- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.321
bende maraşa döndüğüm gün mangal yaptıracağım eşime ağzım sulandı
Sizde de sorun ediyorlar anlaşılan..yaaa burada ki bütün öğretmenler de rapor alıyormuşlar.inşallah bizlerde sorun çıkartmazlar..bugün sağlık ocağından geldiler ben sisteme hamile diye düşmüşüm nereden öğrendiniz dedim.ilçe de kan verdim ya bunlara haber gidiyormuş köyde gebe var diye ..kimseye söylemedik..sadece diğer öğretmenle ben biliyoruz..şaşırdık güldüler bizim istihbarat kuvvetli hocam dediler..onlar kontrol edeceklermiş beni...
canım değerine göre gebelik yok demek9 undaydı 2 gün geçti
valla şaşırdım öyle deyince...Köyde ki herkes duydu demektir akşama kalabalık bir misafirim var...sorun ederler büyük ihtimal bide yüz yüze çalışınca surat çekemem bi gazla az kalsın kasıma bilet alacaktım konyaya gideyim diye sonra vazgeçtim ilk hamileliğimde uçağa binmiştim şuan denemelerdeyken o riske girmeyim tekrar diye vazgeçtim bakalım belki bayram tatili yarar bana , kızım sizin orda bat takibine gerek yok bizdeki gibi herşeyi biliyo meb
canım değerine göre gebelik yok demek
valla şaşırdım öyle deyince...Köyde ki herkes duydu demektir akşama kalabalık bir misafirim var...
köylülerden iki kişi vardı erkek..Burada erkekler daha meraklı...Dillerine düştün yandın demektir..köy nasıl duyuyor anlamadım :44:
köylülerden iki kişi vardı erkek..Burada erkekler daha meraklı...Dillerine düştün yandın demektir..
valla bak erkekler gelip arada bir sorarlar ya da doktora giderim ya onlar götürürler yok değil mi hocam bebek mebek...İlk başta çok tuhafıma gitmişti erkeğin bana bu şekilde sorması ama insan sonradan alışıyor...
valla bak erkekler gelip arada bir sorarlar ya da doktora giderim ya onlar götürürler yok değil mi hocam bebek mebek...ilk başta çok tuhafıma gitmişti erkeğin bana bu şekilde sorması ama insan sonradan alışıyor...
hangi birini kırayım canım..Ben kadının merakını anlıyamadım ne anlarım ne alışırım gırarım kafasını olur biter
canım 3 yıl olmuş ben olsaydım bu kadar beklemezdim bile..bence hemen çektir derim ben...kızlar eşimdede bendede sorun olmamasına rahmen 3 yıldır çocuğumuz olmuyo ve sürekli kist oluşuyo bende doktorum rahim filmi çekelim sonra duruma göre bakacağız dedi eşimse biraz daha bekleyelim belki olur diyo sizce ne yapsam rahim filmi çektiren var mı aranızda?
canım 3 yıl olmuş ben olsaydım bu kadar beklemezdim bile..bence hemen çektir derim ben...
ben bilmiyorum canım yanlış da yönlendirmek istemem ama bununla ilgili başlık var incelersen seni daha iyi yönlendirirler çekilenler...nasıl çekildiği konusunda bir bilginiz var mı ?
olur canım olur daha güzel haberlerini alacağız inşallah burada...
amaninnnnn bugün ikinci bebiş haberi....Mevlam analı babalı büyütsün ilk önce kesenizi sonra pıtpıtlarınızı duyarsınız inşallah...
oyy masallah hamişler cogalıyorr.darısı başımıza ekim bitmden insallah..tüm hamişlere de tebriklerr
Tebrikler maşallah diyelim nazar değmesin.darısı başımıza
hamile olan arkadaşları tebrik ederimmRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...olmayanlara da versin inşallah
kızlar eşimdede bendede sorun olmamasına rahmen 3 yıldır çocuğumuz olmuyo ve sürekli kist oluşuyo bende doktorum rahim filmi çekelim sonra duruma göre bakacağız dedi eşimse biraz daha bekleyelim belki olur diyo sizce ne yapsam rahim filmi çektiren var mı aranızda?
günaydın bayanlar......
günaydınnn.güzelliklerle dolu bir gün diliyorum herkese..günaydın bayanlar......
nere kayboldun...günaydın..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?