- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.381
bebekteyiz, sen kac senedir evlisin?
cicim ben 6 senelik evliyim
iyiki evlenmişim eşimi çok seviyorum aşığım onaaaaa
Allahim mutlulugunuzu bir omur boyu surdurmeyi nasip etsin...
6 senedir bebekmi bekliyorsun? yoksa bir kac sene ertelemisyin?
6 senedir bekliyorum canım hiç ertelemedik çünkü evlenmeye karar verince eşim çalışmamı istemedi aynı şirkette çalışıyoduk hemen bebeğim olsun istedim aslında bunu eşim için istiyodum çünkü o bebekleri çok sever yeğenlerim var diye her akşam ablamlara gitmek isterdi bi bahane bulmaya çalışırdı sırf çocuklar için sevmek oynamak için ama olmadı malesef ilk micro denemem bakalım yarın artıkkkkk
valla maasallah... 3er, 4er transfer ediliyor sizde....
bende 1 taneyle yetinmek zorundayim...
canim benim ya..insallah pozitif sonuc alirsin.. biraz hamilelik belirtilerin vardi dimi?
talyacım bende 2 embiriyo isteyeceğim fazlası olmaz çünkü diğer hamileliğimde ikiz gebeliğim 25 haftada sonlandı hatta 2 tane olursa naparız bilemiyorum diyor dr.um ama 1 taneyede ben güvenemem hayırlısı artık bende 6 senelik evliyim.
valla bazı şeyler var ama bilemiyom tabi test yapim mi yaaa
ilaçlardan da olabilir
kızlar ne diyeceğim bu kadar oklavadan sonra kayınvaldeye bi tane göndereyim dedim çok canım çekti hormonlarım tavan yapmışken hırsımı alırım dedimklava:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohh rahatladım :)
progesteron estrafam dı sanırım isimleri
tabi folic asit de var
kızlar hepinizden bir ricam olacak hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz biliyorum beklerken bende kafayı yiyecem sizin gibi ama şunu hatırlatmak istedim test yapmak için aceleci davranmayın aldıklarımızın hepsi hormon ilçaları ve bu ilaçlar test sonuçlarını etkileyebiliyor lütfen gününden önce test yapmayın çoğu yanlış çıkıyor lütfen tecrübeyle sabittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?