Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

gün yaklaştıkça benm heycanım gidiyo ya sanki yine olmıcakmış gibi
ama yinede sabırsızlanıyorum

olucak inşallah merak etme
ben ilkinde çok cahilmişim diyorum
şimdi olursa çok bilinçli olucam inşallah daha iyi olucak herşey

en çok eşimşin yüzündeki o mutluluğu görmek için istiyorum bende.bu sene tatilde birgün çok içmişti arkadaşın eşiyle sarhoş olmuşlardı.çok keyifliydi sonra başbaşayken çok mutluyuz falan lafları geçti.herşeyimiz var yarın çocuklarımızda olacak daha da mutlu olucaz demiştim.ve ağladığını gördüm çocuk lafı edilince gözlerinden yaş geldi ne kadar çok istediğini o zaman anladım normalde fazla çaktırmıyor bana.o ağladı ama benimde içim parçalandı gidergitmez başlıcam çalışmalara dedim içimden bu hafta doktora gidicem doktor biraz daha bekle falan dese bile beklemicem.onu bu sefer sevinçten ağlatmak istiyorum.

serap kuzum sana bişi sorcam... bu tabloyu nasıl yapıyosun ben bilmiommm
canım mesaj yazıyoruz ya o sayfayı açıyorum sol tarafta en altta tablo var hesap makinesine benzer ilkini tıklıyorsun rows yazan kısma kaç satır eklemek istiyorsan o sayıyı yazıyorsun Columns yazan kısma da sütunu kaç istiyorsan onu yazıyorsun 500 yazan kısmı aynen bırak Table Style yazan kısmı full grid yapıyorum Alignmenti de centera getirip okeyliyorum. sonra tablo çıkacak kafana göre ne için yapıyorsan ona göre yerleştiriyorsun...satır ve sütunların içine.

saol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…