Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

alkisalkisalkis
hadi hayırlısı
evet gelsin slogan
alsınlar yumoşları versinler bebişleriiialkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar mesai bitmek üzzere yarın erkenden görüşürüz inş. kontrolüm var iyi haberlerle gelirim umarım hoşçakalınnnn

gizem im e bişey mi oldu ya çok merak ettim arkdaşı nerdesin ya habersiz gitmezdi ama merakta bıraktın heeeklava:klava:klava: sen bunu hakettin

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,inşallah bebişim olur canım hepimizin.

canım sabırlı ol ve dr.larını dinle bi tane diye üzülme bi tane olsun tam olsun....kafanı buna takma... dr.una güven gerisini de fazla kurcalama eğer güveniyosan bence...Allah kolaylık versin canım...moralini bozma...a.s.

güle güle canım
allah kolaylık versin
dua et yeğenlerine
hep aklımdasınız valla sizle beraber gün sayıyom sabah eşime bile dedim dua ediyoz filan diye oooh ne iyi valla dedi o bilem sevindi dostluklarımıza...kaydirigubbakcemile5

çok heyecanlanıyorummmmmmmm demeyin böyle içim kıpır kıpır yaz yaz bitmez
tahmin ediyooom azzzzzzzz kaldı

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,inşallah bebişim olur canım hepimizin.

amin canım benim ...:Saruboceq:

bebekteyiz canikom meldirin yarın testi mi var kontrol mü kafam karıştı?

aaa ben tek başıma kalmişim kıssslarr.kalkiim bari diyet mamamı hazirliim...öpüyom sizi...
beni özleyin anacığım ....byeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

ya nrcnozbk sudenazzz nevin71 ne yaptınız ne ettiniz özledimmmmmmmmmmm

kızlar bişey sorabilermiyim
şu yumurtalar toplanıyor ve yeterli sayıda iseler donduruyolarya onun icinde ayrıca para alıyolar mı alıyolarsa ne kadar biliyonuzmu

bizde bi gün hamileyim diye bagıracakmıyız acaba kızlar hic yaşamadıgım icin bu duyguyu inanasımda gelmiyo ama icinde kıpır kıpır eşimin bi parcasını taşımak dünyanın en güzel duygusu olsa gerek inşallah yüce rabbim bizede bu güzel duyguyu yaşatır inşallah ...

cannur evet embryoları dondurmak içinöncelikle 500 ytl alıyolar sonrasında eğer bir yıldan fazla kalırsa her yıl 100 ytl alıyolar canım

ceynurcum moralini bozma lütfennn tutarsa bir yumurtayla da tutar hiç meraklanma senin doktorun kimdi sen memorialdeydin dimi

ceynurcum moralini bozma lütfennn tutarsa bir yumurtayla da tutar hiç meraklanma senin doktorun kimdi sen memorialdeydin dimi

inşallah. sürekli dua ediyorum. burda görmüştüm 41 gün meryem suresini okuyun diye, başladım okuyorum, çocuk sahibi olmak için dua varmış onu okuyorum, bakalım dua ve doktorum sayesinde inşallah tutar.
doktorum semra hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…