Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

hayırlısıyla canım inşallah.pazartesi olmaz bana.akşam predictörün testini alıp yapıcam bakalım o ne göstericek.hassasmış diyorlar aslı varmı yokmu bilmiyorum.
tamam o zaman patlatırsın müjdeyi burada...

topigi acan arkadasi tebrik ediyorum ne güzel bi baslik bulmus.....

ben de ekimde ekmeye calisanlardanim....bakalim bizim hasat nasil olacak.....
bende ümidi kesmiştim eylülden ekimde ekecektim ama eylülde çoktan ekmişim bebişimin tohumlarını...Darısı isteyen herkese inşallah...

cnm o ucuz testler varya onlar 15 dkya anca sonucu çıkarıo emin ol ben kan testini verdiğim gün ertesi güne alırsınız sonucu dediler o gece kaşındım bi test aldırdım kocişe bebe time die bi test 15 dk snra net çıkardı çizgiyi ondan umutlanabilirsin

inşallah canım yaaa.dün bir arkadaş yapmıştı onunda 6 gün vardı rengl olmasına idrarda çıktı demişti hatta yok falan dedik erken daha dedik.kan verdi 30 küsürlü bi sonuç çıktı.6 gün kala öğrendi yani.bende yapmayım dedim dayanamadım çok inandım çünkü öyle hissediyorum ama genede idrarda çıkması beni çok şaşırttı.umarım yanıltmaz beni.

hadi güzel haberlerle gel inşallah...

serapcım hatırlıyormusun bilmiyorum ama bu aya olumsuz başladım işk başlarda doktora gitmiştim 5 aydan sonraki ilk denememdi ama doktor polikistlerin oluşmuş adet gecikmesi falan yapabilir dedi.yumurtaların gelişememiş ondan olmuş dedi.bende öyle diyince gidip incir yedim geyiğini yapmıştık hatta.yumurtalarım büyüsün diye.eğer hamileysem incirin sayesinde olacak.

ben inanıyorum canım incirin faydası olduğunu...ve herkese de söylüyorum ikinciyi düşünmeye başladığım anda yine inciri bol bol yiyeceğim...

bak cnm onlar sadece vesile biliomusun var ise rabbim istemiş olmuştur bende çok yol denedim bu ay soğan kürü incir yedim test yaptım ama olmasa olmazdı ne yapsam tutmayabilirdi

bak cnm onlar sadece vesile biliomusun var ise rabbim istemiş olmuştur bende çok yol denedim bu ay soğan kürü incir yedim test yaptım ama olmasa olmazdı ne yapsam tutmayabilirdi

doğru diyorsun canım.birde hamile kalmakla herşey bitse iyi.ben daha önce kaldım ama karnımda öldü.yani sağlıkla sıhhatle olacaksa Allahım nasip etsin.ve sadece bir kere şüpheli ilişki olu dediğin gibi olacaksa Rabbim nasip ediyor zaten.

kızlarrr açılın taze hamile geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cumartesi idrar tahlilinde pembe çizgi çıkmıştı cumartesi kan verdim ama bugune kaldı bu sabah tekrar kan veerdim cumartesi verdiğim kanda sonuş 27.3 çıkmış bugunkindeyse 103 Allahıma çok şükür hislerim beni yanılmadı.darısı hepinizin başına

aman aman gelsin gelsin sırayla bebişler....daha da güzel haberlerle gelirsin canım inşallah buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…