Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

canim beni beceriksizler listesine ekleyebilirsin
kutu bos cikti gene

ama sadece mujdeli haberi yaziosun sanirim bu ay
canım kasımda kasıla kasıla ben hamileyim dersin inşallah...

inşallah canım bu aya başlarken hiç umutlu başlamadım ama Allah'tan ümit kesilmemiş bunu çok iyi anladım.darısı isteyen herkesin başına.
Amin canım benim inşallah herkes sırayla müjdeli haberleri patlatır...

mrb bat 29 ekim 1ekimde gecen ay kirmizilar gelmisti 10/15 ekim arasi calismalarimizi yaptik bakalim hayirlisi temmuz anneleri ne dusunuyorsunuz eger hamile kalirsam esimin izin donemine denk gelmis olacak ve tatil yapamicaz acaba bu ayda kirmizilar gelmezse arami versem ama sonrada diyorum ki sanki olduda twmmuzu mayisi kaldi eltimde benden kucuk oda calismalarda benden once hamile kalirsa hayirlisi olsunda kayinvalide laf eder hizli cikti gec kaldiniz gibilerden sinir olurum uffff ne karisik

selam canım benimde senin gibi aynı 1 ekim sat 29 Ekim bat
çalışmaları tamamladık bekliyoruz bugün itibariyle
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah olur artık

kızlar bir sorum var
2-3 gündür kasıklarımda çok ağrı var sanırım idrar yolu enfeksiyonum var acaba gebeliğe engel olurmu yardımcı olurmusunuz?:26:

hayırlı olsun canımda sen ne zaman başvurmuştun ki :44: aman boşver oyna :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Kızlarrrrrrr tayinim çıktı....Mevlama binlerce kere şükürler olsun

başvuru yapmadım ki canım 29 ile ek atama çıkmış tc mi girdim atandınız yazısı çıktı sabah sabah şok oldum resmen....

hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun.. eee nereye atanmışsın bariii..
maraş merkeze canım...

29 ile ek atama ne demek bilmem ama hayırlı olsunnn
29 il.... demek ek atama olmuş cuma günü olmuş hemde ama ben yeni bugün öğrendim tayinimin çıktığını ...Bu iller arasında maraşta var...Veeeee Maraşın en güzel okuluymuşşşş arkadaşların demesine göre...

Sen başvurmuş mu sayıılıyon otomatikman , ek atamam olunca eski başvurunla atadılar süpermiş canım , allah gönlüne göre versin bebişin bereketiyle geldi anlaşılan

Sen başvurmuş mu sayıılıyon otomatikman , ek atamam olunca eski başvurunla atadılar süpermiş canım , allah gönlüne göre versin bebişin bereketiyle geldi anlaşılan
evet canım becayişte de benim okulum zaten otomatik olarak görünüyor...Ama bu şekilde olması çok şaşırtıcı oldu...Şu an herkes şokta..

serap hocam tebrikler çok güzel haber umarım bır gun bende böyle güzel bir haber alırım..eşime kavuşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…