- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.121
gülmeyeyim de napayım hele söyle o garip pozisyonları tövbe tövbe......kızım hamilelik için bile bazı pozisyonlar varmış kızım ne gülüyon
git kan ver bakalım ne çıkacak...Belirti olmayınca tırsıyom ya yine mi kimyasal diye açıkçası ....
gülmeyeyim de napayım hele söyle o garip pozisyonları tövbe tövbe......
git kan ver bakalım ne çıkacak...
canm istersen yap batın ne zamandı ki senin...Bende gelen yokk inş.da gelmez yarın bı tst yapsam mı acaba_?
ben sormamneden anlamaysın anlamadım şimdi edebim buna uygun değil ama zorlanacağın pozisyonlar işteNeyse doktorun açıklar sana büyük ihtimal nede olsa sorcakmışınız
canm istersen yap batın ne zamandı ki senin...
Ben sormam
valla canım bende özel doktora gittim ama benim ücret 27 idi..kanın ücreti ise vatan hastanesine gittim ilk başta 30 lira dedi.bende önceden megaparkta yaptırmıştım 9 liraydı. biliyorsun günde bir kaç kere kan verdiğim için ilk başta yuh dedim ve megaparkta 9 liraya yaptırdım zaten doktorumda orada son 2 veya üç tanesini de doktor kendi yönlendirdi ücrette ödemedimm..öyle ha deyip gidemiyom ki burda bekleyim çarşambaya kadar diyorum test yapayım duruma göre çarşamba belki giderim , bugün çalışanlardan biri yok malum şahısla beraberiz bugün hiç olmaz hemde erkenden gitmek istemiyorum , bu arada serocum canım benim sen özelde baktırıyodun gebeliğe ya kaç lira veriyodunuz sorması ayıp burdakiler 30 a bakıyomuş , höh dedim 10 daha veririm doktora görünürüm 40 lira özel doktor ......
valla canım bende özel doktora gittim ama benim ücret 27 idi..kanın ücreti ise vatan hastanesine gittim ilk başta 30 lira dedi.bende önceden megaparkta yaptırmıştım 9 liraydı. Biliyorsun günde bir kaç kere kan verdiğim için ilk başta yuh dedim ve megaparkta 9 liraya yaptırdım zaten doktorumda orada son 2 veya üç tanesini de doktor kendi yönlendirdi ücrette ödemedimm..
hadi canım inşallah bebişleriniz sizlerledir...Bugun serapcım benim bat ım ama heycanlıym :) test yapmak istiyorum :)
başka bir yere sor canım ben bir yere sordum 30 dedi başka bir hastane de acilden giriş yaptırdım sonra ki leri de normal giriş olarak yine 9 lira aldılar...Burda normal poliklinik 28 lira kadın doğum 40 başka 40 olan varsa bilmiyorum , geçen arkadaşla doktoruna gittikya pıtpıtlar için o zaman danışmaya iş çıkışı gelsem test yapılır mı dedim fiyatı ne 30 dedi biz ikimizde döndük 10 lira daha ver doktora gel dedik o yüzden dedim , 9 lira olsa ben gebelik testi almam direk hastaneye giderim ...
hadi canım inşallah bebişleriniz sizlerledir...
Başka bir yere sor canım ben bir yere sordum 30 dedi başka bir hastane de acilden giriş yaptırdım sonra ki leri de normal giriş olarak yine 9 lira aldılar...
burada hepsi 27 canım ben anlamadım urfa da da 27 aldılar ama...:44:Burda normal poliklinik 28 lira kadın doğum 40 başka 40 olan varsa bilmiyorum , geçen arkadaşla doktoruna gittikya pıtpıtlar için o zaman danışmaya iş çıkışı gelsem test yapılır mı dedim fiyatı ne 30 dedi biz ikimizde döndük 10 lira daha ver doktora gel dedik o yüzden dedim , 9 lira olsa ben gebelik testi almam direk hastaneye giderim ...
yerin kulağını boş ver yanındakinin kulağına dikkat et...başka bir özelin numarasını aldım iş çıkışı arar sorarım iş yerinde soramam yerin kulağı var diye
burada hepsi 27 canım ben anlamadım urfa da da 27 aldılar ama...:44:
yerin kulağını boş ver yanındakinin kulağına dikkat et...
bizimkini de peşin alıyorlar canım...Eşim rahatsızken gitti hep kalp mide hep 28 verdi ama ben gittim arkadaş gidiyo kadın doğum 40 bende anlamadım zaten, sgk payını otomatik mi ne alıyolarmış , belki memurum diye diycem ama sendede öyle olmalı :44::44: Aman boşver tak günahına soyuyolar bizi işte burası pahali diyom annamıyon beni .....
bizimkini de peşin alıyorlar canım...
ne kadar korkutmuş bu kadın seni...belki bebiş yok sırf o gacı yüzünden hasta olamıyom ha sordu ha soracak ne cevap veririm diye ha ....
belli bahalıdrabızon bahalı anacımmmm ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?