Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

bnde ömrümde tatlı sevmeyen kadın öle tatlı yiorum ki tuz dedinde tuzu kesmek gerek bnde çok tüketiyorum yemeğin tadına bakmadan tuz koyarım
ben tuzsuz yerim zaten yemekleri onda zorluk çekmiyorum ama ekşi beni çok zorluyor...

evet yaa mide ağrısı kötü oluyor sonra ama şalgam da gözümün önünden gitmiyor kiii :))))
ya dün de eşim bir yemek dedi kayınvalidem yapıyor maraşa gittim mi ilk işim o yemeği yaptırmak olacak kayınvalideme...

bnde ömrümde tatlı sevmeyen kadın öle tatlı yiorum ki tuz dedinde tuzu kesmek gerek bnde çok tüketiyorum yemeğin tadına bakmadan tuz koyarım

ben de tatlıyı çok severdim aslında ama şimdi pek istemiyor canım. evett tuz iyi değil amaa ne yapayımm, az yemeye çalışıyorum ama turşular gözüme çok batıyorrr :))

ben tuzsuz yerim zaten yemekleri onda zorluk çekmiyorum ama ekşi beni çok zorluyor...

ya dün de eşim bir yemek dedi kayınvalidem yapıyor maraşa gittim mi ilk işim o yemeği yaptırmak olacak kayınvalideme...

yaa ben çok tembelleştim bu aralar bi dee, sizde de oldu muu?? yatasım var hep, keşke başkası yemek falan yapsa da yesem diyorumm :)) belki okulda da çok yorulduğumuz içindirr ..

yaa ben çok tembelleştim bu aralar bi dee, sizde de oldu muu?? yatasım var hep, keşke başkası yemek falan yapsa da yesem diyorumm :)) belki okulda da çok yorulduğumuz içindirr ..
ya benimde birinci sınıflar ya çizgiye geçtim eğilerek çocuklarla uğraşıyorum kalktığımda belim ağrıdığını hissediyorum

birinci sınıflar zor olur, hele hamileyken daha yorucudur eminimm. Allah kolaylık versinn canımm. ben 4. sınıfları okutyrm da yoruluyorumm :))
bende ilk defa aldım hep 4 ve 5.sınıfları alırdım bu ilk oldu benim için..çok da kötü denk geldi bu şekilde hamiş kalacağımı bilseydim almazdım belki...

Ankara'da yaşıyorum canım.bu yılın ilk yağmuru aslında ama kışa girince mutsuzluk kaplıyor içimi.sadece kar yağınca keyifleniyorum.karadeniz çok güzel ama dediğin gibi yılın yarısı kapalı kasvetli bir hava olması kötü.ama güneş açıncada doyum olmaz oralara

ben buraya ankaradan geldim ve ne kadar özlediğimi anlatamammm sal karadenizi yaw....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…