Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Arkadaşlar size haber veremedim.Benim için dua da okumuşsunuz.Hekese çok teşekkür ederim.Benim transferim çarşamba günü 12.30'da yapıldı.ıkisi blastokiste ulaşmış biri daha ulaşamamıştı,biraz geriden geliyordu.Dr'um üçünü de koyalım dedi.Aslında biz 2 düşünüyorduk ama dr ısrar edince koyalım o zaman dedik.Tabi Allahtan hayırlısı.Size yazamadım ama sizi hep takip ediyorum.
Mergul arkadaşım hiç moralini bozma.Öyle düşük değerle başlayıp hamileliği devam eden çok var.Sen yeter ki rahat ol.Pazartesiyi bekle canım.
Bebekteyiz arkadaşım senin heyecanını çok iyi anlıyorum.ılk denememde ben de öyleydim.Bunda sanki daha rahatım.Senin belirtiler bana pozitif gibi geliyor ama.inşallah canım.
Lansor arkadaşım benim 5.günü transferi olduğu halde test günümü 10 gün sonraya verdiler.Sen neden 12 gün sonra test yapıcan anlamadım.Senin de 10.gün test yaptırman gerekmiyor mu canım.ınşallah cumartesi de senin pozitif haberini alırız.

gunaydin kizlar.. bende geldim.. Bebekteyiz, bugun insallah hayirli haberler alirsin....Inan guzel haberini dort gozle bekliyorum..

sılam , talya günaydın bende bebekteyizi sabah kalktığımdan beri dua ediyorum inşallah iyi haberlerle gelecek.

gizem çok hasta oldu sanırım rapor aldı 2 gündür yok canım geçmiş olsun inşallah hafta başına iyleşmiş olarak gelirsin.
p.tesi benim toplamam var kızlar nolur bana dua edin öğlen eve gelince sizlere yazarım.

Insallah canim. Etmez olurmuyuz hic..
Kac yumurtan var, bellimi?

kızlar günaydınn.benim yarın inş belli olacak.bugün bebekteyiz hberini alıcaz.pozitif olsun sonuç yaa.insan burda kendini unutuyo başkaları için meraklanıyo valla

kızlar günaydınn.benim yarın inş belli olacak.bugün bebekteyiz hberini alıcaz.pozitif olsun sonuç yaa.insan burda kendini unutuyo başkaları için meraklanıyo valla

canim demek sana bir gun daha beklicez, olsun, hayirli haberler alalimda.. Kendini nasil hissediyorsun? Hamile belirtilerin varmi? bu ilk denemenmi? Kac tane transfer edildi..?
seni soru yagmuruna tuttum, hihihi

:)) ya nebilim dünden beri bi umutsuzluga kapıldım ama bende anlamadım.bir belirtim yok.kalp atışları bi tuhaf ama oda ilaçlardanmı bilmiyorum.göğüsleri acıyo bide.ağrım falan yok.ilk denemem.ben 1 yıllık evliyim eşimde morfoloji 0 o yüzden hiç uğraşmadan direk tüp bebek oldu.3 embiryo transfer edildi.birinden biri tutsaaa

canım yumurta sayımın yeterli olduğunu söyledi dr.um sayısı hakkında bir şey söylemedi bende sormadım çok kafama takıyorum sonra hayırlısı artık bakalım.
esr0411 inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın bizlerede moral olursunuz hiç bi zaman umutsuzluğa kapılmamak lazım benim 4 aşılama bu da ilk tüp bebek tedavisi........

saol meldir.inş.ama nebilim baya kötüydüm akşam.oluyo bazen.geçmiş olsun canım.keşke iyi haberler verebilsek sizdende iyi haberler duysak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…