Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar merhaba.bebekteyiz çok üzüldüm ya nie böle olıyo yaa.lansor sanada çok üzüldüm.
kızlar ben dayanamadım idrarda yaptım ve negatif çıktı.sabahtan beri ağlamaktan helak oldummm.tutmadı die.nie tutunamadılar yaaa.kızlar sizlerin öle olmasın inş.sizlerinki tutsun allah sizlere nasip etsin.akşamdan beri var bi huzursuzluğum zaten.buna çıktı.şuan ikinciyi denemeyi hiç istemiyorum yaa.ben anne olamayacakmıyım????

canım sen yinede güvenme o idrar testine.burada 12. gün kanda hamile olduğunu öğrenip evde yaptığı idrar testi negatif çıkan arkadaşlarım var.lütfen umutsuzluğa kapılma ve kan testine güven...

kızlar çok huzursuz oldum şu anda karnımda acayip bi rahatlama var sanki ağrımda azaldı yürürken bile rahatsız ediyordu bu yumurtalar kendiliğinden çatlar mı? delirecem yaaa dr. arasam mı ki kadında bıktı benden ööfffffffff

canım sen yinede güvenme o idrar testine.burada 12. gün kanda hamile olduğunu öğrenip evde yaptığı idrar testi negatif çıkan arkadaşlarım var.lütfen umutsuzluğa kapılma ve kan testine güven...

gerçektenmi lansor.ciddimisn.ama bu hassas testlerden yaptırdım.fortel die bir test.şuan ekranı bile görrmekte sıkıntı çekiyorum ağlamaktan şişti gözlerim mafoldum.isyan etmek istemiyorum allahım sen yardım et yarabbim.

kizlar nasil bir gun bugun boyle ya...
ESR0411 luften kan testini bekle... bende cok duydum, isdrarda cikmayipda kanda cikanlari.. Nolursun umudunu yitirme...

gerçekten canım.çokta ciddiyim.hatta ikiz bebek bekliyordu arkadaşım ona rağmen çıkmadı düşün yani...
ama canım ne olursun sonuç olumsuz çıksa bile ki inşallahhh öyle olmaz lütfen isyan etme.bizim sınavımızda bununla ve sen o sınavda bu tökezlemeyle isyan edenlerden olma.rabbim elbette bizim sınavımızı da birgün mutlaka ödüllendirecek canım.....

bu gün konuşacak dahi dermanım kalmadı
bi mucize olsa ve bugün bir rüya olsa hepimiz için

bilen yok mu kızlar kendiliğinden çatlama oluyor mu ? bu yumurtalarda...... ayyhhh şu gün bi bitseydi moralim sıfıra indi güzel haberler beklerken....

nmh hayırlısı olsun cnm inşallah trasfer gününü söylersin bizede bi gün önceden

meldir cnm hiçbir fikrim yok
ama kullandığın ilaçlar doğrultusunda olmaması lazım
çatlama iğnesi vurulmadan yani

2-3 olumsuz haber aldık sesimiz soluğumuz kesildi
aslında sizlere birşey hatırlatmak istiyorum listemizde berfin arkadaşımız ne dedi
2. denemesine başlıyordu ve doğal yolla hamile kaldı bu haberide yeni aldık arkadaşlar
demekki herkes için umut var
ilk denemesi negatif 2. denemeye başlarken doğal yolla hamile kaldı yaa unutmayın canlar yıkılmayalım
ya benim daha ilk denemem bile başlamadı sanırım ben bu gidişle erteleyebilirm yani umut dünyası işte nerden ne olacağı belli olmuyo

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100)

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 )

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

bebekteyiz canım benim şimdi sana ne desek boş.burada herkes senin yaşadıklarını yaşadı.örneğin ben 2 kez negatif sonuç aldım.şimdi ise 1 ay ertelendi.ne yapalım sağlık olsun.bizim bebeklerimiz nazlı biraz.inşallah tüm isteyenlere rabbim hayırlısını verir.ağla arkadaşım içine atma rahatlarsın ama sakın vaz geçme.bir gün mutlaka meleklerimize kavuşacağız.ben herkese negatifse benden haber beklemeyin diyordum.sonuç aldığım gün çok ağlıyordum.ertesi gün normal yaşantıma dönüyordum.allah bizlere sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…