- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.381
tamam o zaman patlatırsın müjdeyi burada...hayırlısıyla canım inşallah.pazartesi olmaz bana.akşam predictörün testini alıp yapıcam bakalım o ne göstericek.hassasmış diyorlar aslı varmı yokmu bilmiyorum.
bende ümidi kesmiştim eylülden ekimde ekecektim ama eylülde çoktan ekmişim bebişimin tohumlarını...Darısı isteyen herkese inşallah...topigi acan arkadasi tebrik ediyorum ne güzel bi baslik bulmus.....
ben de ekimde ekmeye calisanlardanim....bakalim bizim hasat nasil olacak.....
kanı bu sabah verdim canım daha 5 gün var benim.ama pozitif negatiften emin olamamaları bile iyice umutlandırdı beni.beta hcg pazartesi belli olacak.eğer olumlu çıkarsa düşük çıkmazsı lazım zaten 5 gün önceden.pazartesi günüm kalıyor o zaman olumlu olursa tekrar kan veririm offfffffff offfffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18:
tamam o zaman patlatırsın müjdeyi burada...
inşallah canım bakalım.testi yapar yapmaz buradayım.
hadi güzel haberlerle gel inşallah...inşallah canım bakalım.testi yapar yapmaz buradayım.
cnm o ucuz testler varya onlar 15 dkya anca sonucu çıkarıo emin ol ben kan testini verdiğim gün ertesi güne alırsınız sonucu dediler o gece kaşındım bi test aldırdım kocişe bebe time die bi test 15 dk snra net çıkardı çizgiyi ondan umutlanabilirsin
hadi güzel haberlerle gel inşallah...
ben inanıyorum canım incirin faydası olduğunu...ve herkese de söylüyorum ikinciyi düşünmeye başladığım anda yine inciri bol bol yiyeceğim...serapcım hatırlıyormusun bilmiyorum ama bu aya olumsuz başladım işk başlarda doktora gitmiştim 5 aydan sonraki ilk denememdi ama doktor polikistlerin oluşmuş adet gecikmesi falan yapabilir dedi.yumurtaların gelişememiş ondan olmuş dedi.bende öyle diyince gidip incir yedim geyiğini yapmıştık hatta.yumurtalarım büyüsün diye.eğer hamileysem incirin sayesinde olacak.
serapcım hatırlıyormusun bilmiyorum ama bu aya olumsuz başladım işk başlarda doktora gitmiştim 5 aydan sonraki ilk denememdi ama doktor polikistlerin oluşmuş adet gecikmesi falan yapabilir dedi.yumurtaların gelişememiş ondan olmuş dedi.bende öyle diyince gidip incir yedim geyiğini yapmıştık hatta.yumurtalarım büyüsün diye.eğer hamileysem incirin sayesinde olacak.
bak cnm onlar sadece vesile biliomusun var ise rabbim istemiş olmuştur bende çok yol denedim bu ay soğan kürü incir yedim test yaptım ama olmasa olmazdı ne yapsam tutmayabilirdi
haftasonu böyle sessizleşiyor...bgn topikler vasat :)
sen ne zaman geldin kız?günaydın.......
sen ne zaman geldin kız?
valla napalım canım bugün veli toplantısı yaptık okul erken bitti..geçtim pc başına uykum var..değişiğim bugün...sen napan...Sabah napan bakıyım güzel anne...........
aman aman gelsin gelsin sırayla bebişler....daha da güzel haberlerle gelirsin canım inşallah buraya...kızlarrr açılın taze hamile geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cumartesi idrar tahlilinde pembe çizgi çıkmıştı cumartesi kan verdim ama bugune kaldı bu sabah tekrar kan veerdim cumartesi verdiğim kanda sonuş 27.3 çıkmış bugunkindeyse 103Allahıma çok şükür hislerim beni yanılmadı.darısı hepinizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?