- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.401
aman aman gelsin gelsin sırayla bebişler....daha da güzel haberlerle gelirsin canım inşallah buraya...
canım kasımda kasıla kasıla ben hamileyim dersin inşallah...canim beni beceriksizler listesine ekleyebilirsin
kutu bos cikti gene
ama sadece mujdeli haberi yaziosun sanirim bu ay
Amin canım benim inşallah herkes sırayla müjdeli haberleri patlatır...inşallah canım bu aya başlarken hiç umutlu başlamadım ama Allah'tan ümit kesilmemiş bunu çok iyi anladım.darısı isteyen herkesin başına.
Günaydın Kızlarrrr
mrb bat 29 ekim 1ekimde gecen ay kirmizilar gelmisti 10/15 ekim arasi calismalarimizi yaptik bakalim hayirlisi temmuz anneleri ne dusunuyorsunuz eger hamile kalirsam esimin izin donemine denk gelmis olacak ve tatil yapamicaz acaba bu ayda kirmizilar gelmezse arami versem ama sonrada diyorum ki sanki olduda twmmuzu mayisi kaldi eltimde benden kucuk oda calismalarda benden once hamile kalirsa hayirlisi olsunda kayinvalide laf eder hizli cikti gec kaldiniz gibilerden sinir olurum uffff ne karisik
Kızlarrrrrrr tayinim çıktı....Mevlama binlerce kere şükürler olsun
başvuru yapmadım ki canım 29 ile ek atama çıkmış tc mi girdim atandınız yazısı çıktı sabah sabah şok oldum resmen....hayırlı olsun canımda sen ne zaman başvurmuştun ki :44: aman boşver oyna :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
başvuru yapmadım ki canım 29 ile ek atama çıkmış tc mi girdim atandınız yazısı çıktı sabah sabah şok oldum resmen....
başvuru yapmadım ki canım 29 ile ek atama çıkmış tc mi girdim atandınız yazısı çıktı sabah sabah şok oldum resmen....
maraş merkeze canım...hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun.. eee nereye atanmışsın bariii..
29 il.... demek ek atama olmuş cuma günü olmuş hemde ama ben yeni bugün öğrendim tayinimin çıktığını ...Bu iller arasında maraşta var...Veeeee Maraşın en güzel okuluymuşşşş arkadaşların demesine göre...29 ile ek atama ne demek bilmem ama hayırlı olsunnn
maraş merkeze canım...
29 il.... Demek ek atama olmuş cuma günü olmuş hemde ama ben yeni bugün öğrendim tayinimin çıktığını ...bu iller arasında maraşta var...veeeee maraşın en güzel okuluymuşşşş arkadaşların demesine göre...
evet canım becayişte de benim okulum zaten otomatik olarak görünüyor...Ama bu şekilde olması çok şaşırtıcı oldu...Şu an herkes şokta..Sen başvurmuş mu sayıılıyon otomatikman , ek atamam olunca eski başvurunla atadılar süpermiş canım , allah gönlüne göre versin bebişin bereketiyle geldi anlaşılan
düşünüyorum canım valla o kadar söz vermişim ki zaten tayinim çıkınca yapacaklarımı hatırladım da..epey bir liste uzadı...serapcim hadi gozun aydin
bi sadaka fln bise ver bence boyle cok sevinince iyi olur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?