- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.221
gizemcim yararlı bilgiler için teşekkürler ellerine sağlık :1hug:
canım üzüldüm ama hayırlısı de... inşallah önümüzdeki ay daha sağlam başlar.geç olsun da güç olmasın.benimde iptaller olmuştu burnum sızlıyodu ağlayacak gibi oluyodum şimdi sadece üzülüyorum ama hayırlısı böyleymş demekki zamanı değilmiş diyorum...kısmet...arkadaşlar çok üzgünüm benim tedavim iptal oldu .kasım ayının adettinde tekrar başlayacağız.
yoook hayatım sen kendine ii bak boşver kimse yanlış anlamaz ...ama inanmıyorum lafına kızdım haKızlar hepinize günaydın gerçi öğlen oldu ama neyysee Gizemciğim çok geçmiş olsun tatlımm kendine iyi bak dikkat et sen hastalanırsan bizim moral kaynağımız kim olur sonra??
Arkadaşlar dün yazdıklarımı bazı arkadaşlar yanlış anladılar galiba. Bende belirti var ben kesin hamileyim diye birşey demek istemedim umut dünyası işte geçen sefer hiçbir belirti olmayınca e bu seferde daha değişik olunca insan ne düşüneceğini şaşırıyor tabi. Bana kimse kızmasın ama ben bu seferde olacağına pek inanmıyorum. Tek tesellim o ağrılar. İllede ağrıycak hassaslaşacak diye bişey yok zaten şimdiden de bi belirti olmazmış. Benimkilerde bir belirti değil zaten ben de bunun farkındayımm
süpermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol:Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."
aynen...hiç sevmiyorum o reklamı....ben çıksam o reklama şimdi hamile kalsam ben 36 kısım 1 yaşında...valla bak yine üzüldüm....senağlamaŞu pınar reklamlarına sinir oluyorum oğlum 1 aylık ben 32 yaşında annem 23 yaşında ben 3 aylık........
heyyyyyy bu da süperrrrrrrrrrrbir fıkrada benden :)
Kadının biri alışveriş için şehre inmiş, ilk girdiği dükkânda harika
ayakkabılar bulmuş, ikincide de nefis bir elbise..Üçüncü dükkânda her şey 5 dolara inmiş, gözlerine inanamazken birden cep telefonu çalmış.. Hattaki
kadın doktor ona kocasının feci bir trafik kazası geçirdiğini, durumunun
kritik olduğunu, yoğun bakıma kaldırıldığını söylemiş..
Kadın doktora kocasına çarşıda olduğunu iletmesini, bir an önce orada
olacağını söyleyerek telefonu kapatmış, ama akabinde hayatının en verimli
alışverişini yapmakta olduğunu fark etmiş ve hastaneye gitmeden 1-2 mağazaya
daha girmiş, birkaç saat sonra sabah alışverişini bir fincan kremalı kahve
ile tamamlanmış ki birden kocasını hatırlamış.. Suçluluk duygusu ile
hastaneye koşmuş..
Koridorda doktoruna rastlayıp kocasını sormuş..
Bayan doktor,kadının elindeki paketlere bakıp "Buraya hemen gelmek yerine alışverişine devam ettin değil mi?.." demiş bağırarak, "Sanırım kendinle gurur duyuyor olmalısın..
Adam burda yoğun bakımda, sen mağaza mağaza dolaş.. İyi be..! Ama bu senin son alışverişin olacak.. Artık ömrünün sonuna kadar onun hasta bakıcısı olacaksın, hem de başından 1 dakika bile ayrılamadan.. !" Kadın son derece üzgün başını önüne eğmiş..
Bayan doktor,onun bu haline uzun uzun baktıktan sonra kıkırdamaya başlamış, "Şaka yapıyorum kıııız şakaaaa.." demiş, "Takıldım
sana.. Kocan öldü.. Vallahi öldü.. Hadi aç bakayım şu poşetleri de neler
aldın görelim..!"
canım hoşbulduk kafan kendine iii bak se lazımsın annadın mı bak benin aplan sayılırım yaşın da 24 müş ben alırım oklavayı elime ööle kafanı bozma..nevra senay bebekteyiz hoşgeldiniz şekerler
nevra senay bebekteyiz hoşgeldiniz şekerler
h.b. kuzu ya
neler olmuş oooo nelere takılıyosunuz böyle ya zaten saçma sapan bişeylerden bile gözlerim doluyooo
geçen arkaaşı teselli edim diye kalp hastalığını anlattım o da karşılık olarak arkadaşının aynı benim gibi olup öldüğünü anlattı ne kadar bozuldum ama üstelemedim biliyorum ki kötü niyetle yapmadı oooo takılmayınn yaaaa nolurrr çok hassasımmm yaaa cuma gel cuma:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool:
tuba,bebekteyiz ve diğer transferi olan arkadaşlar şimdi bir sorum var size; az önce kendime şöyle bir baktımda oturmuşum koltuğa bir tarafımda çukulata diğer tarafımda bir tabak kuruyemiş bir birinden yiyorum bir birinden:kedi:
cokacimcoooksizede böyle abuk sabuk iştah değişimleri oluyor mu?
yaaa birde bizim çokkk uykumuz olması gerek miyor muydu hamileysekCADIARZU benim transferden beri nerdeyse gözlerim faltaşı gibi açık nerdeyse geceleri bile hiç uyumuyorum doğru düzgün:1shok:
yaaa bi gittim topic coşmuşşş..
şekerler ben diyet topiclerine bi takıldım anca geldim..kusura kalmayın...opuyorumnanaktan
geçmişi okudum geldim daha doğrusu gerildim diyim...
silam canım bence çok abartılı tepkin bu da benim fikrim fıkralarda kurallar olsa hiiç bişi anlatılamaz ki adı üstünde fıkraaaa
yani orda bar olması ne bizim okuduklarımızı mundar eder nede gönlümüzü kötüleştirir.buda benim fikrim.ayrıca gizemim resmen psikolojik destek servisi gibi çalışıyo bence bunu düşünsen bile burada hamiş adaylarımız var onları buradan germemek için özelden mesaj atsaydın canım..
bende bundan önceki tedavimde dış gebelik geçirip ameliyat olmuştum.rapor bitip işe döndüğüm ilk gün bir arkadaş bizimde böyle bir tanıdık dış gebelikten ameliyat olmuş iki ay sonrada öldü diyivermiştiakannehir hepimiz kalakalmıştık....haaa birde sonra söylüyor akıllım tanıdığı iki ay sonra trafik kazasında ölmüş.dön gül dön ağla bunun gibilerin haline işte:umursamaz:
Nevracim gizemin özeli malesef acik degil ..
Aslinda ben de fikirerimi özelden paylasmak isterdim ..
Ayrica gizemin bana verdigi cevaplari okumus olsaydin ..
Benim ufacik bir fikir belirtmeme kimin tepkisi abartili görmüs olurdun ...
Önemli olan ... iyisin, hossun , süpersin dendiginde degill ...
Elestirildiginde olgun olabilmektirr ...
Üstelik ben onun kisiligine herhangi birsey demedim ..
Biraz olsun elestiriye acik olmak gerek ...
Kendim adina da kimseyi elestirmedim.
Fikraya konu edilen sey ... Bizim dinimiz ...
Bu konuda cok hassasim . Kusra bakmayin ...
Sadece fikrayi secerken dikkatli olmasini tavsiye ettim ..
Rabbim affetsin sizleri kirdiysam ...
lansor bebekteyiz canlarım felaket tellaları ve boşboğazlar çok olur o yüzden hiiiç duymayın abuk subuk yorum yapanları
bebekteyiz boşveeeeeeeerrrrrrrrr
canım cuma kaçta şimdi testin ?
yarına da biri vardı galiba ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?