Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

tam anlamıyla ikinci ayımda ama 7 aydır korunmuyordum. eşimle ayrı şehirlerdeyiz denk getirmeye çalışıyorduk ama olmadı temmuz da da ayrıydım ailemin yanındaydım. ağustos eylül dedik ve hamiş kaldım..

Anladım canım,ya hepsi bahane işte Rabbim ne zamanı yazmışsa o zaman olacak muhakkak,inancım sonsuz.Ama olmayınca da stres yapıyorum ister istemez,benim için dua edersen sevinirim.

Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin

Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

iki dakika boş bırakmaya gelmiyor sizi herkez toplanıyor.ben varken kimse olmuyor.incirimi haşin bir şekilde ıssırdım :)

iki dakika boş bırakmaya gelmiyor sizi herkez toplanıyor.ben varken kimse olmuyor.incirimi haşin bir şekilde ıssırdım :)

incir işe yarıyor mu canım bende alsammı acep severeim de zaten kendilerini
zaten bu ay ç b t yedim herkes kilo aldın diyor ondan mı oldu anlamadım

Valla canım yarıyormu bilmiyorum görücez bakalım bu ay.ben birde fındık koydum yanına çok tatlı ya tadını bastırsın diye.ikiz üçüz patlatırmışım bide :)

Son düzenleme:
o zamaan iş çıkışı incir alayım bende.. gerçi adetime 10 gün falan var geç kaldım sanırım gelecek ay yapayım olmazsa değil mi:18:

çok mutsuzummmm bu sabah karnımda adet sancısı wardı. ben adet olmadan 2-3 gün önceden ara ara gelir bu sancılar we benm de geldi saolsun... sanırım bu ayda olmadı

bilmiyorumm ama içimde azıcık ümit vardı oda gitti bu sabah

Canım o hiç belli olmaz.benim ilk seferde iki gün oldu adet sancım bastırıyor tamam şimdi oldum diyordum bir saat sonra kesiliyordu sonra bir iki saat sonra tekrar baslıyordu aynı adet olacakmışsın gibi oluyor zaten.

kızlar yumurtam çatladıktan sonra doktor 3 gün ilişki önerdi 1 gün dinlen sonra progestan kullanmaya başla 15 gün dedi ilaç kullandığın süre boyuncada ilişki yasak dedi böle bi durum yaşayan var mı aranızda ?

ben duymadım canım.ama zaten yumurtan çatladıktan 3 gün içinde hamile kalma ihtimalin en yüksek günler. progestan da eğer hamile kalırsan tutunmasını sağlar diye söylemiş olabilir.düşük riski olanlara veriyorlar genelde çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…