- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.441
canııım hoşgeldin ayyy hep aklımdaydın hadi hayırlı haberlerini alcez inşallah....Arkadaşlar size haber veremedim.Benim için dua da okumuşsunuz.Hekese çok teşekkür ederim.Benim transferim çarşamba günü 12.30'da yapıldı.İkisi blastokiste ulaşmış biri daha ulaşamamıştı,biraz geriden geliyordu.Dr'um üçünü de koyalım dedi.Aslında biz 2 düşünüyorduk ama dr ısrar edince koyalım o zaman dedik.Tabi Allahtan hayırlısı.Size yazamadım ama sizi hep takip ediyorum.
Mergul arkadaşım hiç moralini bozma.Öyle düşük değerle başlayıp hamileliği devam eden çok var.Sen yeter ki rahat ol.Pazartesiyi bekle canım.
Bebekteyiz arkadaşım senin heyecanını çok iyi anlıyorum.İlk denememde ben de öyleydim.Bunda sanki daha rahatım.Senin belirtiler bana pozitif gibi geliyor ama.inşallah canım.
Lansor arkadaşım benim 5.günü transferi olduğu halde test günümü 10 gün sonraya verdiler.Sen neden 12 gün sonra test yapıcan anlamadım.Senin de 10.gün test yaptırman gerekmiyor mu canım.İnşallah cumartesi de senin pozitif haberini alırız.
canım rahat ol stres yapma...Allah işini rast getirsin...gizem çok hasta oldu sanırım rapor aldı 2 gündür yok canım geçmiş olsun inşallah hafta başına iyleşmiş olarak gelirsin.
p.tesi benim toplamam var kızlar nolur bana dua edin öğlen eve gelince sizlere yazarım.
ayyy canım hemen haber ver ben belki haftasonu girecek fırsat bulabilirim...merak ederim valla ...kızlar günaydınn.benim yarın inş belli olacak.bugün bebekteyiz hberini alıcaz.pozitif olsun sonuç yaa.insan burda kendini unutuyo başkaları için meraklanıyo valla
canım kafaya ne kadar takarsan o kadar stres oluyo ne olur rahatlamaya çalış... herşey Allahtan... hayırlısı ile olacak de heppp....canım yumurta sayımın yeterli olduğunu söyledi dr.um sayısı hakkında bir şey söylemedi bende sormadım çok kafama takıyorum sonra hayırlısı artık bakalım.
esr0411 inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın bizlerede moral olursunuz hiç bi zaman umutsuzluğa kapılmamak lazım benim 4 aşılama bu da ilk tüp bebek tedavisi........
canım ayda 10 kilo diyeti diye bişi.diyet topiklerinde var...nevracim hosgeldin.. Hadi gozunaydin, 1.5 kilo daha vermissin.. Ne rejimi uyguluyorsun? bende biraz vermek istiyorumda...
kızlar ben geldim hasta değildim pc çöktü ondan giremedim arasına 100tl sıkışmış şimdi geldi tamirden hemen geçmişe dönüp geliyorum canlar
canım ayda 10 kilo diyeti diye bişi.diyet topiklerinde var...
ben bu ara veriim şimdi ikinci haftadayım 4 kilo gitti...
senin durumlar ne sende ne kadar fazlalık var bacım?
Kızlar bu arada teste kadar 3 defa idrar testi aldım ve malesef ilki hariç diğerleri negatifti.İlki de pregnyl iğne kullandım transfer sonrası oyüzden ikinci çizgisi çok silik de olsa vardı.İdrar testlerini yaptıktan sonra moralim daha da bozuluyordu üstelik ama yapıp yapmamak size kalmış.Çünkü benimki hala belirsiz...Pazartesi belli olacak Allahın izniyle.İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.
========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======
1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi
2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)
3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi
4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi
5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi
6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)
7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)
8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi
9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????
10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)
11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)
12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi
13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi
14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)
15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig
16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi
17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi
18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi
19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park
20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast
21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz :CüvCüv:
22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100)
23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik
24 ) sedef59 --------------????????----------medicana
25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)
26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast
27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez
28 )
=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi
2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi
3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi
4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)
7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya
8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda
9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi
Nevracim gizemin özeli malesef acik degil ..
Aslinda ben de fikirerimi özelden paylasmak isterdim ..
Ayrica gizemin bana verdigi cevaplari okumus olsaydin ..
Benim ufacik bir fikir belirtmeme kimin tepkisi abartili görmüs olurdun ...
Önemli olan ... iyisin, hossun , süpersin dendiginde degill ...
Elestirildiginde olgun olabilmektirr ...
Üstelik ben onun kisiligine herhangi birsey demedim ..
Biraz olsun elestiriye acik olmak gerek ...
Kendim adina da kimseyi elestirmedim.
Fikraya konu edilen sey ... Bizim dinimiz ...
Bu konuda cok hassasim . Kusra bakmayin ...
Sadece fikrayi secerken dikkatli olmasini tavsiye ettim ..
Rabbim affetsin sizleri kirdiysam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?