Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Aysun hanıma sorsaydın bi belki sende gerek görmemiştir. Bilemiyorum ki canım bende menegon kullanmadım gonal-f ve lucrin kullandım her bünye ye göre farklı demekki kilo durumun nasıl ben biraz kiloluyum da 78 kiloyum onunda etkisi büyük diyorlar

kilolaları sorma canım benim senden fazla boydan kurtarıyorum allahtan bana sadece tuzsuz yememi önerdi aspirini özellikle sordum her şeyi yazacağım taransferden sonra kullanacağınız ilaçlar var zaten dedi benim pıhtılaşmamda sınırda çıkmıştı onun için huzursuzum yani neyse bakalım onlara güvenmekten başka çaremiz yok ne derlerse onu yapıyoruz değil mi ? transferden sonra iğneleri yaptırmak için dışarı çıkmak zorunda kalacağız sanırım her gün olduğuna göre... ne çok soru sordum canım kusura bakma

günaydın kızlar bebekteyzi heyecan doruktadır sanırım çok az kaldı hadi inşallah hayırlısı olur

hoşbulduk kızlarrrr
bugün son gün yrın hayırlısıyla testtttttt
çok heyecanlıyım
aa bide çocuğu olmayan bi arkadaşım var yani çok tedavi görmüş olmamış sonra bir oğlu olmuş daha da olmamış bi arkadaşı bu gece rüyamda hamile gördüm sarılıp tebrik ediyodum bi de ark yaşı var daha da olmaz sanırım

Merhaba canım,okuduğun duları yazabilirsen memnun olurum,bende okumak istiyorum.Sevgilerle...

Bak kızıyorum ama sana aklına takılan herşeyi sorabilirsin sorularının cevabını alamamanın ne kadar iğrenç bir şey olduğunu çok iyi biliyorum herzaman sor tatlım ben transferden sonra hiç dışarı çıkmadım eşim özel hemşire getirdi o yaptı iğnelerimi. Hergün yapılan iğneyi de zaten kendin göbekten yapıyorsun tuzu bana da yasakladı ama mümkün değil tuzsuz yemem ben yemeğin tadına bakmadan atan biriyim zaten bol su içiyorum sende içmeye başla günde 4 litreye yakın su içiyorum Allahtan sorularımızın cevaplarını Aysun hanımdan alabiliyoruz ben bundan öncekaşılamamı Timur Gürganda yaptırdım adam bu işlerde 1 numara ama sadece 1 kere gördüm onda da muayene falan yok zaten sadece konuştuk hemşireler bi havalı bi havalı hiç sorma gitsin biryle kavga ettim zaten tutup tutmadığıyla ilgili bile hiçbir şey söylemediler açıklama yapmadılar allaha emanet yaptırdım işte genartta aklına takılan hiçbirşey kalmıyor insanın herşeyin cevabını veriyorlar bi defa herkes çok güleryüzlü motive ediyorlar insanı

bebekteyiz kendini nasil hissediyorsun? varmi hamile belirtilerin?

valla değişiklikler var ama hayr şer mi bende bilmiyorum
memişlerim balon gibi şişti kasık ağrılarım oluyo hafif bel ağrım oluyoo
korkuyorum heyecanlanıyorum karışığım yanii dört tanemm onlar benim

hadi hayirlisi insallah. Hamile belirtilerine benziyor. Rabbim insallah yarin pozitif test almayi nasip eder. Kactane transfer edilmisti? bu ilk mi?

tubacım çok teşekkür ederim bende her şeyi soruyorum aysun hanıma ama bazende insan unutuyor :) hayecanla sendende allah razolsun inşallah hayırlı heberlerini alırız sıradan da ben gelirim :) bütün arkadaşlara nasip olur umarım allahım yardımcımız olsun ben yemeğe gidiyorum görüşürüz arkadaşlar hoşçakalın

arkadaslar yarın toplamam var son tedavide 4 yumurta çıktı çok korkuyorum ne olur dua edin bana.

tabi ederiz arkadaşım hadi hayılı olsun
korkmana gerek yok canım olacağı varsa 1 taneyle de olur yeter ki rabbim ol desin
canını sıkma arkadaşımmmm inş herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…