G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.481
benim bir tane kızım var hemde 7 yaşında ama sonra iki dış gebelik yane iki ölü bebem var ve insanlar çok acımasız ölüyodum ben ya sanki uğursuzum gibi dışlıyolar ne kadar haksızlık oysa nasıl sevgi doluyum ama etraf biliyo dış gebeliklerimi bana kısır muamelesi yapıyolar aynen kaynanamda onlara uyuyo kocamı bile dolduruyo kızım bile her kızdığında bana kardeş yapmıyosun diye suçluyo piskolojimi bozdular ama ben bu ay başladım iğnelerime kısmetse bende gebe kalıcam o zaman görücek herkess bende mutlu olucammm inş bu uğurda gözyaşı döken herkese ALLAH İKİZ NASİP ETSİN BEBEK ÖZLEMİMİZ BİTSİN zemuszemus
cicim ben 6 senelik evliyim
iyiki evlenmişim eşimi çok seviyorum aşığım onaaaaa
cnm ya şu oklavanı bizim tarafada bi yollasan diyorum hee başlanmış iş biztmişten sayılır huheuheuehkızlar ne diyeceğim bu kadar oklavadan sonra kayınvaldeye bi tane göndereyim dedim çok canım çekti hormonlarım tavan yapmışken hırsımı alırım dedimklava:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohh rahatladım :)
allah yardımcın olsun bebekteyiz inşallah kocaman gülen bir yüzle gelirsin dualarımız seninle bende çıkıyorum kızlar yarın sabaha görüşmek üzere umarım gizimde iyleşmiştir yarın listenin başına döner :)
tubaaaa
esraaaa
kızlarrrrr napyosunuz yawwwww
Hulyaaa hoŞgeldİnnn
Esas sen hoşgeldin canım.Bir gün yoktun eksikliğin ne kadar farkedildi canım.Ben de bebekteyizi merak ettim.Bir bakayım dedim ama daha haber yok.Saatini de söylememişti.Ne zaman döner acaba.Ben fazla kalamıycam.Dinlenmem lazım.Hepinizi öptüm kızlar.
CNM benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok duygulanım gerçekten bu kadar sevildiğimi bilmiyodum
sen dinlen güzel anne sarıl bebişine uyu
bebekteyiz gelir birazdan mutlaka umarım mutlu haberini herkese sölemekten bize sıra geç gelicektir inşallah bekleriz biz arkdaşım yeterki mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?