Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kimsecikler yok sanırım ama yinede günaydın kızlllaaarrr kewt kontrolüm vardı geldiimm. çok şükür her şey yolunda 3 gün daha menegon yapıp c.tesi akşam çatlatma yapacağım pazartesi sabah 10 da yumurtalarım toplanacak embiriyoların durumuna göre transfer yapılacak 2. günü ile 5. günü arasında yaparız bu embiriyo durumuna bağlı dedi dr.um perşembe günü olur muhtemelen diyede ekledi :) allahım çokk heyecanlıyım anlatamam hadi çabuk gelin kızlar gizem sanırım bu gün yok inşallah çok hastalanmamıştır.

gunaydin kizlar..ben geldimmm. Galiba daha fazla kimse yok.
Gizemim, insaallah iyi olmusundur.. ayrica ben 33 tane tefriciye okudum.Galiba kimse yok transfer olacak. O da ozaman hepimizin niyetine olsun..

ağzına sağlık talyacım allah kabul etsin :) bu gün arkadaşlardan birinin sonucu belli olacak yarında 2 kişinin.... transfer var mı bilemiyorum.

meldir,ben suan bir ay ara verdim. Gecen hafta negatif sonuc aldim, ilk mikroenjeksiyon denememdi.
Suan adetimi bekliyorum. Kasim ayinda tekrar deniyecem, dondurulmuslarla. Sen galiba suan daha tedavi asamasindasin degilmi?

hayırlısı olsun canım inşallah birdahaki sefere olumlu sonuç alırsın ben tedavideyim pazartesi yumurtalarım toplanacak.

tüp bebekte ilk denemem bundan önce 4 aşılama tecrübem var (3. aşılama tuttu 25 haftalık düşük doğum ikiz ) epey bi ara verdikten sonra tekrar tüp bebekle başladık allahtan hayırlısı bakalım. sen yurt dışındasın sanırım. senin kaçıncı denemen olacak ? 30 yaşındayım bu arada :)

Son düzenleme:
günaydın tubacım nasılsın heyecan durumları nasıl bu gün kontrolden geldim bende p.tesi toplama yapılacak sabahtan bu arada bana sonrası için ilaç yazmadı aysun hanım sen kullanmış mıydın ? verdikleri kağıtta 3 kalem ilaç yazıyor merkeze gidince mi veriyorlar?

benim ikinci denemem olacak. Bana hic asilama uygulanmadi...Sperm sayisi cok dusuk oldugu icin..Direk mikroenjeksiyona basladilar...Yurtdisinda kanunlar farkli. Eger sperm sayisi fazla dusuk degilse, ilk once mecbur 6 asilama yapman gerekiyor. Ondan sonra tup bebege gecebiliyorsun..Mikroenjeksiyonda yalniz sperm sayisi 1 milyonun altindaysa ve daha onceki tup bebek denemeleri netice vermediyse yapiliyor... Ayrica sadece 1 tane transfer ediliyor, eger yasin 35 ustuyse 2 tane..

Günaydın canım heyecan zirvede valla bana da 3 kutu ilaç verdi transfere kadar kullanıyorsun 1 tanesi vajinal jel zaten ama ben onu kullanamadım progesteron için onun yerine hap şeklinde olanını aldım transferden sonra o ilaçları bırakacaksın jele devam ama haftada 1 kere yapılması için bir iğne verecekler hergün yapılan bir iğnen olacak folik asit ve asprine de devam tabi

Gizemciğim yok herhalde bugün inşallah hastalığı çok kötü olmamıştır dinlenmek için izin almıştır. Transfer varmıydı bugün aceba gizem im gitti hiçbirşeyi takip edemiyoruz 2 gündür

ben şu anda menegondan başka ilaç kullanmıyorum aspirini sordum gerek yok demişti transferden sonra gerekli olan ilaçları yazacağım dedi bu aspirin ve folik asit işi beni feci şekilde sinirlendiriyor kötükedihüso çünkü hala kullanmaya başlamadım.

Gizemciğim yok herhalde bugün inşallah hastalığı çok kötü olmamıştır dinlenmek için izin almıştır. Transfer varmıydı bugün aceba gizem im gitti hiçbirşeyi takip edemiyoruz 2 gündür

galiba transfer yok... Ama bende gizemi merak ettim.. Dun de erken cikmisti galiba.. Insallah hersey yolundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…