- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi serap_serap
-
stresten olabilir erken gelmesi , ovulasyon testi mi kullanıyosun , ille çift çizgiyi görünce yapma denk getirilmiyo öyle çünkü bence çift çizgi öncesi günaşırı çarp adamınıçift çizgiyi görünce arka arkaya yap , yumurtlama günü sonrasında da bi hafta devam et bence ....
yok canım test kullanmıyorum ama bu ay kullanmayı düşünüyorum inş.
Internetteki hesaplayıcıları kullanıyordum
hesaplayıcılar da tek gün mü veriyo yoksa hafta mı ? Kaç güne bir adet oluyosun ...
tünaydın kızlar
dün akşam itibariyle kırmızıyı gördüm
çok üzgünüm ne kadarda umutluydum oysaki
offf bu ayda olmadı
haftalık veriyor. Mesela 10uyla 15i arasında diyor canım
çok düzenli değil mesela bu ay 4 gün önce geldi
diğer ay bi gün önce geldi
ondan önceki ay 5 gün önce geldi
hakkında hayırlısı olsun canım...ben de görmemek için direniyorum..
yok kız evi temizliyordum..belimi ağırttım yine...Serom sessizsin ne iş :44::44: Bebelerle mi ilgileniyon ....
yok kız evi temizliyordum..belimi ağırttım yine...
bilgisayar masasıyla yazıcı tozlanmış. masayı ileri çekeyimde yazıcının da arkasının tozunu alayım dedim.ağırmıi küt diye ses geldi belimden..Beter ol diycemde bebişin varBelini ağrıtacak kadar ne iş yapıyosan ben hamile olsam adımı değiştirir köşe taşı koyardım olduğum yerden de kıpırtdamazdım heralde ....
bilgisayar masasıyla yazıcı tozlanmış. Masayı ileri çekeyimde yazıcının da arkasının tozunu alayım dedim.ağırmıi küt diye ses geldi belimden..
napayım canım..evde toz vardı..temizlemem lazımdı...Ters bir hareket yaptın demekki önünü bitirdin arkası kaldıydı pes sana azıcık tozda oturuver titiz fadimeee...............
kırmızılar gayet coşkulu bi şekilde geldibi daha ümitlenirsem 2 olsun
kırmızılar gayet coşkulu bi şekilde geldiBi daha ümitlenirsem 2 olsun
Hayırlısı olsun canım , gelecek ay herifleri yamulturuz olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?