Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

valla benim dee burnum akıyorr, belime sanki bıçak saplanıyorr, kendimi pek iyi hissetmiyorum. sonbaharla beraber hastalıklar başladı mı neee ??

Merhaba kizlar uzun zamandir forumu takip ediyorum, Agustos ayinda ilk denememde hamile kaldim ama degerlerim yeterince katlanmadi ve 5 haftalikken dusuk yaptim (kimyasal gebelikmis). Doktorum ultrasonla baktiktan sonra hic beklemeden deneyebilirsin, rahim temizlenmis dedi. Bu ay calismalar devam etti ama maalesef adet oldum hayirlisi diyerekten insallah Ekim ayina goz diktim. Allah butun isteyenlere sizlere insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Benim bat 23 ekim :)

Arkadaslar merhaba birşey sorucam özellikle yediğiniz birşeyler varmı? Yumurtlamayı arttıran şeyler falan?

Ben baya arastirma yapmistim, hamile kalmaya calisirken kesinlikle kafeinli iciceklerden uzak durmalisin bebegin gelisiminde ve yerlesmesinde buyuk yan etkisi olabiliyormus. onun disinda mutlaka et, balik ve sebze yenilmeli bunlar yumurta ve sperm kalitesini arttiriyor, onun disinda bayan ve erkek icin ikisininde vitamin C ve vit E almasi cok onemli. Folik asiti zaten daha hamileligi dusundugun zaman icmeye baslaman gerekiyor. Bunun disinda oyle yumurtlamayi arttiran ozel bir yiyecek duymadim ama dengeli beslenme, vitaminler ve bol bol su tuketmeye devam et canim ve dualarla hayirlisiyla Allah saglikli bebisler nasip eder :)

Arkadaslar merhaba birşey sorucam özellikle yediğiniz birşeyler varmı? Yumurtlamayı arttıran şeyler falan?

tatlım ben hiç yapmadım aslında ama genelde bunu yapıyolar kk dada yapan bayanlar çok

hamile kalmak yumurta sayısını artırmak için kuru incir

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu‘dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Dün akşam annemde kuru incirin iyi geldiğini söylemişti. Yumurtlamayı arttırmış ve adet düzeni sağlıyormuş.bunu direk yesek aynı etkiyi göstermezmi acaba. Bugün ilk işim kuru incir almak olucak.daha çalışmalara bile başlamadım ama sabrım kalmamış :))

walla olabilir canım ama açok kötü hissediyorum kendimi yaaa
dikkat et bak bebiş seninle olabilir...

canım ben bu ay incir yedim bol bol doktora gittiğimde yumurta sayımın fazla ve durumlarının iyi olduğunu söylemişti...ama çatlarken yumurta sayım fazla olduğu içi ağrım olmuştu..ama bende yumurta sayısı her ay fazla oluyor...

Canım geçen ay bende kimyasal geçirmiştim ilk 3 ay hamişlik sana daha yakın bilesin...batı eklerim listeye...

canım ben bu ay hep yaş incir yedim...kürünü falan yapmadım ama faydasını gördüm diyebilirim...

sanki biraz daha iyim gibi bugün...

searp benm gün yaklaştıkça ümidim kalmıyo ya hiç bi belirti yok herşey çok normal....
benimde öyleydi canım benim tam aksine kırmızıların belirtileri vardı sivilcelerden dolayı...üzme kendini ben diyorum...hamilelik belirtisi diye bir belirti yok var ama o da battan sonra ortaya çıkıyor öncesinde bir belirti yok...

rabbim neyse hayırlısı onu wersin canım hepimize...
warsa bebişim karnımda onuda hayırlı kılsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…