- Konu Sahibi serap_serap
-
ne kadar geçmişti günün?
herifmi beni yamultur benmi herifi bilemedim ama bu ay çok sıkı çalışcaz o kesin
Ayağa kalkamıyorum ya bu adet sancılarından ne zaman kurtulacam ben
Belim ağrıyor
kociş çıkmış geliyormuş..ya oturamıyorum ayaktaykende nefes alırken batıyor sırtımdan birşeyler..çok mu kötüsün.........
kociş çıkmış geliyormuş..ya oturamıyorum ayaktaykende nefes alırken batıyor sırtımdan birşeyler..
ağlıyordum aradı ne oldu dedi? bende belimi incittim deyince sinirlendi naptın ki dedi.. bende pc masasını çektim yazıcının arkasının tozunu alayım diye..Başladı benim evime kimse gelince yazıcının arkasındaki toza mı bakacaklar diye...az önce de aradı çıkmış yola benzincideymiş.geliiyorum dedi birşey istiyon mu bende yok birşey gelme dedim.çıktım yola dedi ne olur ne olmaz yanında olayım...dedü...nasıl söyledin belini incittiğini çok merak ettimAllah şifa versin inşallah ciddi bişey yoktur
ağlıyordum aradı ne oldu dedi? Bende belimi incittim deyince sinirlendi naptın ki dedi.. Bende pc masasını çektim yazıcının arkasının tozunu alayım diye..başladı benim evime kimse gelince yazıcının arkasındaki toza mı bakacaklar diye...az önce de aradı çıkmış yola benzincideymiş.geliiyorum dedi birşey istiyon mu bende yok birşey gelme dedim.çıktım yola dedi ne olur ne olmaz yanında olayım...dedü...
benim de net yavaş...Ay sinir oldum netten atıp duruyo beni ,
doktora gitsem ne yapacak ki gebelikten dolayı ne iğne vuracak ne ilaç verecek. ayağımı burkmuştum krem vermişti doktor o krem var bende onun bir sakıncası yok herhalde onunla masaj yaptırırım biraz...haklı adam doktora gitcen mi ya ....
doktora gitsem ne yapacak ki gebelikten dolayı ne iğne vuracak ne ilaç verecek. Ayağımı burkmuştum krem vermişti doktor o krem var bende onun bir sakıncası yok herhalde onunla masaj yaptırırım biraz...
içindeki kağıdı okudum bir sakınca yoktur yazıyor hamilelerin kullanmasında burada ki doktoruma arayacam..bebişte olunca haklısın , ara ilacı sor bari doktoruna ....
etmeye çalışıyorum canım ne bileyim bu şekilde ağıracak kigeçmiş olsun kuzu dikkat et kendine
ben bi kere yapınca olcak sanırdım kızama öle kolay değil tbi yumurta çatlaynca 24 saat ömrü yok bile onu yakalamk lazım işte ondan teste başvurdum iinş bu ay göbüşümüz bebiş hatta bebişler olsun ya inş :)
bende öyle sanıyordum canım ama halen ilk geceden hamile kalanları çözemedim =)
hadi bekliyoruz güzel haberlerinizi...adetime 4 gün kaldı inş hasta olmam
bugun kasıklarım çok ağrıdı adet gibicanım geçmiş olsun dikkat et sende
son 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?