- Konu Sahibi serap_serap
-
ayyyyyyyyy melten ayın son anne adayı benmi kaldım şimdiiii( sennde gereksiz kırmızılar gelmiş .
benm büyük gün yarınnn
inşallah sen güzellikle kapatırsın bu ayı
yaa ben sana bişi sorcammm:18::18::18::18: ben bu sabah dayanamayıp test yaptım we tek kırmızı çizgi hemen çıktı ötekine de 5-10 saniye baktım çıkmayınca attım çöpe... sonra aklıma takıldı aldım tekrar baktım 2. çizgi çok açık pembe wardı.... acaba... diyorum ama boşyere ümitlenmekte istemiyorummmm
ne kadar zaman sonra tekrar baktın?5 dakika sonra hepsi açık pembe oluyor zaten..
sabah yaptım öğleden sonra baktım ne zaman oluştu bilmiom ama sanırım dediğin gibi olmuştur büyük ihtimall
canım genellikle ilk 5 dakikadan sonra bakmayın diyorlar..ama hayırlısı..belki de sen bakmadığın için bilmiyorsun..1.dakikada falan çizgi çıkmıştır.[/
inşallah öyledir inşallah bebeğim benmledir...
yaa ben sana bişi sorcammm:18::18::18::18: Ben bu sabah dayanamayıp test yaptım we tek kırmızı çizgi hemen çıktı ötekine de 5-10 saniye baktım çıkmayınca attım çöpe... Sonra aklıma takıldı aldım tekrar baktım 2. çizgi çok açık pembe wardı.... Acaba... Diyorum ama boşyere ümitlenmekte istemiyorummmm
İnşallah canım hamile kalırsın isteyen herkese nasip etsin mevlam...inş. bende hamile kalırım tekrar bu aya adet olmadan 3 ay beklemek zorrrrrr hemde korkutuyolar kürtajdan sonra zor olur diye kızlar yardım edin hamilemiyim acaba kürtajıma 26 gün oldu
yaw ne kadar sabırsız çıktı bizim kızlar. test yapar sonra çöpe atar yaptın bari bak belki çıkacak benim ki 2 dakika sonra belirdi...küçük bir araştırmayla ekim topiğinde tumetin durumunu öğrendim inanmaycam sana tumettttt
küçük bir araştırmayla ekim topiğinde tumetin durumunu öğrendim inanmaycam sana tumettttt
irem tamm haklısın bana kız ama yardım da et bu sabah gene yaptım 1. Kırmızı hemen oluştu diğer çizgide30-40 sanıye sonra pembe oluştu... Ne demek şimdi bu... :18::18::18::18::18::18::18::18: Yine boşuboşuna ümitlenmek istemiyorum
irem tamm haklısın bana kız ama yardım da et bu sabah gene yaptım 1. Kırmızı hemen oluştu diğer çizgide30-40 sanıye sonra pembe oluştu... Ne demek şimdi bu... :18::18::18::18::18::18::18::18: Yine boşuboşuna ümitlenmek istemiyorum
kız nasıl yani kan verme imkanın var mı?irem tamm haklısın bana kız ama yardım da et bu sabah gene yaptım 1. kırmızı hemen oluştu diğer çizgide30-40 sanıye sonra pembe oluştu... ne demek şimdi bu... :18::18::18::18::18::18::18::18: yine boşuboşuna ümitlenmek istemiyorum
o zaman yarın sabah yine yap sabahtan bi test tam bat günün olur, yine öyleyse doğru doktora gidersin ....
kız nasıl yani kan verme imkanın var mı?
Hamişsen bebişin için affetcem zıpırcan
yaw boş ver pembeyi gördüysen %90 hamişsin.ara kocişini de git ver kanını yarına kadar nasıl duracaksın...kan werme imkanım war ama tek gitme imkanım yok kocişide ümitlendirmek istemiyorum boşuna ya değilsem die :18:
iremin dediği gibi yarında bi yapayım sabahtan bakalım ne olacak... ama nasıl dayancam ben birine söylemeden yarına kadar allah bilir
ayyy allahım artık daha çok istiyom inşallah hamileyimdir.... Kızım olursa göbek adınıda irem katim bari:122::122::122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?