- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
burnum akıyo heryerim ağrıyo başım çatlıyo.... :2::2::2::2::2::2:
grip mi oldun ?
kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler
valla benim dee burnum akıyorr, belime sanki bıçak saplanıyorr, kendimi pek iyi hissetmiyorum. sonbaharla beraber hastalıklar başladı mı neee ??
Arkadaslar merhaba birşey sorucam özellikle yediğiniz birşeyler varmı? Yumurtlamayı arttıran şeyler falan?
Arkadaslar merhaba birşey sorucam özellikle yediğiniz birşeyler varmı? Yumurtlamayı arttıran şeyler falan?
dikkat et bak bebiş seninle olabilir...walla olabilir canım ama açok kötü hissediyorum kendimi yaaa
canım ben bu ay incir yedim bol bol doktora gittiğimde yumurta sayımın fazla ve durumlarının iyi olduğunu söylemişti...ama çatlarken yumurta sayım fazla olduğu içi ağrım olmuştu..ama bende yumurta sayısı her ay fazla oluyor...Arkadaslar merhaba birşey sorucam özellikle yediğiniz birşeyler varmı? Yumurtlamayı arttıran şeyler falan?
Canım geçen ay bende kimyasal geçirmiştim ilk 3 ay hamişlik sana daha yakın bilesin...batı eklerim listeye...Merhaba kizlar uzun zamandir forumu takip ediyorum, Agustos ayinda ilk denememde hamile kaldim ama degerlerim yeterince katlanmadi ve 5 haftalikken dusuk yaptim (kimyasal gebelikmis). Doktorum ultrasonla baktiktan sonra hic beklemeden deneyebilirsin, rahim temizlenmis dedi. Bu ay calismalar devam etti ama maalesef adet oldumhayirlisi diyerekten insallah Ekim ayina goz diktim. Allah butun isteyenlere sizlere insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Benim bat 23 ekim :)
canım ben bu ay hep yaş incir yedim...kürünü falan yapmadım ama faydasını gördüm diyebilirim...Çok teşekkür ederim bilgiler için. Dün akşam annemde kuru incirin iyi geldiğini söylemişti. Yumurtlamayı arttırmış ve adet düzeni sağlıyormuş.bunu direk yesek aynı etkiyi göstermezmi acaba. Bugün ilk işim kuru incir almak olucak.daha çalışmalara bile başlamadım ama sabrım kalmamış :))
serapçım günaydın
günaydın canım nasıl oldun?
benimde öyleydi canım benim tam aksine kırmızıların belirtileri vardı sivilcelerden dolayı...üzme kendini ben diyorum...hamilelik belirtisi diye bir belirti yok var ama o da battan sonra ortaya çıkıyor öncesinde bir belirti yok...sanki biraz daha iyim gibi bugün...
searp benm gün yaklaştıkça ümidim kalmıyo ya hiç bi belirti yok herşey çok normal....
benimde öyleydi canım benim tam aksine kırmızıların belirtileri vardı sivilcelerden dolayı...üzme kendini ben diyorum...hamilelik belirtisi diye bir belirti yok var ama o da battan sonra ortaya çıkıyor öncesinde bir belirti yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?