Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

sağolun ama tutamıyorum kendimi
çok kötüyümmm
sebep yok nasip değilmiş yani benle beraber transferi olan onun adı da songül o hamie ben değilim işte
bu kadar yani nasip değilmiş
ama çok üzgünümmm

cici Songülüm,
biz şimdi ne desek boş bak benimde ilki tutmadı şimdi dondurulmuşlarla deniycem...kısmetten ötesi var mı dimi şekercim??:teselli:
çok yıpratma kendini biliyom inan şu anki halini gözümün önüne bile getirebiliyorum ama Allah bize bu yolda güç versin denemeye devam edecez canım....
sen inançlı kızsın bak...Allah nasip edecek hayırlısını sana da bizlere de e mi canım benim.
sen şu an yanlız mısın?yanında destek varmı.

bitaneciğim allaha sığın ne olur üzülme hiçbirşey için geç değil cnm bi daha denersin olmadı bi daha olmadı bi daha asla pes etmek vazgeçmek yok
biliyorum duyguların çok karışık ama inan henüz vakti değilmiş öyle düşün

şu anda üzme kendini demek çok anlamsız ama zamanla kendini daha iyi hissedeceksin.kendini çok fazla yıpratmamaya çalış.herşeyin hayırlısı.nekadar güzel dondurulmuşların varmış.bu senin için bir şans.ilaç kullanmadan tekrar deneyebilirsin.yeni bir umut.hiçbirşey bitmiş değil.sakın böyle düşünme.Allah hepimiz için hayırlısını versin.

beni en ii siz anladığınız için burdayım
yoksa bu durumda ne işim olur internette
şimdi imse yok yanımda ark vardı gitti eşim geliyomuş eve
nasip değilmiş rabbimden ii bilmiyorum ya
ama elde değil işte üzülüyosun ağlamamak elde değil

senacım hoşgeldin söylediklerine aynen katılıyorum cnm çok haklısın
bebekteyiz bak tecrübeli arkadaşlarda umutlular lütfen yıpratma kendini

Songülcüğüm iyice bi ağla canım bütün üzüntünü sıkıntını at sakın içine atma dertlerini iyice bi boşalt bugün bu olayı bitirmelisin ama yarın kendine tertemiz bir sayfa açmalısın herşeyi unutmalısın seni orda bekleyen 4 tane daha yavrucuğun var unutma sen şanslısın ya bizim tutmazsa biz ne yaparız düşünsene tekrar tekrar aynı iğneler toplama vs. Seni çok seviyoruz dualarımız hep seninle inşallah birgün olacak hep böyle düşün belkide olacaktı ama hayırlı bir evlet olmayacaktı sana vatana hayırsız biri olacaktı ben ilkinde hep böyle düşünüp rahatlıyordum sende öyle yap bebeğim

cnm benim bak eşin geliyomuş yanına sarıl kacacığına hayatın devam ettiğini unutma eşinede sen destek olucaksın erkekler belli etmezler üzüntülerini bayanlar hep dimdik olmak zorunda cnm benim
evet elde değil ağlamamak ama çabuk toparla kendini unutma dondurulmuşların seni bekliyo onlar hazır heran senin hazır olman lazım cnm ben
yılmadan usanmadan tekrar dene eee karadenizli inadı vardır sende de gülüm benim

canım benim bak iyiki burdasın o zaman...
ben onun için sordum zaten eşinle senden başka kimse anlamaz...biz burdayız... biz bize yeteriz ... sen dök içini songülüm....
ben haberi tek başıma almıştım benim de hemen eşim gelmişti..
bak ne güzel birbiriniz varsınız ... yine deneyeceksiniz olana kadar canım...
yine deneyeceğiz... Allah vakti gelince verecek canııımmmm

Ben ilk denememde 26 yaşındaydım 6 tane sağlıklı embriyom vardı 4 tane transfer edildi 1 tanesi bile tutunmadı yanımda 41 yaşında tek yumurta ve tek embriyo elde edilmiş bi bayan vardı onunda ilk denemesi onunki tuttu Allah neyi kime ne zaman vereceğini biliyor demekki bir vakti var demekki diye düşün hep tatlım benimm yanında da kimse olmasın boşver boş konuşmadan başka birşey yapmıyorlar zaten eşine sarıl başkası booşşş

inş kıslar yazdıklarınızın hepsi birbirinden güzel hepsi acayip moral oldu
allah razı olsun bana bu sefer nasip olmadı inş sizlerin haberleriyle sevinirim
bi daha ne zman denerim bilmiyorum malum maddiyatlı tedaviii
artı nasip
hepinizi çok seviyorum
şimdi çıkıyorum sadece merk edeceğinizi bildiğim için haber vermek istedimm

canım benim süreci atlatırken Allah kolaylık versin canım ....
tabi hepimiz için maddiyat vs de var...ama en önemlisi senin psikolojik olarak güçlü olman...
paradan önce onu sağlama al lütfen...
para hazır olup sen hazır olmazsan neye yarar cnım benim...
o yüzden zamanla toparlan umutla tekrardan sarıl hayata canım...olacak olacak ama sadece zamanını Allah biliyo...öptüm seni cici Songül..

Canim Allaha emanet ol.. Kocanla beraber birbirinize destek olun..Kendini fazla uzme canim.. Allah'in vardir bir bildigi..Demekki daha vaktimiz gelmemis..Canim benim, seni okadar cok iyi anliyorumki suan..gecen haftada ben ayni durumdaydim..Amma Allah veriyor sabrini... Allah yardimcin olsun..

güzelim benim şimdi eşinle dışarı çık havaa güzel el ele kol kola başbaşa bi yere gidin sakin sessiz bi yere kafa dinleyin telleride kapatın ohhh
tekrar deneyeceğiz asla ve asla vazgeçmek yok kendini biran önce toparla ve asla bizi sensiz bırakma

canım benim her şeyin hayırlısı bunda da vardır bir hayır diye düşünelim. sen sağlıklısın ya tekrar tekrar yılmadan uğraşma şansın var en azından hem dondurulmuşlar sana çok zaman kazandıracak birdahaki severe umutları ve hayalleri bırakmak çok zor biliyorum ama allahın bir bildiği vardır rabbimin inşallah kucağın dolacak dua etmeye davam edelim sabahtan beri aklımdaydın çok üzgünüm keşke elimizden bir şey gelse ......

arkadaşlar ne yazıkki hep birlikte bu duruma alışacağız kimimizin tutacak kimimizin tutmayacak ama ben şuan öyle gururluyumki birimizin mutluluğu hepimizin birimizin üzüntüsü hepimizn üzüntüsü olmuş.hepinizle ayrı ayrı onur duyuyorum bu bağ kısa sürede ve birbirini hiç görmemiş aynı yola baş koymuş anne adaylarının yolu.
canlarım rica ediyorum hepimiz zincirin halkalarıyız asla kopmak üzere olan halkayı bırakmayalım tekrar tekrar daha yeni denemelerle zincirimizi güçlendirelim.
bu zorlu yolda rabbimin bizi sınadığını düşünerek sabrımızı ve inancımızı ızpatlayalım canlarım
çok üzgünüm daha fazla yazamıyorum

canım gizemim çok güzel yazmışsın ...arkadaşlar evet bu yol zorlu bi yol...bunu hepimiz şu yada bu şekilde görüyoruz...yılmayalım desteklemeye devam edelim birbirimizi... kolay değil ama birbirimizle kolaylaştırabiliyoruz burada...
lütfen inanç ve inadımızı yitirmeyelim.Zamanını Allah biliyo biz değil... ben bunu günlerce saatlerce tekrarlıyorum...kolay değil ama yapıcaz..eğer bizim sınavda bu ise biz bu sınavdan 100 alarak çıkacaz eninde sonunda...

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100)

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 )

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
benim listeme göre huriya lansor ve tuba nın trasfer günleri aynı bunda bi yalnışlık yok dimi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…