Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

anlıyorum canım benim böyle yaparak zamanı daraltırsın ama tatlımm..stres yumurtaların oluşmamasına neden oluyormuş..stres yaptıgında bir salgı varmış o salgılanmıyor ve yumurta oluşumunu engelliyormuş unutma bunuu..aklında olsun canımm..zamanımız çok degerli biliyorsunn..elbet hayır vardır seninkindede tatlım sen sıkma canını belki gerek kalmaz aşılamaya bakmışşsın aaaaaaa süpriz üzülme arkadaşım..

canım inanırmısın aynı durumdayızz...bende ençok onu mutlu etmek için çabalıyorum.eşimde çok istiyor ve olmadıgı için içten içe üzülüyormuşş bunu anladımm..bende senin gibi sevinçten aglatmak istiyorum onuu rabbim yardımcımız olsun canımm..anlıyorum seni..

sevindiricez Allah'ın izniyle inanıyorum.

çocuklar inanın inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz güneşli günler....

kızlar yaa benim hastalanmama nerdeyse 10 gün var..yalnız 2-3 gündür vajinamda mı kasıgımdamı sancılanma var böyle damar atması gibi zonk zok ediyor ve sol bacagıma vuruyor yaa :S can yakıcı bir batma bu :S

İnşallah bebiştir ve tutunmaya çalışıyordur bende de dayanamayacağım ağrılar oluyordu kısa süreli ama en uzunu 5 dakika...

İnşallah bebiştir ve tutunmaya çalışıyordur bende de dayanamayacağım ağrılar oluyordu kısa süreli ama en uzunu 5 dakika...

canım 2,5 yıldır bekliyorumm inşallah ama fena sancı vuruyor yaa sol gösgümünde yandan bir sancı vurup vurup gidiyor..ama kasıgımdaki de 2-3 dk sürüyor nerdeyse..inşallah öyledir canımm

canım 2,5 yıldır bekliyorumm inşallah ama fena sancı vuruyor yaa sol gösgümünde yandan bir sancı vurup vurup gidiyor..ama kasıgımdaki de 2-3 dk sürüyor nerdeyse..inşallah öyledir canımm
sürekli mi oluyor benim günde 2 defa falan olurdu...

slm kızlar bugün doktora gittim ilaçsız yumurta takibi yaptırdım 18.gün ama malesef sağda ve solda küçük boyutlarda bi sürü yumurta var..dolayısıyla hamilelik riskim hiç yok bu ay ama ben hiç üzülmüyorumm adetim düzensiz olduğu için ilaç verdi adet olunca 3. gün testimi yaptırıp gidicem bana klomen ve iğne vericek ve yumoşlarımı çatlatıcak.. tabi bende ateş ölçme yöntemi ve ovülasyon testide alıp kullanıcam..bu ayı boşa geçirmiş olmucam biraz kg vericem ki ne kadar az kg ile hamiş kalırsam iyidir.. pko da var ama onuda yenerim benn

bide şu ayrıntıyı söylemek istiyorum normalde hep 1 yumoşum gelişirdi..minik ama bi sürü yumurtam vardı..bende bu ay sürekli incir yemiştim ve sağlıklı besleniyorum sanırım incirin etkisi..umudum kat kat arttı tek yumurtam olması üzüyordu beni ama şimdi şans katlanıyo

stres en büyük düşman kızlar umudunuzu yitirmeyin benim içim bütün zorluklara rağmen rahat
doktorda çok önemli içimi rahatlatıyor...

şimdi hepiniz için dua ediyorum ve hamiş haberlerinizi bekliyorum..ha bide folik asit önemlii kızlar hamiş kalmadan başlamak gerekiyomuş doktor öyle söyledi onada başladım benn

merhaba kızlar
bende ekim ayında bebek bekleyenlerdenim. aşılama yapılacak pzrtesi günü inş bat büyük ihtimalle 11 ekim beni de eklermisiniz :)

Son düzenleme:

benim kocişimde çok sever çocukları nerde bi çocuk görse sever çocuklarda onu seviyor nedense milletin bebk arabasını sürer falan evlendiğimiz günden beri beiş istiyordu söz verdim yılbaşından sonra diye tamam dedi ama bak olmuyor işte nasıl üzülüyorum analatamam 19 eylülde kocişim çok mutlu mucuk mucukuz aşk dolu gülüyo kefi yerinde ama ben mutsuz çünkü yine kırmızıyı yedim ve en zoru ona söylemekti ve söyledim o an sustu hayırlısı olsun dedi ama gözü doldu ağlayamadıda benden fırsat kalmadı çünkü olsun dedi hayırlısı olsun ama gülmeside kalmadı keyfide sanki o biliormuş gibi hep ona soruyorum bizimde bebişimiz olacakmı diye oda herkersinde olacak tabi ama zamanı var diyor bi krede ben nerden bilim de be insan Allahım çok istiyorum ben meleğimi ver bana onu imtihanım bu olmasın rabbim

Sen çoktan yolu yarılamışsın canım...Stresi attıktan sonra işin daha kolay..Bu ay olmasa gelecek ay bebişin seninle olacak buna inan...

merhaba kızlar
bende ekim ayında bebek bekleyenlerdenim. aşılama yapılacak pzrtesi günü inş bat büyük ihtimalle 11 ekim beni de eklermisiniz :)
eklerim canımm

rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah...

kızlarrr kimse kalmamış topikte we 2. sayfaya düşmüüşşşş
hadi bakim düşsün çemelerimiz da kaynatalım azcık

bata son 3 gün ne hastalık belirtisi nede hamilelik belirtisi war hamilelik gün geçmeden belli olmazmıs ama hastalık belirtimde yok :26::26::26::26:

neyse 2 gün sonra test yapmam 28de :18::18::18::18::18: ayyyyyyyyy bana dua edinde göbüşümde bi canlı taşıyo olayım

bekle bekle şimdi zaman geçmez sende...neyse stres yapma inşallah bebişin seninledir kuzum..

rengly günün bir gün geçtikten sonra idrarda belli oluyor canım rengly gününde bile belli olabilir ama sen genede bir gün geçmesini bekle

eğer beklentin yüksekse git kan testi yaptır bir saatte çıkıyor.ben kendi kendime yemin ettim regly geçmeden bakmayacağım diye.ama sabretmek zor biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…