- Konu Sahibi serap_serap
-
yaw maç mı izliyon kız sen..hayatta en son yapacağım şeydir ve nefret ederim maçlardan...bugün çok stresliyim ben ya... akşam galatasarayın maçını izleyen oldumu... benim son maçım bidaha izlersem maç ne olayım
yaw maç mı izliyon kız sen..hayatta en son yapacağım şeydir ve nefret ederim maçlardan...
anlamadım bende bugün varda akıntı aynı yumurtlama dönemindeki gibi kafam karıştı...
Anladım canım gerçi ben de iki-üç gündğr pek fazla giremiyorum..
yaw maç mı izliyon kız sen..hayatta en son yapacağım şeydir ve nefret ederim maçlardan...
bilmem bana hiç cazip gelmemiştir.izlemem de benim de eşim koliktir.gecenin bir yarısında çanak çekmiyor diye çanağı düzelttiğini hatırlarım köyde..elimizde fenerle bahçede dolanıyoruz...ben milli maçlarla derbi maçlarını kaçırmam walla izlerimama acayip çirkefleşiyom izlerken eşim benden sakin izler dün çok sinir etti galatasaray beni eşim de maçı izlerken videomu çekmiş inanamadım bu benmiyim diom sabahta üst komşu aradı noldu akşam sesin geliyodu bağrıp durdun kawgamı ettiniz eşinle dio
bilmem inşallah kanamam falan olmaz annem de aynısını yaşamış hatta adet günlerinde lekelenmem olurdu diyor...15 gün sonrada adet belirtileri yaşarsın sonra normale dönersin o zaman
hayatımda o hatayı bir kere yaptım maça gittik ama tövbeler olsun kız ne küfürler havada uçuşuyor.duymadığım küfürleri ben orada duymuştum...izlede az deşarj ol serom maç iyidir, eşim geçen sezon son trabzon fenerbahçe maçına götürdü beni stadda izlemek süperdi , gerçi herkes eşini niye götürüyon demiş , kan gövdeyi götürceği maçtan önce belli olduğu için
bilmem bana hiç cazip gelmemiştir.izlemem de benim de eşim koliktir.gecenin bir yarısında çanak çekmiyor diye çanağı düzelttiğini hatırlarım köyde..elimizde fenerle bahçede dolanıyoruz...
Bilmem inşallah kanamam falan olmaz annem de aynısını yaşamış hatta adet günlerinde lekelenmem olurdu diyor...
hayatımda o hatayı bir kere yaptım maça gittik ama tövbeler olsun kız ne küfürler havada uçuşuyor.duymadığım küfürleri ben orada duymuştum...
doktorum da söyledi kırmızıya dönüşmediği sürece sorun etme ama pembeleşip kırmızıya dönerse direkt hastaneye geliyorsun demişti.tabi inşallah olmaz ama olursada normal canım lekelenmeden korkma , bir iki ay belirtiler devam edermiş ...
valla analarının yemek yaptığı tavaya bile küfür edeni duymuştum...ve çıkmak için dakikaları saydım ve sonra da bir daha asla dedim...benim gittiğim maçta genele değilde özellikle emre belözoğlunun anası güzelce anılmıştı ....
20 dakikalık teneffüste görüşürüz canım okulda oluyorum giremem ben hadi sana kolay gele..Kızlar ben kaçar dışarda işim var öleden sonra görüşürüz...
yumoş zamanları bu kadın milletine gerçekten birşeyler oluyorSlmmm herkeşler nerede.bugun benim yumoş günü daha doğrusu dünde öyleydi bugunde öyle ama bende adama kızdım dün birşey yüzünden sölemedim yumoş günü diye trip atıcam diye kaçırıcam bu gidişle(((((
Valla bilmem ne oluorda birşeyler olduğu belli canım çözemedim dahaHem kendime kızıyorum yumoşlar kaçıyor diye.hemde burnumdan kıl aldırmıyorum tribalenfeksiyon oluyor heralde yumoş zamanı:)
Hem kendime kızıyorum yumoşlar kaçıyor diye.hemde burnumdan kıl aldırmıyorum tribalenfeksiyon oluyor heralde yumoş zamanı:)
kız doktor ayın 13.ünde seslemişti ama bayram tatili güya 10 gün olacakmış ya bende 20.sinde gideyim dedim.Şimdi beni tekrardan gaza getirme 13ünde giderim...serooooo öğle arası hamiş arkadaşla doktora gittim , eşi yokmuş tek gitmek istemedi, kalp atışı çok güzel bişey yaaa taramalı gibi atıyoduallahım isteyen herkese tattırsın süper bişey ben dışardan bakmama rağmen bi de içinde olduğunu hissetsen allah bilir nası bir duygudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?