- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.301
ben şu anda menegondan başka ilaç kullanmıyorum aspirini sordum gerek yok demişti transferden sonra gerekli olan ilaçları yazacağım dedi bu aspirin ve folik asit işi beni feci şekilde sinirlendiriyor kötükedihüso çünkü hala kullanmaya başlamadım.
inşallah. sürekli dua ediyorum. burda görmüştüm 41 gün meryem suresini okuyun diye, başladım okuyorum, çocuk sahibi olmak için dua varmış onu okuyorum, bakalım dua ve doktorum sayesinde inşallah tutar.
doktorum semra hanım.
hiçç önemli değil gönül isterdi ki burası bu kadar kalabalık olmasın napalım herkesin var bir imtihanı rabbim beterinden korusun ben beklemedeyim cumayıı inş hamişimm:kedi::kedi::kedi::kedi:
kilolaları sorma canım benim senden fazla boydan kurtarıyorum allahtan bana sadece tuzsuz yememi önerdi aspirini özellikle sordum her şeyi yazacağım taransferden sonra kullanacağınız ilaçlar var zaten dedi benim pıhtılaşmamda sınırda çıkmıştı onun için huzursuzum yanineyse bakalım onlara güvenmekten başka çaremiz yok ne derlerse onu yapıyoruz değil mi ? transferden sonra iğneleri yaptırmak için dışarı çıkmak zorunda kalacağız sanırım her gün olduğuna göre... ne çok soru sordum canım kusura bakma
bebekteyiz kendini nasil hissediyorsun? varmi hamile belirtilerin?
Canım inşallah,Allah gönlüne göre versin,haberlerini bekliyorum.
valla değişiklikler var ama hayr şer mi bende bilmiyorum
memişlerim balon gibi şişti kasık ağrılarım oluyo hafif bel ağrım oluyoo
korkuyorum heyecanlanıyorum karışığım yanii dört tanemm onlar benim
hadi hayirlisi insallah. Hamile belirtilerine benziyor. Rabbim insallah yarin pozitif test almayi nasip eder. Kactane transfer edilmisti? bu ilk mi?
arkadaslar yarın toplamam var son tedavide 4 yumurta çıktı çok korkuyorum ne olur dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?