- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.341
nere kayboldun...
amin canım bol bebişli gün olur inşallahgünaydınnn.güzelliklerle dolu bir gün diliyorum herkese..
iyiyim canım dün çok büyük bir hata yaptım sabaha kadar da korkudan uyuyamadımburdayım nasılsın canım ...
evet canım ama kafayı karıştıran şey 3000li değerlerdeydi iki gün önce o değerde acıdan duramaması lazım sancı çok fazla oluyormuş çünkü dış gebelikte...dış gebelikle geçiren birine yrum yapmışın ya o topği okudum üzüldümrabbim tez zamanda bebişine kavutursun inşallah............
amin canım bol bebişli gün olur inşallah
iyiyim canım dün çok büyük bir hata yaptım sabaha kadar da korkudan uyuyamadım
evet canım ama kafayı karıştıran şey 3000li değerlerdeydi iki gün önce o değerde acıdan duramaması lazım sancı çok fazla oluyormuş çünkü dış gebelikte...
Canım bence hiç bekleme çektir rahim filmini. biraz ağrılı oluyo ama en azından tüplerin kapalımı açıkmı bilip ona göre hareket edersin. Rahim içine ince bi hortum yerleştirip içine tazyikli ilaç verip filmini çekiyolar.
şu 19 litrelik damacanalar var ya onu kaldırdım bir sancı girdi kasığıma sabaha kadar uyumadım çok korktum birşey oldu diye...ne hatası yaptın bakıyım
şu 19 litrelik damacanalar var ya onu kaldırdım bir sancı girdi kasığıma sabaha kadar uyumadım çok korktum birşey oldu diye...
ama kaldırmam lazımdı bitmişti çünkü diğeri
ne bileyim aklıma gelmedi...kaldırmadanda ilerliyo onlar yatır yuvarla
eklerim canım...beklemediğim tarihhhh- 20 ekim
kolay gelsin o zaman...kırmızılar bittiii çalışmalar başladıııbu ay olsun artık bea
Sen buldukça çarp adamı...tişükkür ettimmm...
Sen buldukça çarp adamı...
kırmızılar bittiii çalışmalar başladıııbu ay olsun artık bea
canım incir de ye bence.kuru incir yumurtlanma zamanına kadar.
boş ver ovuyu zaten gün aşırı çarptın mı illaki denk gelecek...walla kuzu bu ayda onu denicem bakalım.
Gün aşırı yani
geçen ay ovu testi kullandım ama sonuç ortada
yumurtlamama 4-5 gün wardır... faydası olur mu_?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?