Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gamzecim bak ne güzel kızın varmış birde neden böle saçma sapan davranıyolar anlayamadım

evet canim ya bende anliyamadim niye boyle yapiyorlar..Allaha cok sukurki bir kizin varmis...Sen piskolojini hic bozma bacim. Bosver herkezi. Insllah hamile kalacaksin...

cicim ben 6 senelik evliyim
iyiki evlenmişim eşimi çok seviyorum aşığım onaaaaa

bende bendee

6 sene çıktık biz 1,5 senedirde evliyiz ama bir gram bişi eksilmedi ilk günden aşığım hala deliler gibi günde 10 kere telde konuşuyoruz yüzüne bakmaya doyamıyorum aşkım benim yaaaaaaaa rabbim bana bitaneciğimi verdi nasip ederse meleğimide vericek
dualarımız hepimiz için canlar

cnm ya şu oklavanı bizim tarafada bi yollasan diyorum hee başlanmış iş biztmişten sayılır huheuheueh

aaa şekerim ben listemi kurda kuşa bırakırmıyım cıkcıkcık gelmemmi şekerimmm :sm_cool:

bu kadar sessizliğin üzerine bi kız bebek haberi gelir artık hehehhe
hatta 4üz ay süpper yaa

nerrmin 1982 aramıza hoşgeldin cnm senide listemize eklemekten mutluluk duyarız
kaçıncı deneme hangi hastane
anlat bize kendini cnm

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz :CüvCüv:

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100)

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 )

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
TopıĞımızın annelerı anlatın bakalım bu neyaa dÜn ben yokken mıllet kırla gıtmıŞ ben geldım herkes Çekıldı Çatlıycam meraktan ulen bebekteyız hadı beee

CNM benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok duygulanım gerçekten bu kadar sevildiğimi bilmiyodum sırnaşık şeysırnaşık şey
sen dinlen güzel anne sarıl bebişine uyu :1hug:
bebekteyiz gelir birazdan mutlaka umarım mutlu haberini herkese sölemekten bize sıra geç gelicektir inşallah bekleriz biz arkdaşım yeterki mutlu olsun:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin gizemcim.seni burda görmek güzel... ben okuldan giriyorum heyecanla bekliyorum sonucumu.tabi bebekteyizinde sonucunu umarıö kocaman bi pozitif olur

arkadaşlar merhaba,
bu tek yumurtayla ben galiba sonuna kadar gidicem, artık bende ümitlenmeye başladım.
dün gece 22.45 te çatlatma ignemi oldum, cumartesi 9 da yumurtamı toplayacaklarmış.
çok şükür bu aşamaya kadar gelebildik, inşallah ben transferimide görücemm, Allahın mucizesiyle tek yumurtayla bebişimide kucağımı alırım belli mi olur. bugün çok ümitliyim.
dün işler ters gitmişti, değerlerim yükselmişti, yumurta kendi kendine çatladı çatlayacaktı ama şimdi durdu. buda bana ümit verdi, inşallah Allah nasip edecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…