Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

inş arkadaşımm güzel dileklerin için sağol
resimlerde gördüm hanımlar toplanmışlar bebek görmesine gitmiler resimleri de yayınlamışlar çok güzeldi ya bizde yaparız inşşş bebeklerimizle toplanırızzdelikafaduldendelikafadulden

inş bizde öyle toplanıp resimler çektiricez yeterki kopmayalım birbirimizden acılar büyük dostluklarda o denli büyük ama sabır az biraz sabır herşey yoluna giricek opuyorumnanaktan

ben yatıyorum kocam grip onla biras ilgileniyim yarın görüşürüz ama dediğim gibi herşeye rağmen gülümse hayata gülümse ki hayatta bize gülümsesssin

huriya burdamısın cicimm

burdayım canım ya kaç gündür giremiyorum senin için üzgünüm biraz önce okudum ama allahtan hayırlısı demeliyiz....

bir dahaki sefere....

bende 10. gün bekliyorum bakalım inşallah....dua edip bekliyorum iğnelerde zorlamaya başladı artık acısını geçtim yer kalmadı artık .dondurulmuş embryo olduğu için 15. gün test günüm cuma günü kısmetse belli olcacaK.............

günaydınn kuzuu
ii sayılırım cuma ya göree
şimdi de dondurulmuş anneleri arıyorum denemelimiyim ne kkadar tututo dondurulmuş transferi falan filn
sen nasılsın arkadaşım

ben ii sayılırım işte garip duygular yaşıyorum.negatif olucak diye korkuyorum.çünki hiçç bi belirtim yokk ve negatif arkadaşlara ve sana çokk üzülüyyorummmm ama hayırlısı böyleymiş elimizden bişi gelmiyooo

hadi hayırlısı arkadaşım inş bu defa olur kaç dondurulmuşun vardı
bende düşünüyorum diğer topikde yazmışsın sağol
ne kadar tutuyo bu tedavi bi de nasıl oluyoo ne zaman başlanıyo bilgi verirsen sevinirim canımmm

evet canım elden bişey gelmiyo ben çok umutluydum ama olmadı nasip değilmiş yapacak bişeyim yok ağla sızla hayat devam olmadı yani yapacak bişey yok
canım benim görüyosun belli olmuyo olup olmayacağı onun için sen önlemini al dikat et yani sana düşeni yapda olur olmaz nasip işi Allah ım inş nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlar umarım hamişsindir gülüm benim çarşamba gelsin hayırlı haberler olsunn

MERHABA TEDAVİN HAYIRLI OLSUN ben bir süredir takip edemiyorum ...kaçıncı günün teste ne kadar kaldı benim 5 günüm var merak içindeyim aynı şeyleri yaşıyoruz....dondurulmuşmu yoksa normal protokol mü seninki ve kaçıncı denemen arkadaşım....benim 2. deneme dondurulmuşlarla

csnım benim 7 tane dondurulmuşum vardı ...3 tanesi ayrı 4 tanesi ayrı tüplerde dondurulmuş...3 tanesini bana transfer ettiler 4 tanesi duruyo...bu arada tedavide nasıl olu anlatayım... çok kolay adetin ilk günü progesteron iğne ve climara fort isimli östrojen bantı kullanmaya başladım .ayrıca vitaminlar ve antibiyotik ve coraspin kullanıyorum....
yalnız dondurulmuşlarda 15. gün bhcg testi yapılıyo 3 gün daha bekleniliyor....zaten merak var işte böyle....embryo kaliteleri 8-7-5 ti.....birde 5,ve 7. gün arasında tutunuyo diye okumuştum dondurulmuşlarda ....
umarım yardımcı olabilmişimdir...

sağol arkadaşım tabi yardımcı oldun
bi de maliyeti ne oldu yazarsan sevinirimm adet olunca ilaçlara başlanıyosa kaçıncı gün transfer oluyo off ya ne zor -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sağol arkadaşım tabi yardımcı oldun
bi de maliyeti ne oldu yazarsan sevinirimm adet olunca ilaçlara başlanıyosa kaçıncı gün transfer oluyo off ya ne zor -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım benim adetim pazartesi günü başladı perşembe transfer edildi maliyeti alman hastanesinde 1000 euro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…