- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.361
aman sakin haa, yoksa benden gelirklava:
arkadaslar var ya, suan o kadar mutluyumki..Iyiki bu forumu kesfetmisim... kendimi sizlerin sayesinde iyi hissediyorum.. hollandanin forumuna da katilmistim, ama orda burdaki gibi maalesef kilitlenme yok.. Keske daha once kesfetseymisim burayi, ama bunada sukur...
Hastaneden yeni geldim sayılır.Hcg 33 çıktı.Doktorum bana sınırda dedi.Ne hamilesin ne de değilsin diyebilirim dedi.Pazartesi günkü artışa baglıymış.Biraz moralim bozuldu aslında ama forumda biraz moral buldum işte böyle..
arkadaslar var ya, suan o kadar mutluyumki..Iyiki bu forumu kesfetmisim... kendimi sizlerin sayesinde iyi hissediyorum.. hollandanin forumuna da katilmistim, ama orda burdaki gibi maalesef kilitlenme yok.. Keske daha once kesfetseymisim burayi, ama bunada sukur...
kızlarr bi kayboldum neler olmuş ne bu umutsuzluklar bakayım gizemin yerine aldım elime oklavayı bu sigara içmek isteyenlereklava: bu umutsuzluğa kapılanlara klava: bu aileleri dert edenlere boşverin eşiniz yanınızda mı kimseyi takmayın klava: eğer eşinizde canınızı sıkıyorsa bi oklavada onlara klava: yeter mi bu kadar hadi bakayım silkelenin güzel şeyler düşünün :)
kıslar ben daha öğleni kılmadım birazdan gelirim
öptüm sizlerii kaçmayın sakınnn heeee
kiz bebekteyiz, sen gittin pesine herkez gitmis....
Allah kabul etsin canim.. Bizede dua etmeyi unutma!
benim namaz kazaya kaliyor maalesef... isyerinde kilamiyorum mafoldumben
kızlarr bi kayboldum neler olmuş ne bu umutsuzluklar bakayım gizemin yerine aldım elime oklavayı bu sigara içmek isteyenlereklava: bu umutsuzluğa kapılanlara klava: bu aileleri dert edenlere boşverin eşiniz yanınızda mı kimseyi takmayın klava: eğer eşinizde canınızı sıkıyorsa bi oklavada onlara klava: yeter mi bu kadar hadi bakayım silkelenin güzel şeyler düşünün :)
amin her dua da varsınız emin olun
ayyy canım kıl da kaza olsun rabbim bilir niyetini kabul olsun inşşşŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?