Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

eylül cüm güzel arkadaşım biliyorum sen şuanda bi yerlerde mutlaka bizi düşünüyosundur cnm benim hayırlı haberlerle aramıza dönmeni diliyoruz. trasfer tarihini bilmediğimiz için dua mızı erkenden yaptık
allah kabul etsin cnm benim

nevra 30
bebekteyiz 30
hulya 30
talya 33
gizem 40
tuba 50

arkadaşlar allah okuyandan da okuyamayandanda razı olsun.hakkınızı helal edin

allahım bizleri biran önce bebeklerimize kavuştur.yüreklerimizi ferahlat yardımlarını esirgeme bizden allahım.hakkımızda her daim hayırlısını yaz yarabbi.işlerimizde tedavimizde kolaylık ver doğru insanlarla karşılaştır bizleri.sana sığındık sana güvendik allahım.rabbim bizleri merhametinden yoksun eyleme. amin

cnm bnm rabbim herzaman hakkımızda hayırlı olanı verir.hiç sıkma canını asla umudunu kaybetme herşey yolunda gidicek ve sen allahın izniyle tek yumurtayla bebişine allahım mucizesine kavuşucaksın.rabbim emekleri çabaları umutları inançları boş çevirmeyendir.
allah en çok sabırlı kullarını sınar dert verirmiş buda bizim sınavımız alnımızın akıyla çıkmak nasip etsin rabbim güzel arkadaşım sabırlı ol sakin ol

ben geldim nihayet internet açıldı hem bilg. kötü hem net savaş veriyorum sizlerle konuşabilmek için bu rada 1300 tane kayıt girmem lazım fihrist yeniliyorum :) ben hep takipteyim gizemim sitemizin şenliği hoşşşş geldin

Amin ... Amin ... Amin...
Allah razı olsun.
Allah dualarımızı boş çevirmesin inşallah...

canııım Allah yolunu açık etsin hiiç ümitsizliğe kapılma bak son aşamaya geldin ne güzel...

aminnnnnnnn

kıs gizem 1.5 kilo vermişim bu hafta zemuszemuszemuszemus

HOŞ BULDUMDA BENİM FİHRİSTİNDE YENİLENMESİ LAZIM PC DE TUTUYODUM ÇÖKTÜ ÖDÜM PATLADI VALLA ŞİMDİ DEFTERE GEÇİRECEĞİM BENDE ALLAH SABIR VERSİN ŞEKERİM
Amin ... Amin ... Amin...
Allah razı olsun.
Allah dualarımızı boş çevirmesin inşallah...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canııım Allah yolunu açık etsin hiiç ümitsizliğe kapılma bak son aşamaya geldin ne güzel...

aminnnnnnnn

kıs gizem 1.5 kilo vermişim bu hafta zemuszemuszemuszemus

amanın kız bu ne azim helal olsun sana çok sevindim valla çok mutlu oldum devam at cnm benim

bu arada eşim aradı az önce biliyosunuz bizim sorun sperm sayısı ve kalitesi günde 1 pakete yakın sigara içiyodu ve hiç bırakma taraftarı değildi dengesizde beslenir
beslenmesine son zamanlarda dikkat eder olmuştu ama sigarayı bırakmıyodu azaltmıyodu bile aradı dediki eczaneden bant almış 4 saattir sigara içmemiş ve hiç içeside yokmuş acayip sevindim inşallah birazda olsa sayılar fark eder

ayyy bıraksın sigarayı ona da dua edlim....

güzelim sakın üzülme hiçbirşey bitmiş değil bua bir tecrübedir aslında
peki neden olmadı ne dedi doktorun sebep neymiş

kıslar malesef sonuç negatif olmadıı
hayaller bitti olmadııı işte olmadıııı

Canımsın üzülme ne olur Allah böyle hayırlısını görmüş demekki senin dondurulmuşlarda var. Onlarla tekrar denersin canını sıkma lütfen bizleri de ümitsizliğe kaptırma benimde ilk denememde olmamıştı bu ikinci tekrar denersin hepimizin duaları seninle

bitaneciğim bak ne desek boş biliyorum ama rabbim böle hayırlı görmüş demekki bu bir ilk bidaha denersin güzelim millet 9-10 kere deniyo hayaller bitti demiyo yaa valla çok kırılırım hee şeker arkadaşım benim olucak birgün mutlaka ama zamanı değilmiş üzülme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…