- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.261
bebekteyiz benimde yumurtalarım p.tesi toplanacak muhtemelen yarın muayneden sonra kesinleşir . tubacım merdiven konusunda hiç bir bilgim yok ama aysun hanım transfer sonrasında kaç gün dinlenmeliyim diyince 2 gün yeterli demişti çoğu yerde de aynı şeyler yazıyor ama biz evhamlıyız sanırım sana neler söyledi bilemiyorum.
h.g. aramıza burda huzurlu olacağından emin olabilirsin
tedavin hayırlı olsun ama ben kısa protokolle tedavi oldum uzun süreci bilmiyorum
inş bu defa kucağına alırsın hakkında hayırlısı
İlgin için teşekkür ediyorum canım,hepimiz için hayırlısı inşallah.
hoşgeldin canım..
canım ben uzun protokolle kısa protokolün farkı kullanılan ilaçların başlama dönemi kısa da adet başladıktan sonra gidiyosun.sen herhalde adeti beklemeden gidicn dimi? muhtemelen iğne veya ilaçlar o zaman başlayacak.ben kısa ile oldum ama duyduğum bu uzun hakkında fazlsını bilen yazsın....
canım kısaca yumurta gelişimini sağlamak için iğne veriliyo sen onu yapıyosun göbüşten bu arada başka ilaçlar varsa onları da ayarlıyolar günaşırı dr.a yumurta kontr.gidiyosun..
rahim hazır olunca ve yumoşlar olgunlaşınca sana bi çatlatma iğnesi veriliyo onu oluyosun istedikleri saatte ertesi gün aç olarak dr.dasın anestezi eşliğinde yumurtalarını topluyolar.bu arada eşin de hastanede sperm vercek. sonra sen biraz dinleniyosun.gerisi embriyologların işi. döllenmeyi halledip haber veriyolar sana kaç tane embriyo var diye uygun bi günde de 2 ila 6 gün arası seni çağırıyolar transfer oluyosun bunda aç olmana gerek yok idrara sıkışık olacaksın ultrason eşliğinde kaç tane ise embriyoları yerleştiriyolar sonra bekle 12-14 gün kan testi ve inşallah BEBİŞŞŞŞŞŞŞ
eksiğim varsa tamamlayın kızlar
bu arada seni de alalım listemize burada moral bulursun.detaylarını verirsen kaçıncı deneme hangi hastane vs.gibi gizemim seni ekler canım...a.s.
canım sabırlı ol ve dr.larını dinle bi tane diye üzülme bi tane olsun tam olsun....kafanı buna takma... dr.una güven gerisini de fazla kurcalama eğer güveniyosan bence...Allah kolaylık versin canım...moralini bozma...a.s.hiçbir gelişme olmuyorki, gidiyorum geliyorum, 300 ünite diyorlar her seferinde, tek yumurtamın olduğunu söylediler. bugün yine gittim yine kan aldılar, yine 300 ünite olacakmış , ve tabi cetrotide diye bir iğneye daha başladım dün, bugünde olacakmışım onu. yumurtam 13 mm olmuş, arkadaşlar açıkçası ne oluyor ne bitiyor hiçbir şey anlamıyorum ben. doktor ne diyorsa onu yapıyorum. bir yumurta olduğunu öğrendiğimden beri zaten, benlikten cıktım, moralim bozuk bir şekilde yaşayıp gidiyorummm...
bir yumurta var, o gelişecek, gelişirse onu alırlarken hic zarar vermemeleri gerekecek, sağlam çıkardılar diyelim, bakalım döllenecekmi, Allaha sığındım, en güzelini o bilir tabi, ama yinede ne bileyim işte, tuhaf bir ruh hali, sizlerin yine bir heyecanı var, bunu görüyorum, o heyecanı bile duyamıyorum artık...
arkadaşlar birde prolaktinim 65 çıktı, onun için ilaç kullanmaya başladım, inşallah çok kötü birşey diildir bu.
hep aklımdasınız valla sizle beraber gün sayıyom sabah eşime bile dedim dua ediyoz filan diye oooh ne iyi valla dedi o bilem sevindi dostluklarımıza...kaydirigubbakcemile5güle güle canım
allah kolaylık versin
dua et yeğenlerine
tahmin ediyooom azzzzzzzz kaldıçok heyecanlanıyorummmmmmmm demeyin böyle içim kıpır kıpır yaz yaz bitmez
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,inşallah bebişim olur canım hepimizin.
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrr
tüp bebek yapmama gerek kalmadı rabbim meleğimi gönderdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
cannur evet embryoları dondurmak içinöncelikle 500 ytl alıyolar sonrasında eğer bir yıldan fazla kalırsa her yıl 100 ytl alıyolar canım
ceynurcum moralini bozma lütfennn tutarsa bir yumurtayla da tutar hiç meraklanma senin doktorun kimdi sen memorialdeydin dimihiçbir gelişme olmuyorki, gidiyorum geliyorum, 300 ünite diyorlar her seferinde, tek yumurtamın olduğunu söylediler. bugün yine gittim yine kan aldılar, yine 300 ünite olacakmış , ve tabi cetrotide diye bir iğneye daha başladım dün, bugünde olacakmışım onu. yumurtam 13 mm olmuş, arkadaşlar açıkçası ne oluyor ne bitiyor hiçbir şey anlamıyorum ben. doktor ne diyorsa onu yapıyorum. bir yumurta olduğunu öğrendiğimden beri zaten, benlikten cıktım, moralim bozuk bir şekilde yaşayıp gidiyorummm...
bir yumurta var, o gelişecek, gelişirse onu alırlarken hic zarar vermemeleri gerekecek, sağlam çıkardılar diyelim, bakalım döllenecekmi, Allaha sığındım, en güzelini o bilir tabi, ama yinede ne bileyim işte, tuhaf bir ruh hali, sizlerin yine bir heyecanı var, bunu görüyorum, o heyecanı bile duyamıyorum artık...
arkadaşlar birde prolaktinim 65 çıktı, onun için ilaç kullanmaya başladım, inşallah çok kötü birşey diildir bu.
ceynurcum moralini bozma lütfennn tutarsa bir yumurtayla da tutar hiç meraklanma senin doktorun kimdi sen memorialdeydin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?