- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.301
erkekler için nelere katlanıyoruz değil mi?bugün daha iyiyim , hastalanmadım diyede stresteydim hem bebek yok hem olmuyorum diye oda rahatlattı açıkçası , eşime diyorum ki seni seviyorum azıcık sevmesem katlanmam bu şehre oda diyo şehirle derdinle
erkekler için nelere katlanıyoruz değil mi?
kız öyle deme benim ki değiştiriyordu ben istemedim...Babam vermeyince uzak diye gelip yerleşiyordu erzurumaKesinlikle bir erkek kolay kolay bi kadın için yerini değiştirmez bence
kız öyle deme benim ki değiştiriyordu ben istemedim...babam vermeyince uzak diye gelip yerleşiyordu erzuruma
benim ki pek bir aileye düşkün değil ben yokken bile uğra en azından yemeğini yer öyle eve geçersin diyorum...Uğramıyor anasının yanına dışarıda yiyip geçiyormuş...Benim ki de özeldeydi bende onu düşündüm maraşta bir isim yapmış herkes tanıyor fakat erzuruma gelse ne yapabilirdi ki...Ben de o yüzden istemedim...demekki zoru görmüş, benimkide ankara da iş bulsam gelirdi ama özeldeki adamı nası sil baştan yapcan 15 yıllık hizmete kıycan , ama ben gelse ne olacağınıda tahmin ediyorum onlar kadınlar gibi adaptasyon sağlayamaz, senin gelme şansın varsa kılını kıpırtdatacağını sanmıyorum arkadaş aile ortamından kolayca vazgeçmezler......
benim ki pek bir aileye düşkün değil ben yokken bile uğra en azından yemeğini yer öyle eve geçersin diyorum...Uğramıyor anasının yanına dışarıda yiyip geçiyormuş...Benim ki de özeldeydi bende onu düşündüm maraşta bir isim yapmış herkes tanıyor fakat erzuruma gelse ne yapabilirdi ki...Ben de o yüzden istemedim...
tabi ki kültür farkı çok önemli hatta ben şimdi benden küçük kuzenlere diyorum sakın sakın erzurum dışından evlenmeyin diye...oluyor bazen insan kaldıramıyor bile eşimle ilgili değil ama ailesiyle kültür çatışması yaşadık...Arkadaş meselesi ise evlendikten sonra eşimi çektim o arkadaş çevresinden şimdi görüştüğü 2 arkadaşı var bende eşleriyle görüşüyorum..Onlarla da öyle çok sıkı fıkı olmaz...Ben baştan kestim attım...aileden öte arkadaş ortamı sıkıntısını yaşardı benimki bi kaç ay yeni ortam gez toz sonra özlerdi kesin kankalarını ve başta halısahasını, ben buraya gelince anladım kültür farkı ne demekmiş, türküz sunniyiz hanefiyiz uymayan bişey yok aslında ama şaka anlayışı bile farklı oluyo işte o kültür farkında memleket değiştirmek zormuş .......
tabi ki kültür farkı çok önemli hatta ben şimdi benden küçük kuzenlere diyorum sakın sakın erzurum dışından evlenmeyin diye...oluyor bazen insan kaldıramıyor bile eşimle ilgili değil ama ailesiyle kültür çatışması yaşadık...Arkadaş meselesi ise evlendikten sonra eşimi çektim o arkadaş çevresinden şimdi görüştüğü 2 arkadaşı var bende eşleriyle görüşüyorum..Onlarla da öyle çok sıkı fıkı olmaz...Ben baştan kestim attım...
sen iyi değilsin canım bayram tatilinde kaçıp gitsene ailenin yanına değişiklik olur sana da kafanı da dağıtmış olursun...ya ben görüştüğü kişilerden dolayı sıkıntıda değilim evli olanı da var bekarda hepsini tanıyorum, demek istediğim o arkadaşlarını bırakıp gelse ve geldiği yerde benim durumumda olsa o bunalıma girmekten beter olur, ve bu sadece benimki için değil erkekler için geçerli bana göre erkekler daha zor adapte olup daha az katlanır sıkıntıya ,
kültürün çatışmasından geçtim zaten farklılık varda, benim kastım sohbet ederken senin yaptığın espriyi o ciddiye alıyo, açıklama yapıyo sen diyosunki yok ya takıldım ben şakaydı, o sana şaka yapıyo sen biliyosun şaka yaptığını ama diyosun ki ben asla böyle şaka yapmam ama onlara normal bişey o , ben bu ara iyice sıyrıdım garip garip şeylere takılıyom doğal olarak özlüyorumda ailemi arkadaş ortamımı galiba...
sen iyi değilsin canım bayram tatilinde kaçıp gitsene ailenin yanına değişiklik olur sana da kafanı da dağıtmış olursun...
ben buraya ankaradan geldim ve ne kadar özlediğimi anlatamammm sal karadenizi yaw....
zaten 29 ekim resmi tatil canım 4 gün alacaksın raporu..Süre kısa olmasa gidecemde 6 gün için gidemem burda da izinde sıkıntı olacak şuan izinde kişi var vermezler, ama bayramdan sonra bi 5 gün alıp 9 gün kafa dinliycem benim özelimde sıkıntım yokta bu ara işten uzaklaşmam lazım ,
( orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın)
arkadaşlar başka bir sitede gezerken biri hamileliği erken öğrenmek için babaannesinin bu yöntemini uyguluyormuş.çok güldüm ama bir iki kişide o söyleyince yapmış doğru çıkmış ne ndersiniz denemelimi bu yöntemi.erken öğrenmek için yapmayacağımız şey yok :))))))
büyük şehirden öyle yerlere yaşamaya gidince insan attan inip eşşeğe binmiş gibi oluyor.gerçekten kolay değil.bende ünide öyle olmuştum.kolay değil benimki geçici üni ortamı vardı bide sonuçta.sana allah yardım etsin. Kucağını bebişle doldursun ki sıkılacak zamanın olmasın.
zaten 29 ekim resmi tatil canım 4 gün alacaksın raporu..
bende maraşa döndüğüm gün mangal yaptıracağım eşime ağzım sulandıkurban falan canım çekti kurban eti bayram gelsede yesek
sizde de sorun ediyorlar anlaşılan..Yaaa burada ki bütün öğretmenler de rapor alıyormuşlar.İnşallah bizlerde sorun çıkartmazlar..Bugün sağlık ocağından geldiler ben sisteme hamile diye düşmüşüm nereden öğrendiniz dedim.İlçe de kan verdim ya bunlara haber gidiyormuş köyde gebe var diye ..Kimseye söylemedik..Sadece diğer öğretmenle ben biliyoruz..Şaşırdık güldüler bizim istihbarat kuvvetli hocam dediler..Onlar kontrol edeceklermiş beni...ya papor almak sorun değil ama o raporu kafadan aldığını biliyo adamlar bide onların suratını çekemem zaten kısmetse kurban keseceğimiz için bu bayram düşünmedik ben bayramdan sonra bi dokuz gün kaçarım allah izin verirse...
gebelik yok demek canım batına kaç gün var ki...kızlar bana hemen acil cevap yazın hastaneye gittim tahlil yaptırdım beta hcg <0,100 çıktı bu ne demek oluyo
gebelik yok demek canım batına kaç gün var ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?