- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.501
Cnım ne kadar kaldı senİn sonuca yarınmıydı
arkadaşlar merhaba,
bu tek yumurtayla ben galiba sonuna kadar gidicem, artık bende ümitlenmeye başladım.
dün gece 22.45 te çatlatma ignemi oldum, cumartesi 9 da yumurtamı toplayacaklarmış.
çok şükür bu aşamaya kadar gelebildik, inşallah ben transferimide görücemm, Allahın mucizesiyle tek yumurtayla bebişimide kucağımı alırım belli mi olur. bugün çok ümitliyim.
dün işler ters gitmişti, değerlerim yükselmişti, yumurta kendi kendine çatladı çatlayacaktı ama şimdi durdu. buda bana ümit verdi, inşallah Allah nasip edecek :)
benim sonucum 28 ekim
cnm bnm rabbim herzaman hakkımızda hayırlı olanı verir.hiç sıkma canını asla umudunu kaybetme herşey yolunda gidicek ve sen allahın izniyle tek yumurtayla bebişine allahım mucizesine kavuşucaksın.rabbim emekleri çabaları umutları inançları boş çevirmeyendir.
allah en çok sabırlı kullarını sınar dert verirmiş buda bizim sınavımız alnımızın akıyla çıkmak nasip etsin rabbim güzel arkadaşım sabırlı ol sakin ol
canııım Allah yolunu açık etsin hiiç ümitsizliğe kapılma bak son aşamaya geldin ne güzel...arkadaşlar merhaba,
bu tek yumurtayla ben galiba sonuna kadar gidicem, artık bende ümitlenmeye başladım.
dün gece 22.45 te çatlatma ignemi oldum, cumartesi 9 da yumurtamı toplayacaklarmış.
çok şükür bu aşamaya kadar gelebildik, inşallah ben transferimide görücemm, Allahın mucizesiyle tek yumurtayla bebişimide kucağımı alırım belli mi olur. bugün çok ümitliyim.
dün işler ters gitmişti, değerlerim yükselmişti, yumurta kendi kendine çatladı çatlayacaktı ama şimdi durdu. buda bana ümit verdi, inşallah Allah nasip edecek :)
aminnnnnnnneylül cüm güzel arkadaşım biliyorum sen şuanda bi yerlerde mutlaka bizi düşünüyosundur cnm benim hayırlı haberlerle aramıza dönmeni diliyoruz. trasfer tarihini bilmediğimiz için dua mızı erkenden yaptık
allah kabul etsin cnm benim
nevra 30
bebekteyiz 30
hulya 30
talya 33
gizem 40
tuba 50
arkadaşlar allah okuyandan da okuyamayandanda razı olsun.hakkınızı helal edin
allahım bizleri biran önce bebeklerimize kavuştur.yüreklerimizi ferahlat yardımlarını esirgeme bizden allahım.hakkımızda her daim hayırlısını yaz yarabbi.işlerimizde tedavimizde kolaylık ver doğru insanlarla karşılaştır bizleri.sana sığındık sana güvendik allahım.rabbim bizleri merhametinden yoksun eyleme. amin
HOŞ BULDUMDA BENİM FİHRİSTİNDE YENİLENMESİ LAZIM PC DE TUTUYODUM ÇÖKTÜ ÖDÜM PATLADI VALLA ŞİMDİ DEFTERE GEÇİRECEĞİM BENDE ALLAH SABIR VERSİN ŞEKERİMben geldim nihayet internet açıldı hem bilg. kötü hem net savaş veriyorum sizlerle konuşabilmek için bu rada 1300 tane kayıt girmem lazım fihrist yeniliyorum :) ben hep takipteyim gizemim sitemizin şenliği hoşşşş geldin
Amin ... Amin ... Amin...
Allah razı olsun.
Allah dualarımızı boş çevirmesin inşallah...
canııım Allah yolunu açık etsin hiiç ümitsizliğe kapılma bak son aşamaya geldin ne güzel...
aminnnnnnnn
kıs gizem 1.5 kilo vermişim bu hafta zemuszemuszemuszemus
ayyy bıraksın sigarayı ona da dua edlim....amanın kız bu ne azim helal olsun sana çok sevindim valla çok mutlu oldum devam at cnm benim
bu arada eşim aradı az önce biliyosunuz bizim sorun sperm sayısı ve kalitesi günde 1 pakete yakın sigara içiyodu ve hiç bırakma taraftarı değildi dengesizde beslenir
beslenmesine son zamanlarda dikkat eder olmuştu ama sigarayı bırakmıyodu azaltmıyodu bile aradı dediki eczaneden bant almış 4 saattir sigara içmemiş ve hiç içeside yokmuş acayip sevindim inşallah birazda olsa sayılar fark eder
kıslar malesef sonuç negatif olmadıı
hayaller bitti olmadııı işte olmadıııı
ayyy canııımkıslar malesef sonuç negatif olmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?