Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım benim ya bugün çok dengesizim
şimdi de doktorum diyo ki dondurulmuş şansı daha az onları istediğin kadar saklayabiliriz 2. de taze yumurtalarla yaparız amann şaşırdım bende yaaa
şimdi dha iiyim eşim geldi beraber sarıldık yattık adam ne zamandır yatağa uğramıyodu rahatsız etmim diye ohh be kokunu özlemişim bna sen lazımsın bebek değil diyooo daha yolun başındayız sabret diyo ben sadece yediğin iğnelere üzüldüm diyo kendi çok korkarda iğneden ii ki eşim süper ii ki siz varsınız

gizemim her kötü haberle birlikte bende yıkıldım.ama ne yapalım elden bir şey gelmiyor.kimi doğurup çöpe atar,kimi doğurup canına kıyar.bizim gibiler ise evlat için çabalar yanar.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

kızlar şimdi bende size birşey anlatayım
az önce tese kızı aradı ikizlere hamile bebişlerin keseler farklı
sorun var birinin kesesi çok küçük az su var diğerinin büyük çok su var
bu durumda küçük olanı zorluyo gelişimi yarı yarıya çok düşük
belkide gebeliği sonlandırmak zorunda kalıcaklar 27 haftalık
ilaç tedavisi yok ya keseleri birleştiricekler yada büyük olan keseden su çekicekler
keseleri birleştiremiyorlar çünki tekbir atardamara bağlılar ni tekim kısacası durum çok çok ciddi ve olumsuz
bu şunun için anlatıyorum
negatf sonuç alan güzel arkadaşlarım benim allah herşeyin en güzelini bilir ve verir belkide gerçekten en hayırlısı olmamasıydı ileride çok büyük hastalıklar çıkıcaktı belkide onun için yazmadı rabbim.
şimdi diyceksinizki ona neden bu oldu
evet allahın verdiğine hiçbir zaman karşı gelmemeli kullar.
kaynanası hamilelik haberini aldığında çok baskı yaptı zaten bir oğlun var 4 yaşında ona baktında kaldı bu karnındaki falan diye birlikte oturuyorlar biraz zaman geçtikten sonra bi baktılar ikiz
kaynana yine kıyameti kopardı
ve allahta isyan etme kulum dedi
rabbim yardımcısı olsun allah tez vakitte çaresini versin inşallah
allah evlat acısıyla sınamasın amin

canım benim ya inş senin öyle değilidr doktorun dediği tarihmiydi senin bugün sen dayanamadın mı yoksa ya taih söylüyolarsa vardır bi bildikleri sabredin bekleyin nolur kıslar bazen oluyo çıkmıyo boşuna üzülüyosunuz o kadar

işte en güzelide bu k.validemin bir lafı var eşim eşim eşim
ne çocuklarım ne anam ne babam eşim eşim eşim der
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesiz

bence bi sakıncası yok dondurulmuşların ama kalitesini tabikide dr bilir bence acele etme derim cnm biraz toparla kendini

valla bugün hepinize kızarak gidecem demek ki..
ay arkadaşım nice acele ediyosun ama şimdi geç tutar vs vs olur şu an o bebişleri üzüyo da olabilirsin...ltf.kendini topla canım...
hepimiz anne olacaz..hemde ne anneler...alem anne görecekkkkkkkkk

bilen yok mu kızlar kendiliğinden çatlama oluyor mu ? bu yumurtalarda...... ayyhhh şu gün bi bitseydi moralim sıfıra indi güzel haberler beklerken....
canım hiç bilmiyom ama zannetmiyorum bööle bişi olacağını...sen dr.unu ara bence...

anacım sen niye durduk yerde erteleme kararı alıyon valla kızcam ama...

canım neye dayanarak söylüyosun bunu ya...ltf.kalbini ferah tut...dua et...

canım yarın sabahtan giremem ama ilk girdiğimde bakacam inşallah olur canım...Allah kolaylık versin...

canım sanada geçmişler olsun...çok sıkıntılar yaşamışsın.Allah inşallah tez günde yüzünü güldürsün...

canım dondurulmuşların şansı normal denemeye göre daha az.benim dr.da demişti onu.
ben kendi adıma şunu yapmaya karar verdim iğne vs.olmak istemiyorum yeniden bi deniycem ama çok çok da umutlu olmuycam.eğr onlar olmazsa tekrar iğneli başlıycam canım...benim plan bu...ama sen kendin eşin karar vermelisiniz...
ve bu karar için bence bugün çok erken... kendine biraz zaman tanı Songülcüğüm....

evet yazdıklaırn çok doğru malesef senin tecrübelerin daha acı napalım Allah tan vardır bir hayr

nevra 73 aklın yolu bir demek bende eşime aynı şeyi dedim dondurulmuşları kullanırız toparlanınca olmazsa başka merkez le tekrar başlarız bakalım nasippp

artık ben çok takılmamaya karar verdim.olmazsa gidip evlatlık alacağım.

al sana da bi
helal olsuuunnnnnnnnn

valla bende aynen böle düşünüyorum hatta bi arkadaşım var 38 yaşında tedaviye yeni başlıyo tutmazsa bene alacağım diyo evlatlık
rabbim onlarada aile vermemiş tamamlarız birbirimizi dimi

nevra 73 aklın yolu bir demek bende eşime aynı şeyi dedim dondurulmuşları kullanırız toparlanınca olmazsa başka merkez le tekrar başlarız bakalım nasippp
yani tabi diyorum ya herkesin kararı farklı....
ben bööle düşündüm nasılsa oradalar ilk denememi onla yapıcam iğne vs. istemiyorum şu an...bi reklam vardı ya
YA TUTARSA???
bu sebeple ilk bi onlara bakiim. çok da umutlanmıyorum dondurulmuşlardan şansın az olduğunu biliyorum normal denemeye göre...
yani olursa olur olmazsa sil baştan başlarım napiiiiiim....
senin tedavin nerde idi canım?tereddütün mü var olmazsa değiştiririm demişsin...

nevra sen bana bakma bacım ben bugün derim vazgeçtim yarın derim başlıyom ertesi gün derim vazgeçtim
manyadım bende ya baksana beni korkutuyolar nevra abla ben daha minicik bir anne adayıyım

kızçeler ben çıkmak zorundayım sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın allahıma emanet olun pazartesi yoğun olarak burdayım ama hafta sonuda arada bakacağım ersanın yarın sonucu var
bu arada nevin nerde yaa
hadi eylülle sudenazı anladıkta
neyse bacılar valahide billahide sizi çok seviyorum
canlarımsınız benim ciciler muck muck muck

bebekteyizde bizim yanımıza gelir belki heheheh dimi canikom nevra sen ben asm nin altını üstüne getiririz valla huahauhuah hemşireler der bu manyaklar nerden geldi böle
canlarım inşallah donurulmuşlarla tutar güzellerim benim

ama varya songül sana birkez daha helallll olsuuunnnn
hemen topladın kendini

yk hastane doktorla ilgili bişey yok
yani lafın gelişi olduu
dondurulmuşla az tazeyle çok da ne oldu bana yüzde 60 70 olur dediler olmadı 4 taneyle dört de doondurulmuş var kullanıcam napim yani

gelirim sizi ziyarete asm tecrübesi yaşadım ben ama tabi hastaneye laf yok
bakalım nasip

tamam canım görüşürüz
korkma kızzzz korkcek bişi yokkkk
herkesin bi zamanı var...bunu unutma...

valla olabilir

yk hastane doktorla ilgili bişey yok
yani lafın gelişi olduu
dondurulmuşla az tazeyle çok da ne oldu bana yüzde 60 70 olur dediler olmadı 4 taneyle dört de doondurulmuş var kullanıcam napim yani
bencede canım .hangisinin olacağını Allah bilir.dolu dondurulmuşla hamile kalan var şans az ama olmaz bişi olsa zaten bu işlem hiç yapılmazdı dimi şekercim...
sen sıkma canını... bak haftasonu geldi... çık gez,sahile filan eşinle ol dışarda yemek yemeysen bile bi simit çay al keyfine bak...Allahım bana sağlık ver eşimle beraber de... bolca yürü...sakinleştirir...... lafçı sıkıntılı negatif adamla görüşme bi süre bi bahanen olsun..
benimkisi gripti kaydirigubbakcemile3 mesela...
seninde bi işin olsun bi süre bul anacım bişi... neşeli işler yap,neşeli filmler izle, valla sabahları ebru şallı ile pilates bilem yapabilirsin iyi gelir...

Kızlar merhaba, ben geldim, okumam gereken 500 sayfa var okuyup bakayım ne havadisler var...
Bu arada ben resmen ölümden döndüm..
Yumurta toplanmasından 3 gün sonra kontrole gittiğimde doktora karnımda şişlik olduğunu söylemiştim, yumurta toplama sonrası normaldir, toplananların yerine vücut su dolduruyor dedi ok dedim ama ertesi günden başlayan resmen 9 aylık hamile gibi bir şişlik, karın ve kasık ağrısı, nefes alamama şikayetiyle en yakın hastaneye gece yarısı.5,5 gün kalkmaksızın yatırdılar, yediğim serumun haddi hesabı yok..

Bugün işe başladım ama hala sol kasığım dik durmamı engelleyecek kadar ağrıyor, ilaçla regl olmamı sağladılar bugün ilk günü,olmam gerekenden 5 gün önce başlamış oldu ama inşallah atarım içimde ne kaldıysa..
küçük kalan yumurtalardan bazıları, çatlatma iğnesi ile çatlamamış,kasık ağrım ondan olmuş, ve o su toplama olayı OHSS denen bi duruma neden olmuş..

Aman ha, yumurta toplanmasından ortalama 5 gün sonra benzer şikayeti olan olursa gözünüzü seveyim, doktor olur böyle şeyler dedi diye ihmal edip beklemesin, adamcağızın suçu yok herkes de gelişebilir ama aman ihmal etmeyin...

Neyse bakalım sizlerde neler olup bitmiş, okuayım da gelirim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…