Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

sorun ederler büyük ihtimal bide yüz yüze çalışınca surat çekemem bi gazla az kalsın kasıma bilet alacaktım konyaya gideyim diye sonra vazgeçtim ilk hamileliğimde uçağa binmiştim şuan denemelerdeyken o riske girmeyim tekrar diye vazgeçtim bakalım belki bayram tatili yarar bana , kızım sizin orda bat takibine gerek yok bizdeki gibi herşeyi biliyo meb

9 undaydı 2 gün geçti
canım değerine göre gebelik yok demek

valla şaşırdım öyle deyince...Köyde ki herkes duydu demektir akşama kalabalık bir misafirim var...

Ben kadının merakını anlıyamadım ne anlarım ne alışırım gırarım kafasını olur biter

kızlar eşimdede bendede sorun olmamasına rahmen 3 yıldır çocuğumuz olmuyo ve sürekli kist oluşuyo bende doktorum rahim filmi çekelim sonra duruma göre bakacağız dedi eşimse biraz daha bekleyelim belki olur diyo sizce ne yapsam rahim filmi çektiren var mı aranızda?

canım 3 yıl olmuş ben olsaydım bu kadar beklemezdim bile..bence hemen çektir derim ben...

spekulumla vajen içine giriliyor ilaç veriliyor tüplerin açık mı diye bakıyor.yani spermin önünü tıkayan bir şey var mı dıye bakılıyor korkma çektır.

oyy masallah hamişler cogalıyorr.darısı başımıza ekim bitmden insallah..tüm hamişlere de tebriklerr

Tebrikler maşallah diyelim nazar değmesin.darısı başımıza

hamile olan arkadaşları tebrik ederimm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...olmayanlara da versin inşallah

HEPİNİZE ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ... ALLAH TOPİĞİMİZİN HAMİLELERİNE KUCAĞINA ALMAYI, İSTEYENLEREDE EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞAMAYI NASİP ETSİN...

Son düzenleme:

Canım bence hiç bekleme çektir rahim filmini. biraz ağrılı oluyo ama en azından tüplerin kapalımı açıkmı bilip ona göre hareket edersin. Rahim içine ince bi hortum yerleştirip içine tazyikli ilaç verip filmini çekiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…