Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım azda olsa var tabiki rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok bende ilk aşılaması tutmayanlardanım bende adet olamadım gecikti yani olabiliyo demekki

Şeyi sormayı unuttum. benim eşimin sperm sayısı 2 milyon çıktı. ilaç verdi. bu sayı 4 milyon oldu. böyle düşük spermli olan eşler var mı? sizlerin ki kaç? doktorlarınız ne diyor?

canım benımde esımın sperm sayısı yıkanmadan 8 mılyondu ılk asılma yapıldı ama malesef tutmadı varıkosel amelıyatı olucak benım esım bayramdan sonrakı hafta ınsallha. amelıyat sonrası sans daha cok artıyor asılamadan sonrada adetım 5 gun erken geldı canım

haber vermedım canım ıcımden aramak gelmıyo bugun cok sancım var aslında hıc boyle sancılı olmazdı adetım ama bugun cok farklı kıvranıyorum resmen esım bayramdan sonra amelıyat olucak canım ben esımın degerlerı duzelmeden daha doktora gıtmeyı dusunmuyorum ınsallah kıstın cıkmaz cnım 2. de tutturursun hayırlısyla

Ayy şu ilaç gelsin bir an öncee :)) Cnm sen bu ilacı kullanırken tedavine devam edicekmisin yoksa ara mı vericeksin. Bir dahaki aya 3.aşılamaya geçicekmisiniz ?

valla bana kalırsa gecmicem ama esim bi asılama daha olsun dio biliosun ilki asılama gibi diildi aktı gitti spermler onu saymıyo 2.de tutma şansı cok dio bende kızdırmıorum evet bu ayda asılama olmazsa direk baslıcam ilacaa

Şeyi sormayı unuttum. benim eşimin sperm sayısı 2 milyon çıktı. ilaç verdi. bu sayı 4 milyon oldu. böyle düşük spermli olan eşler var mı? sizlerin ki kaç? doktorlarınız ne diyor?

slm canım,hiç canını sıkma,biizm kocişlerin spermlerde düşük,aşılama için en az 1 milyon yıkanmış sperm lazım die biliyorum,inan tutarmı tutmazmı die düşünme,azcık spermle hamiş olanlarda var,milyonlarca spermle aşılaması tutmayanlarda var,kısmet canım,sıkma canını....

özge sen alacakmısın bu ilaçtan nerden geliyo nasıl buluyorsunuz sen bi kullanda bizde bakalım)))

romanyadan canım valla kullanan herkes hamile topicte hepsiyle görüstüm hemen hemen kiminin ikiz hatta yazmıstım tüm yanıtları okuduysan eveli gün bu topige gecmişi okursan görürsün

romanyadan canım valla kullanan herkes hamile topicte hepsiyle görüstüm hemen hemen kiminin ikiz hatta yazmıstım tüm yanıtları okuduysan eveli gün bu topige gecmişi okursan görürsün

üzülmeyin kızlar bizde doğurcaz herkese nispet,hemde çifter çifter inş.şöyleeekucaklarımız dolacak hayırlısıylaa,ben inanıyorumm,buda bizim sınavımız belliki,benden çok üzülen olmasın valla,artık takmıyorum,özgecim bana moral oldun gerçekden pozitifliliğinle,tabiki birazda ilaçla:)

üzülmeyin kızlar bizde doğurcaz herkese nispet,hemde çifter çifter inş.şöyleeekucaklarımız dolacak hayırlısıylaa,ben inanıyorumm,buda bizim sınavımız belliki,benden çok üzülen olmasın valla,artık takmıyorum,özgecim bana moral oldun gerçekden pozitifliliğinle,tabiki birazda ilaçla:)

ozgeozge selam, ne ilacı bu bana da açıklarmsn :)

cnım profilimden yazdıgım cevaplara bak orda bu ilacla hamile kalanların mesajlarını yazdım bu ilaç romanyada üretilen bi ilac kısırlıga ii gelio erkeklerdede kullanılıyo ve kullanan herkes hamile arada istisnalar olsada büyük cognluk tüp bebek yapıp olmusz sonuc alanlar bile erkeklerde sperm sorununa ve kadınlarda yumurtlamaya birebir

canım ya bizim ne sperm sorunumuz var ne yumurta :S dikkatimi çekti bakayım bi, çok sağol :)

Üzülmeyin arkadaşlar hayırlısı olsun. Sizi en iyi ben anlarım onca üzüntü keder inanın artık hamile görmeye tahammülüm kalmamıştı. Birilerinin hamile haberine ben üç gün ağladığımı bilirim. Ama şimdi çok şükür Rabbim benim yüzüme güldü.İnşallah bu güzel duyguyu sizlere de yaşatır. Çok dua edin birde ben aşılamadan önce yani iğneleri vurulurken haccdan gelen Fatma ananın eli otundAn iştim sabah akşam eşimle beraber deneyin derim. Hepinize kucak dolusu sevgiler.....

allahım kucagına almayı nasıp etsın cnm benım saglıkla huzurla buyut bebısını ınsallah..

allahım kucagına almayı nasıp etsın cnm benım saglıkla huzurla buyut bebısını ınsallah..

İnşallah bitanem en kısa zaman da Rabbim sizler de versin. İşte bizde böyle imtihan ediliyoruz. Yapabileceğimiz tek şey bolll sabır ve tevekkül çok öpüyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…