Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canim ya... Durumunu cok iyi anliyorum... benim ruh halim de bosbosuna kimsesizde durmuyor mirmirmirmir
bendede esimin ailesinin hic haberi yok..Sadece sorunumuzun oldugunu biliyorlar...ailemdende birtek annem biliyor... Arkadas desen, herkez calisiyor, herkezin baska sorunu var...
Kafana takma ama ya...Insallah yarin hayirli haberler alacaksan...

inş canım inş iyiki varsınız allah razı olsun
ya benim ablamlar var destek olcaklar ya hanii
2 gündür beni alt üst ettiler yaa

inş sonucum pozitif olur deli olcam ya

inşallah canım bizler hep pozitif sonuçlar istiyoruz doğal olarak....ama rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin inşallahhhh...
ben ilk tedavimde hamile kaldım da ne oldu???? nerdeyse canımdan oluyordum.çokkk kötü zamanlar geçirdim.ama bunlarıda görmek varmış nasipte....

tabi canım hakkımızda hayırlısı olsunn

canım benim transfer 15 inde oldu.normalde 27 ekim test günüm ama sanırım ben en çok cumartesiye kadar bekleyebilirim bu merakla gibi geliyor bana....

eee merak etsen ne olur ki çıkmadıktan sonra test de ben dminden beri cebelleşiyorum test alsam mı diye evin önü eczane ne yapim ya bugün 11 gün

Benimle aynı kaderi paylaşan ne çok insan varmış yaaa. Annem babam ingilterede eşimin ailesinden herzaman arayıp soran teklifsiz eve giren çıkan insanlar birden bire ellerini ayaklarını kestiler tabi gelseler pastalar börekler hazırlanmayacak hizmet eden kimse yok rahat rahat oturup sigaralarını çaylarını içemeyecekler. Arkadaşlarımdan hiç haber yok canım sıkılıyor gelin diyeceğim diye korkuyorlar herhalde Kayınvalidemi de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın oğullarını gelinlerini TORUNLARINI aldı yanına keyfine diyecek yok. Bugün 1 haftadır ne aradı ne sordu Allaha havale ediyorum. Çocuğum yok diye yapıyor bunları. Diğerleri neler yaptı torunumun hatrına diye göz yumuyordu Ne kadar çok istiyorum bu çocuğu anlayın işte arkadaşlar. Benim tek dayanağım bu olacak Allah inşallah yüzüme gülerrr

eee merak etsen ne olur ki çıkmadıktan sonra test de ben dminden beri cebelleşiyorum test alsam mı diye evin önü eczane ne yapim ya bugün 11 gün

canım benim bu tamamen benim kendi öz sabırsızlığım sen bakma bana.....
benim trannsferi 6. gün transferi o yüzden biraz daha erken kana belirti verecek zaten eğer tutunmuşlarsa canım.ama sabreden arkadaşlarında sabırlarına hayranım.inşallahhh sabrımızın sonu selamet olur:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim ya gerçeten hayatlarımız ne kadar benziyoo
umarım sonunda da hepimz mutlu oluruz

evet ya, ne kadar cok kisi varmis.... Zaten zor gunler geciriyoruz, birde onlarla ugrasmak zorunda kaliyoruz maalesef...

Kızlar bu arada teste kadar 3 defa idrar testi aldım ve malesef ilki hariç diğerleri negatifti.İlki de pregnyl iğne kullandım transfer sonrası oyüzden ikinci çizgisi çok silik de olsa vardı.İdrar testlerini yaptıktan sonra moralim daha da bozuluyordu üstelik ama yapıp yapmamak size kalmış.Çünkü benimki hala belirsiz...Pazartesi belli olacak Allahın izniyle.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…