Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Hastaneden yeni geldim sayılır.Hcg 33 çıktı.Doktorum bana sınırda dedi.Ne hamilesin ne de değilsin diyebilirim dedi.Pazartesi günkü artışa baglıymış.Biraz moralim bozuldu aslında ama forumda biraz moral buldum işte böyle..

arkadaslar var ya, suan o kadar mutluyumki..Iyiki bu forumu kesfetmisim... kendimi sizlerin sayesinde iyi hissediyorum.. hollandanin forumuna da katilmistim, ama orda burdaki gibi maalesef kilitlenme yok.. Keske daha once kesfetseymisim burayi, ama bunada sukur...

canım mergul cüğüm değerin az değil canını sıkma sakın hayırlı sonuçlar olsun
benim de cuma toplanmıştı p.tesi transfer yapılmıştı ben hiç test yapmadım yarın 12 gün kan testi var işte kaç transferin oldu benim 4 dü

vereliniortak kaydirigubbakcemile5 Şeniz

Aman canım sakın moralini bozma ya sıfır olsaydı ne yapardın sonuçta çıkmış bir değer var Hiç kafanı takma. Bebişinide üzmeklava:klava:

aynen katılıyorum sana
hepimizn hemen hemen hayatları aynı kardeşlerim bile beni böyle anlamıyorlar
Şeniz:1hug::teselli::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlarr bi kayboldum neler olmuş ne bu umutsuzluklar bakayım gizemin yerine aldım elime oklavayı bu sigara içmek isteyenlere klava: bu umutsuzluğa kapılanlara klava: bu aileleri dert edenlere boşverin eşiniz yanınızda mı kimseyi takmayın klava: eğer eşinizde canınızı sıkıyorsa bi oklavada onlara klava: yeter mi bu kadar hadi bakayım silkelenin güzel şeyler düşünün :)

meldir, keyfimi yerine getirdin sagol, hehe

oklavayı yedik akıl yerine geldii
sağol arkadaş:enbuyukkk:ımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…