- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.241
güzelim soruna diğer arkadaşlar cvp vericektir muhtemelen de
sen bizi gelişmelerden hiç haberdar etmiyosun şeker merak ediyoruzklava:
kısslar ben çıkıyom yarına misafirim var biraz hazırlık yapiiim....
ilk fırsatta açarım
öptümmmmmmmm
anniş adayları yiğenlere iii bakın
hiçbir gelişme olmuyorki, gidiyorum geliyorum, 300 ünite diyorlar her seferinde, tek yumurtamın olduğunu söylediler. bugün yine gittim yine kan aldılar, yine 300 ünite olacakmış , ve tabi cetrotide diye bir iğneye daha başladım dün, bugünde olacakmışım onu. yumurtam 13 mm olmuş, arkadaşlar açıkçası ne oluyor ne bitiyor hiçbir şey anlamıyorum ben. doktor ne diyorsa onu yapıyorum. bir yumurta olduğunu öğrendiğimden beri zaten, benlikten cıktım, moralim bozuk bir şekilde yaşayıp gidiyorummm...
bir yumurta var, o gelişecek, gelişirse onu alırlarken hic zarar vermemeleri gerekecek, sağlam çıkardılar diyelim, bakalım döllenecekmi, Allaha sığındım, en güzelini o bilir tabi, ama yinede ne bileyim işte, tuhaf bir ruh hali, sizlerin yine bir heyecanı var, bunu görüyorum, o heyecanı bile duyamıyorum artık...
arkadaşlar birde prolaktinim 65 çıktı, onun için ilaç kullanmaya başladım, inşallah çok kötü birşey diildir bu.
bebekteyiz şimdi gördüm yazını... canım benim sabahtan ha... hadi hayırlısı burada tabiki seni bekliyo olcaz
Canım göbek deliğinden 4 parmak sağa yada sola yapacaksın birgün sağa birgün sola yaparsın. Ama hergün aynı saatte yapmaya özen göster tatlım iğneyi batır iğnenin tamamını sokuyordum ben ama benim iğnem gonal f di seninkini bilmiyorum hergün farklı yerlere yaparsan cildin daha az zarar görür tatlım ilk zamanlarda biraz tuhaf oluyor insan ama alışıyorsun daha sonra acı veren bir işlem değil zaten iğneler çok ince Allah yardımcın olsun tatlım
arkadaşım bende gonal f kullanıyorum, bana göbek deliğinden iki parmak sağa ve iki parmak sola , dediler. 4 parmak mı olması gerekiyordu. kafam karıştı şimdi.
tubacım gelmişsin canım iyi misin? hemen aklıma gelen bi şey sorayım sana opuyorumnanaktan embiriyo dondurma işlemi yaptınız mı canım yaptıysanız ne kadara mal oldu bilgi verirsen çok sevinirim. çok heyecanlıyım çoookkkkk her şeyi merak ediyorum herkes için heyecanlanıyorum hormonlarım tavan yaptı kızlllaaaaarrrrrrr laelaelaelaelaelaelaelaelaelae :dance:
Ya kızlar bişey soracağım merdiven inip çıkmak zararlımıdr benim evim dubleks günlerdir yukarı çıkmadım bugün önemli bişey için çıkmak zorunda kadım bide cuma günü anneanneme gitmem lazım 7. katta oturuyor asansör yok bende 5. kattayım 5 kat inip 7 kat çıkarsam bişey olurmu sizce
ya 2 günden sonra normal hayatınızı geri dönün dedikten sonra olur bence
yavaş hareket edersin yavaş yavaş inip çıkarsın ben ark gidiyorum onunda dubleks valla yavaş yavaş inp çıkıyorum o kadardan bişey olmaz canım ya
Ben daha hiç dışarı çıkmadım yarın 1 hafta olacak sen çıktın herhalde nasıl ağaçlar çiçek açmışmı kuşlar hala ötüyormu geçen sene çok gezdim bu sene korkudan hiç çıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?