesine yardım etsin.. Kolay atlatmayı nasip etsin.. Arkadaşlar, ilk aşılama da tutan var mı hiç duydunuz mu? Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlüsünü versin.. Aşılama yapıldıktan sonra diyelim ki tutmadı. adetinde gecikme, gününde sapma filan oluyor mu?
Şeyi sormayı unuttum. benim eşimin sperm sayısı 2 milyon çıktı. ilaç verdi. bu sayı 4 milyon oldu. böyle düşük spermli olan eşler var mı? sizlerin ki kaç? doktorlarınız ne diyor?
ayy kızlar baranca ile hamile kalan biri daha buldum gitgide heyecanım artıooooo
Hayırlısı olsun cnm yaa. Dr'unu arayıp haber verdin mi peki ? Sizin ameliyat ne zaman olucaktı ? Bende dr'a gittim adetten sonra bi sorun yoksa 2.aşılama için start vericez dedi. İnş. kistik felan bişey çıkmazsa kasım sonuna 2. deniycez bakalım.
Ayy şu ilaç gelsin bir an öncee :)) Cnm sen bu ilacı kullanırken tedavine devam edicekmisin yoksa ara mı vericeksin. Bir dahaki aya 3.aşılamaya geçicekmisiniz ?
Şeyi sormayı unuttum. benim eşimin sperm sayısı 2 milyon çıktı. ilaç verdi. bu sayı 4 milyon oldu. böyle düşük spermli olan eşler var mı? sizlerin ki kaç? doktorlarınız ne diyor?
özge sen alacakmısın bu ilaçtan nerden geliyo nasıl buluyorsunuz sen bi kullanda bizde bakalım)))
romanyadan canım valla kullanan herkes hamile topicte hepsiyle görüstüm hemen hemen kiminin ikiz hatta yazmıstım tüm yanıtları okuduysan eveli gün bu topige gecmişi okursan görürsün
romanyadan canım valla kullanan herkes hamile topicte hepsiyle görüstüm hemen hemen kiminin ikiz hatta yazmıstım tüm yanıtları okuduysan eveli gün bu topige gecmişi okursan görürsün
ozgeozge selam, ne ilacı bu bana da açıklarmsn :)
cnım profilimden yazdıgım cevaplara bak orda bu ilacla hamile kalanların mesajlarını yazdım bu ilaç romanyada üretilen bi ilac kısırlıga ii gelio erkeklerdede kullanılıyo ve kullanan herkes hamile arada istisnalar olsada büyük cognluk tüp bebek yapıp olmusz sonuc alanlar bile erkeklerde sperm sorununa ve kadınlarda yumurtlamaya birebir
canım ya bizim ne sperm sorunumuz var ne yumurta :S dikkatimi çekti bakayım bi, çok sağol :)
acıklanamayan infertilşteyede ii gelio cnm
hmm, merak ettm alanlar oldumu brdakilerden..
selam kızlar aşılamamın 14. günü, idrar testi yaptım tek çizgi çıktıçok üzgünüm[/QUcanım ıdrardan cıkmayabılır en azından benım gıbı adet olmamıssın ben dun gece adet oldum (( sen umıdını yıtırme tutmus olabılır adetını bekle ınsallah olmassın adet canım
Üzülmeyin arkadaşlar hayırlısı olsun. Sizi en iyi ben anlarım onca üzüntü keder inanın artık hamile görmeye tahammülüm kalmamıştı. Birilerinin hamile haberine ben üç gün ağladığımı bilirim. Ama şimdi çok şükür Rabbim benim yüzüme güldü.İnşallah bu güzel duyguyu sizlere de yaşatır. Çok dua edin birde ben aşılamadan önce yani iğneleri vurulurken haccdan gelen Fatma ananın eli otundAn iştim sabah akşam eşimle beraber deneyin derim. Hepinize kucak dolusu sevgiler.....
allahım kucagına almayı nasıp etsın cnm benım saglıkla huzurla buyut bebısını ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?