- Konu Sahibi serap_serap
-
canım eğer eminsen gününden yap merakta kalma benim iki gün önce silik çıkmıştı...Yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum.SİZCE DOĞRU SONUÇ ÇIKARMI KIZLAR???YARIN REGL GÜNÜM BEKLİYİM Mİ ACABA??
dikim ayı güzelmiş...canım bende net yavaş yarın irem mutlaka gelir o geldiğinde ondan isteriz listeyi güncellemesini..Mevlam en kısa zamanda verir inşallah sizlere de...benide ekleyiiinnnnn lütfennnn ((16 ekimmmmmmmmmmm bnde Ekim Ayı Dikim Ayı derdim hep ölede olsunnn
nasıl muayene etti ki canım kötü oldun...kizlar bugun doktora gittim
senelik muayene icin kanser fln varmi die baktilar
baktiran bilir cok kotuymus yaaaaaaaaaaa
hamis kalmadan baktirin ama hamileyken daha zor olur gibime gelio(
nasıl muayene etti ki canım kötü oldun...
canım ekleyemiyorum ben ama irem geldiğinde mutlaka ekler...selam kızlar beni de eklermisiniizzz listeyeeee??? 25 ekimm
canım soğan küründen inşallah fayda eder...listede var mısın bilmiyorum..yoksan ekleriz..herkese hayırlı akşamlar serapcığım listede bende varım dimi ekim listesinde bat 27 ekim inşallah olmamda gerçi soğan suyuna başladım cnm eşimede keçi boynuzu kürüne 1 hafta sonra başlayacağım allahın iznyle......
valla oldu canım bir kere...geçmiş olsun serapcım belini incitmişsin dikkat et kendine
iceri cubuk sokup parca aldi
sanirim rahim agzi kanseri icin
ama aksatmamk lazim onemli boyle seyler
2312 sogan kuru ben de iciom bu ay arada atladigim oldu ama:S
artik tadi guzel gelio elma cayi gibi dusun
Bugün adet günüm ama olmadım, gebeliğe dair zerre belirti yok. Ben ağrı kesicimi tedarik ettim adetimi bekliyorum artıkBakalım sonuç ne olacak?
arkadaşlar bugün mens oldum yarın tüp bebek tedavime başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var inşallah herşey yolunda gider
arkadaşlar bugün mens oldum yarın tüp bebek tedavime başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?