Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

oyyy oyyy gizem im nerelerde eve mi gitti yoksa
benim hem hemşom hem aynı bölgede oturuyoz
hanimiş arkadaşımm
kıssss niye burda değilsin şimdi ben alırım oklavayı görürsünnnkötükedihüso

güzelim soruna diğer arkadaşlar cvp vericektir muhtemelen de
sen bizi gelişmelerden hiç haberdar etmiyosun şeker merak ediyoruz klava:

hiçbir gelişme olmuyorki, gidiyorum geliyorum, 300 ünite diyorlar her seferinde, tek yumurtamın olduğunu söylediler. bugün yine gittim yine kan aldılar, yine 300 ünite olacakmış , ve tabi cetrotide diye bir iğneye daha başladım dün, bugünde olacakmışım onu. yumurtam 13 mm olmuş, arkadaşlar açıkçası ne oluyor ne bitiyor hiçbir şey anlamıyorum ben. doktor ne diyorsa onu yapıyorum. bir yumurta olduğunu öğrendiğimden beri zaten, benlikten cıktım, moralim bozuk bir şekilde yaşayıp gidiyorummm...
bir yumurta var, o gelişecek, gelişirse onu alırlarken hic zarar vermemeleri gerekecek, sağlam çıkardılar diyelim, bakalım döllenecekmi, Allaha sığındım, en güzelini o bilir tabi, ama yinede ne bileyim işte, tuhaf bir ruh hali, sizlerin yine bir heyecanı var, bunu görüyorum, o heyecanı bile duyamıyorum artık...
arkadaşlar birde prolaktinim 65 çıktı, onun için ilaç kullanmaya başladım, inşallah çok kötü birşey diildir bu.

bebekteyiz şimdi gördüm yazını... canım benim sabahtan ha... hadi hayırlısı burada tabiki seni bekliyo olcaz

arkadaşım umudunu yitirme hakkında hayırlısı olsunnn
doktorları dinlemekten başka çaremiz yok allah yar ve yardımcımız olsunn

arkadaşım bende gonal f kullanıyorum, bana göbek deliğinden iki parmak sağa ve iki parmak sola , dediler. 4 parmak mı olması gerekiyordu. kafam karıştı şimdi.

arkadaşım bende gonal f kullanıyorum, bana göbek deliğinden iki parmak sağa ve iki parmak sola , dediler. 4 parmak mı olması gerekiyordu. kafam karıştı şimdi.

Canım sana ne söylendiyse o şekilde yap bana 4 parmak dediler. kafanı boşuna karıştırma burda biçok kişi var ama gördüğümüz tedavi yöntemleri birbirinden farklı olabiliyor en doğru bilgiyi doktorun verir

tubacım gelmişsin canım iyi misin? hemen aklıma gelen bi şey sorayım sana opuyorumnanaktan embiriyo dondurma işlemi yaptınız mı canım yaptıysanız ne kadara mal oldu bilgi verirsen çok sevinirim. çok heyecanlıyım çoookkkkk her şeyi merak ediyorum herkes için heyecanlanıyorum hormonlarım tavan yaptı kızlllaaaaarrrrrrr laelaelaelaelaelaelaelaelaelae :dance:

ben dondurma işlemi yptım 500 dondurma içindi bu sene kullanmazsam seneye 200 de saklama parasıydı ama merkeze göre fiyatlar değişiyoo bazı yerde ilaç dahil dondurma dahil fiyatlar var hastanene göre değişir canımmm sen tedaviye başladın mı

Meldirciğim ben dondurma işlemi yaptırmadım benim zaten kaliteli 3 tane embriyom kaldı onunda hepsini transfer ettiler fiyat konusunda bir bilgim yok tatlım

evett yarın test günü olan arkadaşımız mergullllll
haydi mergul haydi mergul haydiiiiiiiiiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiii
anne olcaksınnnnnnn şimdiiiiiiiiii

tabi cuma da bende ya sıra uçtum ben

Ya kızlar bişey soracağım merdiven inip çıkmak zararlımıdr benim evim dubleks günlerdir yukarı çıkmadım bugün önemli bişey için çıkmak zorunda kadım bide cuma günü anneanneme gitmem lazım 7. katta oturuyor asansör yok bende 5. kattayım 5 kat inip 7 kat çıkarsam bişey olurmu sizce

ya 2 günden sonra normal hayatınızı geri dönün dedikten sonra olur bence
yavaş hareket edersin yavaş yavaş inip çıkarsın ben ark gidiyorum onunda dubleks valla yavaş yavaş inp çıkıyorum o kadardan bişey olmaz canım ya

Ben daha hiç dışarı çıkmadım yarın 1 hafta olacak sen çıktın herhalde nasıl ağaçlar çiçek açmışmı kuşlar hala ötüyormu geçen sene çok gezdim bu sene korkudan hiç çıkmadım

bebekteyiz benimde yumurtalarım p.tesi toplanacak muhtemelen yarın muayneden sonra kesinleşir . tubacım merdiven konusunda hiç bir bilgim yok ama aysun hanım transfer sonrasında kaç gün dinlenmeliyim diyince 2 gün yeterli demişti çoğu yerde de aynı şeyler yazıyor ama biz evhamlıyız sanırım sana neler söyledi bilemiyorum.

transferden 1 hafta sonra bende işe başlayacağım çok uzun süre rapor yada izin alamam zaten beni korkutmayın kızlaaarrrrr

allah seni ii etsinn emiii
ben arkadaş derken üst kata komşuma çıktım bizde asansör var ama onun evi dubleksti ordan çıktım yani
benim 10. günüm ben 2 gün ablamda yattım 10 km yol eve geldim hee bide bugün işyeri için imza atmam gerekiyodu maliyeye gittim ama hep arabayla öyle çıktım
hava biraz bulutlu yağdı yağacak sanki :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…