Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canim sana tedavi surecinde bol basarilar dilerim, Allah yardimcin olsun..

tubacım nasılsın yarın tahlili yaptırmaya genarta mı gideceksin ? inşallah yarın sana ve bebekteyize şans uğur getirsin.

tubacım nasılsın yarın tahlili yaptırmaya genarta mı gideceksin ? inşallah yarın sana ve bebekteyize şans uğur getirsin.

Canım benim tahlil yarın değil salı günü koskocaman 4 gün var daha tabi bugünü saymazsak ) yarın bebekteyizi bekleyeceğiz hep birlikte inşallah hayırlı sonuçlar alır

kaydirigubbakcemile3 pardon yaaa :) ben iki güzel haber alacağız diye düşünmüştüm neyse sanada az kalmış tubaaaaa :)

kızlarrrrrrrrrr selam,
benim akşama yemeğe ağır misafirler geliyo o yüzden sabahtan beri koşturmadayım... sizi unuttum sanmayınnnnnnnn
geçmişe vs. bakamıyom bile bi yazıp gidecem... sabah inşallah hayırlısı ile gelecem...
dualarım yarınki pozitiflere hiiiç unutmuyom....
sizi öpüyorum ...
yarına kadar byeeeeeeeeee

kıslarrrr ben şimdi gitmeliyim komşum geldi çağırdı
yarın mutlaka haber vericm size
inş halaylar çekeriz burda
dualarınıza ihtiyacım var
yine uğrarım arada
hepinizi çok seviyorum Allah a emanet olunnn dua edin bol bolll

allah yardımcın olsun bebekteyiz inşallah kocaman gülen bir yüzle gelirsin dualarımız seninle bende çıkıyorum kızlar yarın sabaha görüşmek üzere umarım gizimde iyleşmiştir yarın listenin başına döner :)

canım merhaba görüşemedikk.yarın büyük gün çok heyacanlıyım senin için anlatamam.allhım inş.iyi olur.bol şanss öpüyorum

mergül merhaba sonucun için üzülme umudunu kaybetme iyi olucak herşey.sevindim.daha iyi haberlerini bekliyoruzz.öpüyorum
yarın görüşürüzz

Canim insallah Rabbim yarin buraya pozitif sonuclarla gelmeyi nasip etsin ...
Dualarim tüp sonuc bekleyen arkadaslarimlaa .. :Saruboceq:

Allah hepinize hayirli ve mutlu sonuclar almayi nasip etsin ..

Insallah hep birlikte sevinecegizz .. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…