- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.601
aferin sana işte benim can arkadaşım böle güçlü ol kendini topla
seni bekleyen soğuktaki bebişlerini düşün hani varya dondurulmuş ciciler onları yani
ve arkadaşlarına destek ol
helal olsun sana bak daha kaç saat oldu kenine geldin
ula laz uşağı işte ha bunada bi bakın
canımmmm çok üzüldüm
hem senin için hem benim için çok kötü bir gün oldu bugün......
eğer hamileliğim dış gebelikle sonuçlanmasaydı benim tahmini doğum tarihimdi bugün.bebeğimi kollarıma almış olabilirdim ama olmadı işte.bende o yüzden bugün gidip kan verdim eğer tutmuş olsaydı 3-5 birşey çıkardı mutlaka ama kocaman bir 0 aldım döndüm eve.... demekki sınavımız bitmemiş daha
canım benim ya bugün çok dengesizim
şimdi de doktorum diyo ki dondurulmuş şansı daha az onları istediğin kadar saklayabiliriz 2. de taze yumurtalarla yaparız amann şaşırdım bende yaaa
şimdi dha iiyim eşim geldi beraber sarıldık yattık adam ne zamandır yatağa uğramıyodu rahatsız etmim diye ohh be kokunu özlemişim bna sen lazımsın bebek değil diyooo daha yolun başındayız sabret diyo ben sadece yediğin iğnelere üzüldüm diyo kendi çok korkarda iğneden ii ki eşim süper ii ki siz varsınız
valla bugün hepinize kızarak gidecem demek ki..kızlar merhaba.bebekteyiz çok üzüldüm ya nie böle olıyo yaa.lansor sanada çok üzüldüm.
kızlar ben dayanamadım idrarda yaptım ve negatif çıktı.sabahtan beri ağlamaktan helak oldummm.tutmadı die.nie tutunamadılar yaaa.kızlar sizlerin öle olmasın inş.sizlerinki tutsun allah sizlere nasip etsin.akşamdan beri var bi huzursuzluğum zaten.buna çıktı.şuan ikinciyi denemeyi hiç istemiyorum yaa.ben anne olamayacakmıyım????
canım hiç bilmiyom ama zannetmiyorum bööle bişi olacağını...sen dr.unu ara bence...bilen yok mu kızlar kendiliğinden çatlama oluyor mu ? bu yumurtalarda...... ayyhhh şu gün bi bitseydi moralim sıfıra indi güzel haberler beklerken....
anacım sen niye durduk yerde erteleme kararı alıyon valla kızcam ama...2-3 olumsuz haber aldık sesimiz soluğumuz kesildi
aslında sizlere birşey hatırlatmak istiyorum listemizde berfin arkadaşımız ne dedi
2. denemesine başlıyordu ve doğal yolla hamile kaldı bu haberide yeni aldık arkadaşlar
demekki herkes için umut var
ilk denemesi negatif 2. denemeye başlarken doğal yolla hamile kaldı yaa unutmayın canlar yıkılmayalım
ya benim daha ilk denemem bile başlamadı sanırım ben bu gidişle erteleyebilirm yani umut dünyası işte nerden ne olacağı belli olmuyo
canım neye dayanarak söylüyosun bunu ya...ltf.kalbini ferah tut...dua et...ya offfffffff bebekteyiz e ve olumsuz olanlara çokkk üzüldümmmmmmmmm
keşke girmeseydim de okumasaydım.inanılmaz üzüldümmm of yaaa offf allahım ne olur isteyen herkese nasip et anneliği
sanırım benim de olumsuz olucakkkk(((
canım yarın sabahtan giremem ama ilk girdiğimde bakacam inşallah olur canım...Allah kolaylık versin...kızlar hepinize teşekkür ediyorum.saolun.yarın tah.yaptırcam ve hemen hbr vericem merak etmeyin.keşke bir mucize olsada sizlere güzel haberlerle dönebilsem ama hiç umudum yok niyeyse.inş lansorcumun dediği gibi olur.bizler burada dert ortağıyz.birbirimiz biz anları aynı şeyleri yaşıyoruz.biribrimize umut olalım.yarın görüşmek dileğiyle.kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri kocamn.artık çıkıyorum.sabır sabır sabır...
canım sanada geçmişler olsun...çok sıkıntılar yaşamışsın.Allah inşallah tez günde yüzünü güldürsün...canlarım ben guatrdan ameliyat oldum alınan parçada kanserli hücre çıktı.radyao aktif iyot tedavisi yapıldı 2-3 gün bir hastane odasında tek başıma kaldım.yemeğimi bile kapının önüne bırakıyorlardı.bu süre içinde doktorlar bana çocuk yapmayı yasakladı.radyo aktif aldığım için.buarada birde çikolata kisti çıktı ve ben açık ameliyat oldum.anlayacağınız hep arkası arkasına geldi aksilikler.guatr doktorum 3 sene radyo aktif ilaç vermeyeceğim dedi.o yüzden arkası arkasına tüp bebek deniyoruz maalesef iki negatif sonuç.2010 yazında gene ilaç alacağım.inşallah o zamana kadar meleklerime kavuşurum.anlayacağınız ben hiç pes etmedim .2. denememde benle birlikte 4 kişi daha vardı.onların pozitif bir tek benim negatifti.hakkımızda hayırlısı olsun .
canım benim ya bugün çok dengesizim
şimdi de doktorum diyo ki dondurulmuş şansı daha az onları istediğin kadar saklayabiliriz 2. de taze yumurtalarla yaparız amann şaşırdım bende yaaa
şimdi dha iiyim eşim geldi beraber sarıldık yattık adam ne zamandır yatağa uğramıyodu rahatsız etmim diye ohh be kokunu özlemişim bna sen lazımsın bebek değil diyooo daha yolun başındayız sabret diyo ben sadece yediğin iğnelere üzüldüm diyo kendi çok korkarda iğneden ii ki eşim süper ii ki siz varsınız
Ayni duygulari defalarca yasayan birisi olarak ;
seni cok iyi anliyorum cnm ... mafoldumben
Bütün benligimizle kendimizi bebegimize adiyoruzz ..
Ne hayaller , ne umutlar besliyoruz onlara dairr..
Oysa ne bizim , ne bebeklerimizin elinde degil ..
Kavusma günümüzü belirlemek ...
Ellerinde olsaydi bekletmezlerdi böyle annelerini .
Caresiz birakmazlardii ..
Yüce Mevlam o günü bize en kisa zamanda yasatsin ...
Herseyin bir vakti , bir zamani var ..
9 yillik bebek özlemi ve 6 kez tüp bebek deneyimi olan birisi olarak ...
Güclü olmaliyiz cnm ..
Bu yolda umutsuz olmak , bayragi birakmak yok ... turkbayragi :enbuyukkk:
Allahin izniylee basaricazz ..
Bekleyin bizi donmus kuzucuklar .. :icecream:
artık ben çok takılmamaya karar verdim.olmazsa gidip evlatlık alacağım.
yani tabi diyorum ya herkesin kararı farklı....nevra 73 aklın yolu bir demek bende eşime aynı şeyi dedim dondurulmuşları kullanırız toparlanınca olmazsa başka merkez le tekrar başlarız bakalım nasippp
yani tabi diyorum ya herkesin kararı farklı....
ben bööle düşündüm nasılsa oradalar ilk denememi onla yapıcam iğne vs. istemiyorum şu an...bi reklam vardı ya
YA TUTARSA???
bu sebeple ilk bi onlara bakiim. çok da umutlanmıyorum dondurulmuşlardan şansın az olduğunu biliyorum normal denemeye göre...
yani olursa olur olmazsa sil baştan başlarım napiiiiiim....
senin tedavin nerde idi canım?tereddütün mü var olmazsa değiştiririm demişsin...
bebekteyizde bizim yanımıza gelir belki heheheh dimi canikom nevra sen ben asm nin altını üstüne getiririz valla huahauhuah hemşireler der bu manyaklar nerden geldi böle
canlarım inşallah donurulmuşlarla tutar güzellerim benim
ama varya songül sana birkez daha helallll olsuuunnnn
hemen topladın kendini
tamam canım görüşürüznevra sen bana bakma bacım ben bugün derim vazgeçtim yarın derim başlıyom ertesi gün derim vazgeçtim
manyadım bende ya baksana beni korkutuyolar nevra abla ben daha minicik bir anne adayıyım
kızçeler ben çıkmak zorundayım sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın allahıma emanet olun pazartesi yoğun olarak burdayım ama hafta sonuda arada bakacağım ersanın yarın sonucu var
bu arada nevin nerde yaa
hadi eylülle sudenazı anladıkta
neyse bacılar valahide billahide sizi çok seviyorum
canlarımsınız benim ciciler muck muck muck
valla olabilirbebekteyizde bizim yanımıza gelir belki heheheh dimi canikom nevra sen ben asm nin altını üstüne getiririz valla huahauhuah hemşireler der bu manyaklar nerden geldi böle
canlarım inşallah donurulmuşlarla tutar güzellerim benim
ama varya songül sana birkez daha helallll olsuuunnnn
hemen topladın kendini
bencede canım .hangisinin olacağını Allah bilir.dolu dondurulmuşla hamile kalan var şans az ama olmaz bişi olsa zaten bu işlem hiç yapılmazdı dimi şekercim...yk hastane doktorla ilgili bişey yok
yani lafın gelişi olduu
dondurulmuşla az tazeyle çok da ne oldu bana yüzde 60 70 olur dediler olmadı 4 taneyle dört de doondurulmuş var kullanıcam napim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?