- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
amin canım rabbim en hayırlısını biliyor sen üzülme...rabbim neyse hayırlısı onu wersin canım hepimize...
warsa bebişim karnımda onuda hayırlı kılsın inşallah
onca ay boşuna belirti aramışız diyorum ama inanmıyorlar belirti falan yok...Ben ilk hamileliğimi beklediğim halde anlayamamıltım. Hatta birşey olsada hamileliğe yorsam diyordum ama hiçbir belirti olmuyor. Sadece rengi olmama birkaç gün kala idrarımın koyü renk olduğunu fark etmiştim.birde kasığımda bir iki kere oturup kalkarken batma olmuştu.ama onlar normal de de olabiliyor. Yani serap'ın da dediği gibi regly geçmeden maalesef anlamak zor
Kesinlikle katılıyorum. Regly geçmeden fark ettim diyenlere de hayret ediyorum. Olağan şeyleri bebek çok istediğimiz için ona yoruyoruz. Serap bu arada inciri seninde söylemen iyi oldu bir saate incirim elimde size öyle yazıyor olucam :)(null)
valla canım ben sadece bu ay yedim...diğer aylarda yemedim incir ...Kesinlikle katılıyorum. Regly geçmeden fark ettim diyenlere de hayret ediyorum. Olağan şeyleri bebek çok istediğimiz için ona yoruyoruz. Serap bu arada inciri seninde söylemen iyi oldu bir saate incirim elimde size öyle yazıyor olucam :)
yeter herhalde canım dedim ya ben kür şeklinde yapmadım aklıma geldikçe yedim...Bende sadece bu ay yicem bir kerede tutturucam inşallah :) reglym daha yeni bitti yumurtlayana kadar yeter herhalde
Bende sadece bu ay yicem bir kerede tutturucam inşallah :) reglym daha yeni bitti yumurtlayana kadar yeter herhalde
Rabbim hakkından hayırlsını bu ay sana nasip etsin inşallah bebişin seninle olur...merhaba kızlar bende ekimaktin ilk haftasını bekliyorum :) bu ay aşılamam olacaktı ama 4 yumurtam olmuş ve çogul gebelik riski var diye iptal edildikendi çabalarımızla yaptık gene..bu ay inş.. hayırlı sonuçlar alırız kızlarr 2,5 yıldır bekliyorumm...rabim yüzümüze güler inş.
İnşallah canım gönlündeki neyse o olsun alırız elbet listeyeMerhabalarr kızlar.. Bana uyan bi topic buldum :) teşekkür ederim öncelikle...
Ben ilk aşılamamı 31,08 de yaptırdım ve malesef sonuç olumsuz oldu..doktorumda ilk adetin geçsin,1 ay dinlen,sonra 2. Adetinle tekrar gel dedi.o da 16 ekim gibi olması lazım..yani bat:16 ekim..beni de ekler misiniz listeye??? Hem belki de aşılamaya gerek kalmadan olur,ne bileyim,bekliyoruz bakalım...
Allahım hepimiz,tüm isteyenler için,hayırlısıyla,sağlıkla bebekler nasip etsin inşallah.....
aldım incirleri löp löp götürüyorum.bide fındıkla çok sevdiğim antep fıstığı aldım.akşama düz duvara tırmanırım artık:))
inşallah canım gönlündeki neyse o olsun alırız elbet listeye
İnşallah canım gönlündeki neyse o olsun alırız elbet listeye
nazarboncuguumm demek tutmadı aşılamannolabiliyor canımm üzülme lütfenn..2..inşallahh canım benimm..bak benim aşılamamı iptal etti doktorum 4 yumurtam olmuş çogul gebelik riski var diye ben gene kendi çabalarıma kaldımm...bekliyorum canım bende...
ben eylülde demiştim bir sürü sıkıntı çektim bat yaklaştıkça da ümidim kesilmişti ama hamişmişim...Hissiyatı kuvvetli kişiler varmı içinizde arkadaşlar.mesela çok inanıyorum bu ay hamile olucam diyen birileri varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?