G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.541
kıslar malesef sonuç negatif olmadıı
hayaller bitti olmadııı işte olmadıııı
benim listeme göre huriya lansor ve tuba nın trasfer günleri aynı bunda bi yalnışlık yok dimi arkadaşlar
lansor naptın bacım sen çok erken değilmi tahlil için inanma sen boşver daha erken ya biton ilaç kullandın öyle değilmi yapma biiyorum çok zor ama lütfen yaa
sabırla dr un verdiği tarihi bekle
belki birşeyler değişecektir bilemezsinki ah cnm benim ya
lansor canım Allah sanada kolaylık versin....Allah hepimizin sırasını biliyo kızlar zamanla herkesin kucağı dolsun inşallah bize düşen inançla kararlılıkla devam...lütfen bırakmayın kendinizi....
yaaa lansor ben sadece muhtemel doğum kısmını görmüşüm tahlil yaoptırdığını şimdi okudum kafa gitti tabi...
canım çok erken değilmi ama senin tahliline niye şimdiden yaptın?
Canım evet bizim transferimiz aynı gün oldu salı günü test yaptıracağım ben Lansor biraz acele etti galiba daha bugün 8.günümüz bence çok erkenden umutsuzluğa kapılmasın test günü tekrar denesin
canım bugün kaçıncı günündü kaç çıktı.. hayırdır sen erkenden kan vermezdin ne oldu....canımmmm çok üzüldüm
hem senin için hem benim için çok kötü bir gün oldu bugün......
eğer hamileliğim dış gebelikle sonuçlanmasaydı benim tahmini doğum tarihimdi bugün.bebeğimi kollarıma almış olabilirdim ama olmadı işte.bende o yüzden bugün gidip kan verdim eğer tutmuş olsaydı 3-5 birşey çıkardı mutlaka ama kocaman bir 0 aldım döndüm eve.... demekki sınavımız bitmemiş daha
canım bugün kaçıncı günündü kaç çıktı.. hayırdır sen erkenden kan vermezdin ne oldu....
bugün 8.günümdü ama 6. gün blastı transfer etmişlerdi canım yani yarındı zaten test günüm.sonucumda 0.1 çıktı......
Canım ne desem bilmiyorum inan bana kendi olumsuz sonucumu duyduğum zamanki gibi oldum şimdi üzme kendini diyeceğim ama sen yinede üzüleceksin ağla dök içini bugün ama herşeyin tüm üzüntün bugünde kalsın yarın tekrar doğ hayata herşeyi unut yapacak hiçbirşey yok bebeğim tekrar denersin olmadı tekrar ama birgün mutlaka kavuşacaksın meleğine ben inanıyorum HEPİMİZ BİRGÜN MUTLAKA KAVUŞACAĞIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?