Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

arkadaslar yarın toplamam var son tedavide 4 yumurta çıktı çok korkuyorum ne olur dua edin bana.
canım inşallah hayırlısıyla embiriyolarına kavuşursun :) allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider. benim toplamamda p.tesi günü sen nerde tedavi oluyordun nmh ankaradasın sanırım.

ceynurcuğum bende iğnelere başlamıştım.ama yumurtalarım 4 -5 tane olunca doktorum iptal etti.bir ay sonraya kaldı tedavi.nisan da yaptırmıştım 2. denemeyi negatifti.yumurta sayımda çoktu. oyüzden az olunca bir ay erteledi.gene az olursa bu sefer devam edecek.benimde prolaktin hormonu biraz yükselmişti.bende ilaç kullandım.her şeyin hayırlısı. umarım hepimiz için herşey çok güzel olur.

slm arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlıcam 3 kere aşılama yaptırdım 3 pozitifi fakat düşükle sonuçlandı şimdi de tüp denicez bakalım allahım herkeze istediğini versin

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz :CüvCüv:

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100)

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

7 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

8 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

9 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

10 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

11) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

12 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

13 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

14) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

15 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

16 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

17 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

18 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

19 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

20 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

hastadır mutelemen .gelir hemen işallah.
bebekteyiz senin test ne zaman.
ne gibi belirtiler varrr ya sanki ben adet olucam gibi sabah terlemelerim başladı.adet olmADAN DA AYNI TERLEMELERİ YAŞIYODUM.ÇOK ÜZGÜNÜM

test yarın sabah
bende de adet belirtilerii ay bilmiyom valla belirti olsun olmasın ben şu an ii değilim zaten ağlıyorumm duygularım çok yoğun yalnızımmm
üzülmee ya nolurrr
herşeyin hayırlısı adet olup hamile çıkan bile var aldırma belirtileree

bebekteyiz, baska bir sayfada, mergulun test sonucu hcg 33 cikmis diye okudum..Doktor biraz daha bekle demis..Tam birsey diyememis doktor. Ama bence hamile, cunku 5 in uzerindeki deger hamile diye biliyorum..

inş hamiledir moral oldu bana da çok bozuğumm benn
moralim sıfırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…