Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bu listede ben yokum:gitme: medikanaya başladım 21 ekimde 1. denemem benide ekleyin arkadaşlar
gülüm eklisinya zaten

hoşbuldum cnm benim sabah sabah hopladı yine sinirler farkındasındır durumun

dün birinin test sonuc vardı habe varmı
bebekteyiz bebekleriyle birlikte geicek inşallah aramıza sizi çok özledim yaa

gizem im e bişey mi oldu ya çok merak ettim arkdaşı nerdesin ya habersiz gitmezdi ama merakta bıraktın heeeklava:klava:klava: sen bunu hakettin
yok gülüm bana bişey olurmu pc ye oldu çöktü
ben kötüyüm bana bişi olmaz kafamçokkarıştı

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrr
tüp bebek yapmama gerek kalmadı rabbim meleğimi gönderdi hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
cnm benim süper bir haberrr çok sevindim allah tamamına erdirsin

gunaydin kizlar..ben geldimmm. Galiba daha fazla kimse yok.
Gizemim, insaallah iyi olmusundur.. ayrica ben 33 tane tefriciye okudum.Galiba kimse yok transfer olacak. O da ozaman hepimizin niyetine olsun..
cnm senden 33 tane koydum kenara elbet birine yazarız şekerim

Gizemciğim yok herhalde bugün inşallah hastalığı çok kötü olmamıştır dinlenmek için izin almıştır. Transfer varmıydı bugün aceba gizem im gitti hiçbirşeyi takip edemiyoruz 2 gündür
ya ben varımda pcyok uf ya çatladım meraktan sii çok özledim yaa

galiba transfer yok... Ama bende gizemi merak ettim.. Dun de erken cikmisti galiba.. Insallah hersey yolundadir.

herşey yolunda sizi çokk seviyorummmm

talyacım yaa sana bir şey söyleyeceğim şu profilindeki kimsesiz görüntüsü beni çookk üzüyor lütfen öyle düşünme şunu değiştir arkadaşım bizler varız değil mi kızlarrrr :)

goruyorsun dimi gizemim.. bir gun gelmedi herkez nasil telaslandi....

ya canlarım valla böle olsun istemezdim ama napim akşam evede gitmedim valide sultanda kaldım ee malum orda da pc yok yane ondan
ben sizi bırakıp hiç bi yere gitmem şekerler merak etmeyin

gitsem birileri çok mutlu olur ama neyseeeeeeeeeeee :roflol:

talyacım yaa sana bir şey söyleyeceğim şu profilindeki kimsesiz görüntüsü beni çookk üzüyor lütfen öyle düşünme şunu değiştir arkadaşım bizler varız değil mi kızlarrrr :)

canim, sen demeden bir dakika once degistirmistim, heheh..Bende oyle dusundum, artik kimsesiz degilim diye :lepi:

anam oku oku bitmiyo yaa 235 de kaldım valla daha okuyamıycam şekerler bi ara bakarım artık
bebekteyiz gel bize bebeklerinle hadiiiiiiiiiiiiii

eylüllll sudenaz sizi çok merak ediyorum canlarım

ikinizde evinizden uzak yaban ellerde tedaviye gittiniz canlar ama sabredin emi güzellerim bebişlerinizle dönün bize

ya kızlar bende berfinin hamilelik haberini kaçırmışım...
berfiiiiiiiiiiiiiiiiiin tebriklerrrrrrrrrrrr
ayy ne güzel canım maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

ben suan hicbirsey yapmiyorum... gecen hafta ilk negatif sonucumu aldim. Bir ay mecbur ara vermem gerekiyormus.. kasim ayinda adetimle beraber basliyacam tekrar insallah...

inş bu ay gebe kalırsın talyacım sanada dua edicem kendim içinde ve diğer herkez için nolur pes etmeyelim o bebek kokusunu bizde hak ediyoruz bıktım artık kısır gözüyle bakan kadınlardan...çocuklarını bile kaçırıyolar... sanki nazar edicem üzülüyorum :sinifsinif:bas bas bağırıcam gebeyim işte ben adam yemiyorumm yaa diye

benim bir tane kızım var hemde 7 yaşında ama sonra iki dış gebelik yane iki ölü bebem var ve insanlar çok acımasız ölüyodum ben ya sanki uğursuzum gibi dışlıyolar ne kadar haksızlık oysa nasıl sevgi doluyum ama etraf biliyo dış gebeliklerimi bana kısır muamelesi yapıyolar aynen kaynanamda onlara uyuyo kocamı bile dolduruyo kızım bile her kızdığında bana kardeş yapmıyosun diye suçluyo piskolojimi bozdular ama ben bu ay başladım iğnelerime kısmetse bende gebe kalıcam o zaman görücek herkess bende mutlu olucammm inş bu uğurda gözyaşı döken herkese ALLAH ıKıZ NASıP ETSıN BEBEK ÖZLEMıMıZ BıTSıN zemuszemus

canım hiç takılma bu konuya ne şuursuz insanlar varya sen hiç üzülme rabbim birgün bizleride evlat sahibi yapacak ve bu muameleyi bizlere yapanları utandırıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…