- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.421
yapsana cnm böyle beklemek daha stersli değilmiii...tabi reglin çok düzenliyse yap derim arada sarkıyorsa az daha bekle..ama inşallah güzel hamiş haberini alırızslm kızlar ya adet günüm geçeli 2 gün oldu ama test yapmaya korkuyorum
yapsana cnm böyle beklemek daha stersli değilmiii...tabi reglin çok düzenliyse yap derim arada sarkıyorsa az daha bekle..ama inşallah güzel hamiş haberini alırız
sağol canım benim..bende bir yıl çektim kocişten ayrılığın ne demek olduğunu iyi biliyorum 1 buçuk ay evliyken ayrıldım ben eşimden...Şükür kavuştuk..darısı kavuşamayanların başına...serap hocam tebrikler çok güzel haber umarım bır gun bende böyle güzel bir haber alırım..eşime kavuşmak istiyorum
ya durduğun hata hele git de yaptır bir kan testi...slm kızlar ya adet günüm geçeli 2 gün oldu ama test yapmaya korkuyorum
kızlar ya ben ekimin 5 de regl oldum 3 gün öncede hayıta başlamıştım 2 gün içtim 3 gün yine kanamam başladı ama 2 günde toplasanız 1 ped dolmaz sizce bu normal mi
nire kayboldun.günaydın kızlar.....canım sen bu ay kimyasal gebelik yaşamamışmıydın , bende düşüğümde öyle olmuştu aşırı bir kanama yaşamıyosun diğer ay normale dönüyo bişey yoktur büyük ihtimal ama o içtiğin hayıtın bir etkisi varsa bilemiyorum :44::44:
nire kayboldun.
iyiyim canım ne olsun sen nasılsın?burdayım canım nasılsın ......................
iyiyim canım ne olsun sen nasılsın?
hayırdır sessizsin kaç gündür?bende iyi nolsun .....
hoşgeldin canımmm ama gitmişsin..selam kızçeler nasılsınız
hayırdır sessizsin kaç gündür?
hoşgeldin canımmm ama gitmişsin..
anladım canım bende eşyayı toparlamaya başlayacağım yarından itibaren....hayır hayırsessiz değilim aslında biz son katta oturuyoruz , üstüne birde trabzona doğalgaz geldi ama bize henüz gelemedi , o yüzden hem eve kat kaloriferi yaptırmayı planladık birde üste çatı katı yaptırcaz araştırmalardayım fiyat bakıyorum hep buraya da geliyorum ama az bişey yapmasan sayfada kalsan atıyo seni ...
anladım canım bende eşyayı toparlamaya başlayacağım yarından itibaren....
nakliyeyi ayarlamaya çalışıyorum canım ...sen bayramda annenlerde misin eşyanı alıp o tarafa direk geç o zaman ....
nakliyeyi ayarlamaya çalışıyorum canım ...
valla canım ben bayramdan sonraya sarkar diye düşünüyorum..daha kararnamelerimiz gelmemiş..inşallah ayarlarsında tekrar dönmek zorunda kalman oralara
sağol canım benim evet artık babasının yanında büyüyecek...günaydın kızlar.hayırlı olsun serap gözün aydın.bebeğin başka bir şehirde büyüyecek desene.
sağol canım benim evet artık babasının yanında büyüyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?