- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.661
ya arkadaşlar benim de yumurta toplama olayım yakın korkuyorummm.hemde çok ...bu hafta içi toplıcaklar sanırım ama eşimin spermlerini ne gün alıcaklar bilgisi olan varmı bide onun kaç gün önceden rahatlama olayını bırakması gerekiyo eşiminde cinsel olarak yasağı varmı sperm toplıcaklar ya ondanda ben dr arayamıyorum utanıyorum napıcm ben bu arada eşim gripte oldu benim yumurta toplama işim en geç çarşamba sanırım ayy ne kadar bilgisizim dimi mafoldumben
kızlar üzgünüm negatif sonucummm.olmadı olmadı.
Nevin 71 arkadaşım sana da çok geçmiş olsun canım.OHSS olayı ben de hiç olmadı da yakın bir arkadaşımda olmuştu.Ço zormuş hep anlatıyordu çok uzun zaman hastanede yatmıştı sıvı almışlardı v
vücudundan.Senin atlatığına çok sevindim arkadaşım.
Anifora arkadaşım senin transferin de hayırlı olsun canım.İnşallah pozitif sonuç alırsın da bizlere de moral olur arkadaşım.
ayy arkadaşım büyük geçmiş olsunn ne kadar zor bir süreç hepimizi farklı farklı sonuçlar gösteriyo bizim de sınavımız buymuş napalım
bende aşılamalarımda olmuştum nefes alamıyodum ağlıyodum bir yudum çay bile yutamıyodum doktorumu aradım o da dediğin gibi normal yapacak bişey yok çekiceksin dedi sadece ağrı kesici içebilirsin dedi valla hastanelik halim vardı ama dediğin gibi doktor nırmal değnce çekiyosunn ayyy ne aptalmışım gitseydim keşke hastaneye oca bir karın en kötüsü nefes alamamak su bile içemiyodum ya
sen yazınca o günler aklıma geldi
YÜCE RABBİM bu çektiğimiz sıkıntılardan kurtarsın bizleri inş
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnn
tekrar büyük geçmiş olsun canım
bugun cok sakin... Tuba canim kac yasindasin sen? ve kacyillik evlisin?
Sağol canım benim,
İnşallah hepimiz için güzel olacak herşey...Nefes aldıkça umut var, nefes aldıkça gerçekleşmeyecek hayal yok, bize de doğacak bebişlerimize de sağlık versin Allah'ım....
Arkadaşlar sana söylenebilecek herşeyi yazmışlar,okudum,tüm yüreğimle katılıyor,Duamdasın.....
Sağol canım benim,Allah'a bin kere şükür geçti....Müdahale eden doktor 50-55 yaşında tonton bir adamdı; "hanımefendi patlamak üzereymişsiniz niye bu kadar beklediniz "dedi, ben de saf saf "gaz zannettim hocam "dedim."Alllah Allah bu kadar gaz mı olur kardeşim İgdaş mısın sen,hem gaz dediğini salarsın gider ,karnın burnuna gelmiş senin "dedi ay sinirlerimde bozuk zaten başladım gülmeye, ben güldükçe göbek adile naşit'inki gibi oynuyo,eşime döndüm "hayatımız gaz, hayatımız tüp, doğurursam erkeğe ipragaz kıza aygaz ismini koyucam " doktorun bana bi bakışı vardı,kayışı koparmış bu der gibihihoyyyt
Sağol canım benim,Allah'a bin kere şükür geçti....Müdahale eden doktor 50-55 yaşında tonton bir adamdı; "hanımefendi patlamak üzereymişsiniz niye bu kadar beklediniz "dedi, ben de saf saf "gaz zannettim hocam "dedim."Alllah Allah bu kadar gaz mı olur kardeşim İgdaş mısın sen,hem gaz dediğini salarsın gider ,karnın burnuna gelmiş senin "dedi ay sinirlerimde bozuk zaten başladım gülmeye, ben güldükçe göbek adile naşit'inki gibi oynuyo,eşime döndüm "hayatımız gaz, hayatımız tüp, doğurursam erkeğe ipragaz kıza aygaz ismini koyucam " doktorun bana bi bakışı vardı,kayışı koparmış bu der gibihihoyyyt
Ayyy ben yİne baŞladım Çeneye
ev almıŞ baŞını gİdİyo anne olcam dİye saldım ya herŞeyİ
bİraz toprlanİm kızlar gÖrÜŞÜrÜzzz
ben de ekimde başladım çarşamba günü dondurulmuş transferim var
canim bende koptum burda yaa..aslinda olay gulunecek degil ama.. o haldeyken bile onlari soylemen...kaydirigubbakcemile3
ben de ekimde başladım çarşamba günü dondurulmuş transferim var
Aaaa Eylülcüğüm yakinen bilir ki, ben transfere de solo konsere çıkacak yurttan sesler solisti gibi giyinip süslenip gitmiştim, orda olanlardan dizi olur vallahi, anestezi uzmanı kadın gülmekten altına kaçırdıkaydirigubbakcemile2
Gülmeden olmaz ben bunu bilir bunu söylerim, öyle gülmeliyiz ki hem de hayat kıskanmalı bizi ondan daha umutlu ve neşeliyiz diye, zor çocukların anneleriyiz biz, jayatı biz ti ye almayacağız da kim alacakzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?