- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.461
Kızlar bu arada hepinize günaydınnnnnn
gülüm eklisinya zatenbu listede ben yokum:gitme: medikanaya başladım 21 ekimde 1. denemem benide ekleyin arkadaşlar
hoşbuldum cnm benim sabah sabah hopladı yine sinirler farkındasındır durumunGizemimmmmmmm hoşgeldin canımm seni çok merak ettik hasta olmadığına sevindim bebekteyizi bekliyorum dört gözle inşallah hayırlı bi sonuçla gelir ben bi kahvaltı yapıp geliyorum şekerlik görüşürüz
kizlar, ekim ayin listesinde bir cok kisi var.. Noldu onlarin tedavi sonuclari?
dün birinin test sonuc vardı habe varmı
bebekteyiz bebekleriyle birlikte geicek inşallah aramıza sizi çok özledim yaa
talya sen neler yapıyosun tedavinin hangi evresindesin
yok gülüm bana bişey olurmu pc ye oldu çöktügizem im e bişey mi oldu ya çok merak ettim arkdaşı nerdesin ya habersiz gitmezdi ama merakta bıraktın heeeklava: klava: klava: sen bunu hakettin
cnm benim süper bir haberrr çok sevindim allah tamamına erdirsiniyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrr
tüp bebek yapmama gerek kalmadı rabbim meleğimi gönderdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
cnm senden 33 tane koydum kenara elbet birine yazarız şekerimgunaydin kizlar..ben geldimmm. Galiba daha fazla kimse yok.
Gizemim, insaallah iyi olmusundur.. ayrica ben 33 tane tefriciye okudum.Galiba kimse yok transfer olacak. O da ozaman hepimizin niyetine olsun..
ya ben varımda pcyok uf ya çatladım meraktan sii çok özledim yaaGizemciğim yok herhalde bugün inşallah hastalığı çok kötü olmamıştır dinlenmek için izin almıştır. Transfer varmıydı bugün aceba gizem im gitti hiçbirşeyi takip edemiyoruz 2 gündür
galiba transfer yok... Ama bende gizemi merak ettim.. Dun de erken cikmisti galiba.. Insallah hersey yolundadir.
Dunki nin sonucu hcg 33 cikmis..Doktor ne hamilesin nede degilsin diyememis. Pazartesi tekrar test yapacakmis. Insallah guzel haberler alir.
goruyorsun dimi gizemim.. bir gun gelmedi herkez nasil telaslandi....
talyacım yaa sana bir şey söyleyeceğim şu profilindeki kimsesiz görüntüsü beni çookk üzüyor lütfen öyle düşünme şunu değiştir arkadaşım bizler varız değil mi kızlarrrr :)
ben suan hicbirsey yapmiyorum... gecen hafta ilk negatif sonucumu aldim. Bir ay mecbur ara vermem gerekiyormus.. kasim ayinda adetimle beraber basliyacam tekrar insallah...
inş bu ay gebe kalırsın talyacım sanada dua edicem kendim içinde ve diğer herkez için nolur pes etmeyelim o bebek kokusunu bizde hak ediyoruz bıktım artık kısır gözüyle bakan kadınlardan...çocuklarını bile kaçırıyolar... sanki nazar edicem üzülüyorum :sinifsinif:bas bas bağırıcam gebeyim işte ben adam yemiyorumm yaa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?