Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

şekerim yumurta topladıkları gün sperm de alıyolar cinsel perhiz en az 3 en fazla 5 gün olacak sperm kalitesi için
ama siz birlikte olmayacaksınız eşin kendi boşalacak
bunu doğru uygularsanız ii olur çünkü 5 günden fazla oldumu boşalsın diyolar sonra da 3 günden az oluyoo ii ayarlayın canım
inş senden alırız güzel haberlerii

canlar ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz yine üzgün ayrılıyorum aranızdan
inşallah bundan sonraki haberler güzel olacak

Sağol canım benim,Allah'a bin kere şükür geçti....Müdahale eden doktor 50-55 yaşında tonton bir adamdı; "hanımefendi patlamak üzereymişsiniz niye bu kadar beklediniz "dedi, ben de saf saf "gaz zannettim hocam "dedim."Alllah Allah bu kadar gaz mı olur kardeşim İgdaş mısın sen,hem gaz dediğini salarsın gider ,karnın burnuna gelmiş senin "dedi ay sinirlerimde bozuk zaten başladım gülmeye, ben güldükçe göbek adile naşit'inki gibi oynuyo,eşime döndüm "hayatımız gaz, hayatımız tüp, doğurursam erkeğe ipragaz kıza aygaz ismini koyucam " doktorun bana bi bakışı vardı,kayışı koparmış bu der gibihihoyyyt

Sağol canım benim,
İnşallah hepimiz için güzel olacak herşey...Nefes aldıkça umut var, nefes aldıkça gerçekleşmeyecek hayal yok, bize de doğacak bebişlerimize de sağlık versin Allah'ım....
Arkadaşlar sana söylenebilecek herşeyi yazmışlar,okudum,tüm yüreğimle katılıyor,Duamdasın.....

evet haklısın
arkadaşlar sağolsun moral oldular
hepinizden allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız canlar

bende koptum burda yaaa
hep böyle gülün inş
allah bu günleri aratmasın

Ayyy ben yıne baŞladım Çeneye
ev almıŞ baŞını gıdıyo anne olcam dıye saldım ya herŞeyı
bıraz toprlanım kızlar gÖrÜŞÜrÜzzz

canim bende koptum burda yaa..aslinda olay gulunecek degil ama.. o haldeyken bile onlari soylemen...kaydirigubbakcemile3

canim bende koptum burda yaa..aslinda olay gulunecek degil ama.. o haldeyken bile onlari soylemen...kaydirigubbakcemile3

Aaaa Eylülcüğüm yakinen bilir ki, ben transfere de solo konsere çıkacak yurttan sesler solisti gibi giyinip süslenip gitmiştim, orda olanlardan dizi olur vallahi, anestezi uzmanı kadın gülmekten altına kaçırdıkaydirigubbakcemile2

Gülmeden olmaz ben bunu bilir bunu söylerim, öyle gülmeliyiz ki hem de hayat kıskanmalı bizi ondan daha umutlu ve neşeliyiz diye, zor çocukların anneleriyiz biz, jayatı biz ti ye almayacağız da kim alacakzemuszemus

ay sen cok yasa emi... Valla cok haklisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…