Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Esra şu somurtmuş suratlarımızı inşallah sen güldüreceksin yarın
test sonucunu bizlere yarın yaz cnm olurmu ben bi şekilde komşudan falan bakarım güzelim malum işte değilim yarın ama olsun

gizemim canım arkadaşım yaşadıklarımı yazsam roman olur

boşver bacım yazıp bi daha hatırlama geçmişi sil gitsin
geçmişe bağlı yaşayan insanlar gelekten haz alarak yaşayamazlar.
boşver cnm benim
benim hayat felsefem hep sölerim
hiçbirşey imkansız değildir. birgün mutlaka olucak asla o güzel yüzlerinizi soldurmayın

ya offfffffff bebekteyiz e ve olumsuz olanlara çokkk üzüldümmmmmmmmm
keşke girmeseydim de okumasaydım.inanılmaz üzüldümmm of yaaa offf allahım ne olur isteyen herkese nasip et anneliği
sanırım benim de olumsuz olucakkkk (((

Bebekteyiz arkadaşım inan çok üzüldüm.Ben de senden ümütliydim ama daha zamanı gelmemiş demekki canım.Olsun kısmet böyleymiş iyi ki dondurulmuşların var.En azından fazla beklemeden onlarla yine denersin canım.Sağlık olsun diycez ne yapalım.Ben transfer için hastaneye gittiğim gün bir adam varsı elinde böyle kutuları buruşmuş bizim hormon ilaçlarından vardı.Hemşireye gösteriyordu.Son kullanma tarihleri ocak 2010'muş.Adam hemşireye bu ilaçların sahibi şu anda kemoterapi tedavisi görüyor dedi.O anda hemşireler de biz de çok kötü olduk canım.Yani kadın ilaçlarını bile kullanamamış.Belki de hiç kullanamayacak.Yani bu olayı çok üzülme diye anlatıyorum.Bizim en azından umutlarımız var canım.
Lansor arkadaım inan sana da çok üzüldüm.Kısmet böyleymiş demekki.Senin dondurulmuşların varmıydı canım?Bu hikaye senin içinde canım.
Eser arkadaşım sen kanda yaptırmadan kendini üzme.Yarın bir de kanda yaptır canım.Belki geç tutunmuştu.Onun için çıkmamıştır.Hepinizi öptüm.

kızlar hepinize teşekkür ediyorum.saolun.yarın tah.yaptırcam ve hemen hbr vericem merak etmeyin.keşke bir mucize olsada sizlere güzel haberlerle dönebilsem ama hiç umudum yok niyeyse.inş lansorcumun dediği gibi olur.bizler burada dert ortağıyz.birbirimiz biz anları aynı şeyleri yaşıyoruz.biribrimize umut olalım.yarın görüşmek dileğiyle.kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri kocamn.artık çıkıyorum.sabır sabır sabır...

serxi sendemi cnm yaa
ya bari biriniz umutlu konuşun valla oklava geliyo ama yaa
daha ortada bişiy ok hepiniz astınız kalas gibi uratlarınızı trasferleri olanlara sölüyorum alooo
daha test tarihinize varsa neden bu kadar taktınız anlamıyorum
seraxi sen dr musun hemen diyosun benimde tutmadı galiba diye erkenden test yaptırana geliyo oklava
herkesin sonucu aynı çıkacak diye bişi de yok
dr ne diyosa onu yapın evde idrar gününden önce testtt aaaaaaaaa manyadınız siz iyice bi sirkelenin artık yaaa

canım benim bu kadar olumsuzluk canını sıktı tabi
ama silkelenmen lazım olumsuz da olabilir ama olumlu da olabilir bizim tamam kesin yani ama sen ve diğer tedavisi devam edenler nolur umutsuz olmayın benim akşam ufak lakelenmelerim oldu yine de belli olmaz dedim dur bakalım hemen Allah büyük

esra umutsuz gidersen test yaptırmaya ilk oklava sana çıkacak

aaaa valla gerildim bee
döverim hepinizi hee

lansor aslına ilk dayağı sen hakettin ama neyse

aferin sana işte benim can arkadaşım böle güçlü ol kendini topla
seni bekleyen soğuktaki bebişlerini düşün hani varya dondurulmuş ciciler onları yani
ve arkadaşlarına destek ol
helal olsun sana bak daha kaç saat oldu kenine geldin
ula laz uşağı işte ha bunada bi bakın

canlarım ben guatrdan ameliyat oldum alınan parçada kanserli hücre çıktı.radyao aktif iyot tedavisi yapıldı 2-3 gün bir hastane odasında tek başıma kaldım.yemeğimi bile kapının önüne bırakıyorlardı.bu süre içinde doktorlar bana çocuk yapmayı yasakladı.radyo aktif aldığım için.buarada birde çikolata kisti çıktı ve ben açık ameliyat oldum.anlayacağınız hep arkası arkasına geldi aksilikler.guatr doktorum 3 sene radyo aktif ilaç vermeyeceğim dedi.o yüzden arkası arkasına tüp bebek deniyoruz maalesef iki negatif sonuç.2010 yazında gene ilaç alacağım.inşallah o zamana kadar meleklerime kavuşurum.anlayacağınız ben hiç pes etmedim .2. denememde benle birlikte 4 kişi daha vardı.onların pozitif bir tek benim negatifti.hakkımızda hayırlısı olsun .

durmak yok kızlar yola devam milyonlarca negatif sonuç çıksada teknoloji hergün yeni bişi katıyo hayatımıza tıp ilerledi herşey değişiyor
yakında hiç spermsiz herhangi bir kan hücresinden sperm üreticekler
yumurta gelişimini dışarda yapıcaklar hiç yumurta yokken neler neler daha yanii
şimdi bu kadar herşey gelişiyoken
bi kaç denemede pes mi edicez
hayırrrrrrrr aslaaaaaaaa
her zaman pozitif olana kadar devam edicez canlarım

cnm o kullandığın radyo aktif kapsülleri ec..başı firması üretiyor gerçekten ciddi ilaçlar bunu anlattığın için çok teşekkür ederim sen bu kadar umutluyken umarım diğer arkadaşlarda senin bu özel paylaşımından destek alır ve umutlanırlar çok teşekkür ederim

bebekteyiz biraz daha iyisin değilmi.bildiğim kadarıyla ilk denemen.naz ediyorlar işte neyapalım bizim meleklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…