Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

yok canım test kullanmıyorum ama bu ay kullanmayı düşünüyorum inş.
internetteki hesaplayıcıları kullanıyordum

hesaplayıcılar da tek gün mü veriyo yoksa hafta mı ? Kaç güne bir adet oluyosun ...

haftalık veriyor. mesela 10uyla 15i arasında diyor canım
çok düzenli değil mesela bu ay 4 gün önce geldi
diğer ay bi gün önce geldi
ondan önceki ay 5 gün önce geldi

haftalık veriyor. Mesela 10uyla 15i arasında diyor canım
çok düzenli değil mesela bu ay 4 gün önce geldi
diğer ay bi gün önce geldi
ondan önceki ay 5 gün önce geldi

haftalık verenlerin genelde son günü yumurtlarsın bilgine , eğer günün şaşmaya başladıysa en iyisi ovu testi , ben gg den almıştım 20 liraya 20 ovu testi 6 gebelik testi çok matah bişey değil ama işimi gördü benim ama tutturamadım henüz 2 günede geliyo ...

Beter ol diycemde bebişin var Belini ağrıtacak kadar ne iş yapıyosan ben hamile olsam adımı değiştirir köşe taşı koyardım olduğum yerden de kıpırtdamazdım heralde ....
bilgisayar masasıyla yazıcı tozlanmış. masayı ileri çekeyimde yazıcının da arkasının tozunu alayım dedim.ağırmıi küt diye ses geldi belimden..

Ters bir hareket yaptın demekki önünü bitirdin arkası kaldıydı pes sana azıcık tozda oturuver titiz fadimeee...............
bilgisayar masasıyla yazıcı tozlanmış. Masayı ileri çekeyimde yazıcının da arkasının tozunu alayım dedim.ağırmıi küt diye ses geldi belimden..

kızlar selam.
benim çok çok kötü şekilde başım dönüyor bugün ve hatta iki üç gün önce yine oldu böyle.ben bunun iyi yönünü düşünüp sormak istiyorum hamile olsam böyle bir dönme olurmu ve bu kadar erken olurmu?

serap sana bişey sorcaktım canım...karın bölgesi değil de yumurtalıkların olduğu kısım karın altı kazınır gibi sancıların oldu mu hiç?regl olamadığım için soruyorum canım...acaba kist falan mı oluştu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…