- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
tamam yazıyorum ama inşallah silmek zorunda kalırım aynı benimkini sildiğim gibi.Se-rap! be-ni tak-vi-me yaz! yaz Se-rap yaz!
amin canım eklerim tabi.Diğer topik bayağı uğurlu geldi inşallah bereketi bu ayda devam eder..Benide ekleyin kızlar bat 14 Ekim İnsallah bu topik bana uğurlu gelir İnsallah hepimiz hamile kalırız :) âmin
ben duymadım canım.ama zaten yumurtan çatladıktan 3 gün içinde hamile kalma ihtimalin en yüksek günler. progestan da eğer hamile kalırsan tutunmasını sağlar diye söylemiş olabilir.düşük riski olanlara veriyorlar genelde çünkü.
teşekkürler canım benim Rabbim inşallah en kısa sürede sizlere de bu mutluluğu yaşatır.selam kızlar
topik sahibini şimdiden kutluyorum tebrık ederim
ben 2 aydır korunmuorum ama ortdada ne gelen var ne gıden 6 aylık evliyim :18: ama pko oldumu ogrendım :26: dr adet olmam ıcın tarlusal verdı bıtelı 5 gun oldu ne gelen var ne gıden beklıoruzzzinsalah bebegım benıde bekletmez bu sıkıntılı gunler gecer
ben o şekilde anlamıyorum canım akıntım başladı mı yumoş zamanım diyorum sadece yumurtam çatladığı an kasıklarımda ağrı oluyor ve anlıyorum yumurtamın çatladığını ama o uzayan sıvı varya genellikle o zamanda daha da artarak geliyor...serapcaaannn bişi sorucam can yaa bu rahim ağzı salgısı varya uzayan o geldiğinde yumurtanın çatlaması yakın anlamına mı gelio çatladı anlamına mı?
ben o şekilde anlamıyorum canım akıntım başladı mı yumoş zamanım diyorum sadece yumurtam çatladığı an kasıklarımda ağrı oluyor ve anlıyorum yumurtamın çatladığını ama o uzayan sıvı varya genellikle o zamanda daha da artarak geliyor...
kimseyi yormayayım benim kırmızılar geldi..25 ekime kaldı ümitler
amin canım inşallah gelir sana bu ay bebişin.Bu ayda bebiş için sabah çarp kocişini.. bende bu ay ki değişiklikler bunlardı...Hadi müjdeyi patlatırsın inşallah sende topikte...o zaman benim yumoş yeni çatlıcak sıvılarım yeni artmaya başladı hesap tutucak 29una inş çatlamış olması gerek ben çarpim adamı bolca sabah senin dediğin gibi edim kız tutar bu ay belki :) hamişlerin duası tutar dua et bana gelsin meleğim bu ay
tamam canım üzülmek yok. yeni bir aya başla bakalım..sende sabah çarp kız bakalım ne olacak...kimseyi yormayayım benim kırmızılar geldi..25 ekime kaldı ümitler
amin canım inşallah gelir sana bu ay bebişin.Bu ayda bebiş için sabah çarp kocişini.. bende bu ay ki değişiklikler bunlardı...Hadi müjdeyi patlatırsın inşallah sende topikte...
ah o kırmızılarhayırlısı canım üzülme yeni ay yeni umut hem ben ekimden çok umutluyum hepimizin gönlü dileği kbl olur inş adet döneminde sıcak tut kendini unutma yumoş o zaman var oluyo yenisi :) ayaklarına patik giy ben bu ay çok sıcak tuttum kendimi kuluçka hesabı sıcak tutmazsak yumoşda büyümez :) üzülme olur mu
tamam canım üzülmek yok. yeni bir aya başla bakalım..sende sabah çarp kız bakalım ne olacak...
üzülmeyip de napcaz..az önce annemle telefonda konuştum.komşularının bebekleri var.2 yaşında falan.babama dede diyo,anneme nine...öyle yaşlı insanlar da değillerdir..ama bebeğe öyle hissettirmişler..telefonda konuşurken bebek yanlarındaydı.babamın sesini falan duydum.kapatır kapatmaz ağlamaya başladım.başkalarının çocuklarını seviyorlar diye.
ben bu ay beklemiyordum ki mesela. çünkü yumoş günlerini tam değerlendiremedik aksilik üzerine aksilik geldi ama rabbim isteyince bir kere de çarpsam adamı oluyor demek. Geçen sene mayıs ayında kuzenim düşük yaptı. doktorda bebek işini 3 ay düşünmeyin deyince bunlarda çarpışabiliriz diye düşünüyorlar ve bir kere ilişki oluyor. Sonra kuzen rahatsızlanıyor doktora götürüyorlar doktorda kesinlikle 3 ay ilişki yok diyor . reglde olmuyor bizimki doktorunu arıyor doktorda düşükten sonra adetlerin düzensizleşir diyor. zaten pko vardı takmıyorda. Geçenlerde öğrendik ki 3 aylık hamileymiş o bir ilişki sonucunda hamile kalıyor Yani Rabbim yazıyor kısacası bu birde stres yok olamayacağını biliyor ya o düşünce yok...canım benim biliosun ki rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olur testmiş yumurtaymış fıs bunlar aslında tek gerçek allah o yazmışsa çabalamasanda olur ben daha 3,5 ayım bitmesine rağmen evliliğimde stres yapıorum ama kendimize edioruz herkesn ağzında bi kelime aklımdan çıkardığım an hamile kaldım !!! sıkıntı yaparsak olucağı varsa olmaz bak şöyle düşün allaha şükür adet oluyoruz zamanında yumurtluoruz sadece zaman sorunumuz var o da olucak burda birlikte müjhe vericez herkese bebişimiz gelio die üzülme üzme bizide:2:
canım benim biliosun ki rabbim ne zaman yazmışsa o zaman olur testmiş yumurtaymış fıs bunlar aslında tek gerçek allah o yazmışsa çabalamasanda olur ben daha 3,5 ayım bitmesine rağmen evliliğimde stres yapıorum ama kendimize edioruz herkesn ağzında bi kelime aklımdan çıkardığım an hamile kaldım !!! sıkıntı yaparsak olucağı varsa olmaz bak şöyle düşün allaha şükür adet oluyoruz zamanında yumurtluoruz sadece zaman sorunumuz var o da olucak burda birlikte müjhe vericez herkese bebişimiz gelio die üzülme üzme bizide:2:
üzülmeyip de napcaz..az önce annemle telefonda konuştum.komşularının bebekleri var.2 yaşında falan.babama dede diyo,anneme nine...öyle yaşlı insanlar da değillerdir..ama bebeğe öyle hissettirmişler..telefonda konuşurken bebek yanlarındaydı.babamın sesini falan duydum.kapatır kapatmaz ağlamaya başladım.başkalarının çocuklarını seviyorlar diye.
İnşallah canım ..ben zaten kırmızılar gelince rahatlıyorum aynı zamanda..en azından düzenli diye.hatta bu ay 3 gün erken geldi.yani gıcık kırmızılarım hiç umut vermeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?