Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar selammm
şimdi girebildim...ben bu hafta da1.5 kilo vermişim:lepi:..dua edin ben biraz daha zayifliyim hazır şu an tedavide değilken dimi??????

canııım hoşgeldin ayyy hep aklımdaydın hadi hayırlı haberlerini alcez inşallah....

canım rahat ol stres yapma...Allah işini rast getirsin...

kızlar günaydınn.benim yarın inş belli olacak.bugün bebekteyiz hberini alıcaz.pozitif olsun sonuç yaa.insan burda kendini unutuyo başkaları için meraklanıyo valla
ayyy canım hemen haber ver ben belki haftasonu girecek fırsat bulabilirim...merak ederim valla ...

canım kafaya ne kadar takarsan o kadar stres oluyo ne olur rahatlamaya çalış... herşey Allahtan... hayırlısı ile olacak de heppp....

kızlar bebekteyizden haber yok daha dimi baktım da göremedim...
ayyy canım songülüm hadi inşallah ya hep dualarımız senle bugün..................

kızlar ben geldim hasta değildim pc çöktü ondan giremedim arasına 100tl sıkışmış şimdi geldi tamirden hemen geçmişe dönüp geliyorum canlar

nevracim hosgeldin.. Hadi gozunaydin, 1.5 kilo daha vermissin.. Ne rejimi uyguluyorsun? bende biraz vermek istiyorumda...
canım ayda 10 kilo diyeti diye bişi.diyet topiklerinde var...
ben bu ara veriim şimdi ikinci haftadayım 4 kilo gitti...
senin durumlar ne sende ne kadar fazlalık var bacım?

kızlar ben geldim hasta değildim pc çöktü ondan giremedim arasına 100tl sıkışmış şimdi geldi tamirden hemen geçmişe dönüp geliyorum canlar

ayyy canım hoşgeldin...
özledim valla...kaydirigubbakcemile5

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz :CüvCüv:

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100)

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 )

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ayda 10 kilo diyeti diye bişi.diyet topiklerinde var...
ben bu ara veriim şimdi ikinci haftadayım 4 kilo gitti...
senin durumlar ne sende ne kadar fazlalık var bacım?

Canim, benim 4-5 kilo kadar fazlaligim var. Aslinda gitmisti, ama su son 1 ay aldim hepsini geri... bogazim hic durmuyoki cokacimcoook

ay canım 4-5 kiloyu biraz spor yapabilsem toparlarsın bence...
haklısın gırtlak durmuyo valla..neyse şimdilik iyi gidiyoru du bakalım ne olcek?

havuç suyu iç canım inanki embiyolar daha güzel yerleşiyomuş sımsıkı tutunuyorlarmış rahme hergün bir bardak havuç suyu iç inş güzel haberlerini alırız vereliniortak

hareket başladı yine gizem hasta olmadığına çok sevindim :) hep pozitif olmaya çalışıyorum :) kafaya takmamaya :) başarabildiğim kadar tabi

bu listede ben yokum:gitme: medikanaya başladım 21 ekimde 1. denemem benide ekleyin arkadaşlar

sanırım ekliyim ya ben ne dalgın oldum :ecrin_bebek:ayy bu aldığım iğneler aptal yaptı beni çok panığim nasıl bu dönemi atlatıcam bilmiyorum arkadaşlar :kedi:

nevin 71 ....bahçeci pahalımı öyle duydum aslında ona gitmeyi çok istedim ama pahalı diye duydum bana fiyatlarından bahsetsene

Gizemimmmmmmm hoşgeldin canımm seni çok merak ettik hasta olmadığına sevindim bebekteyizi bekliyorum dört gözle inşallah hayırlı bi sonuçla gelir ben bi kahvaltı yapıp geliyorum şekerlik görüşürüz

ya sana ben çok şey yazardımda sen arkadaşlara dua et sırf onların hatırına susuyorum tepkileri gördün artık susman gerekiyo bence ben nerde olgun olucağımı iyi bilirim sende haddini bil işine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…