G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.581
gizemim canım arkadaşım yaşadıklarımı yazsam roman olur
ya offfffffff bebekteyiz e ve olumsuz olanlara çokkk üzüldümmmmmmmmm
keşke girmeseydim de okumasaydım.inanılmaz üzüldümmm of yaaa offf allahım ne olur isteyen herkese nasip et anneliği
sanırım benim de olumsuz olucakkkk(((
canım benim bu kadar olumsuzluk canını sıktı tabi
ama silkelenmen lazım olumsuz da olabilir ama olumlu da olabilir bizim tamam kesin yani ama sen ve diğer tedavisi devam edenler nolur umutsuz olmayın benim akşam ufak lakelenmelerim oldu yine de belli olmaz dedim dur bakalım hemen Allah büyük
canlarım ben guatrdan ameliyat oldum alınan parçada kanserli hücre çıktı.radyao aktif iyot tedavisi yapıldı 2-3 gün bir hastane odasında tek başıma kaldım.yemeğimi bile kapının önüne bırakıyorlardı.bu süre içinde doktorlar bana çocuk yapmayı yasakladı.radyo aktif aldığım için.buarada birde çikolata kisti çıktı ve ben açık ameliyat oldum.anlayacağınız hep arkası arkasına geldi aksilikler.guatr doktorum 3 sene radyo aktif ilaç vermeyeceğim dedi.o yüzden arkası arkasına tüp bebek deniyoruz maalesef iki negatif sonuç.2010 yazında gene ilaç alacağım.inşallah o zamana kadar meleklerime kavuşurum.anlayacağınız ben hiç pes etmedim .2. denememde benle birlikte 4 kişi daha vardı.onların pozitif bir tek benim negatifti.hakkımızda hayırlısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?