- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.701
nolur üzülme bak olucak en sonunda yeterki biz azimle asılalım sende bende alıcaz ve diğer kim istiyosa meleklerimiz omuzumuzdan karnımıza ordan kucağımıza ahh allah ona açılmış elleri boş çevirmes ama yeterki sıramızı bekleyelim er geç olucak varsın borçlanalım her şey bebeler yane meleklerimiz için seni seviyorum yanlız değilsin hepimiz çok sıkıntı ve acılarla ve aynı istekle burdayız seni hepimiz çok seviyoz bak koca bi ailen var burda bi gün bebelerimizi de alıp bir yerde toplanalım çok isterimmm bir yılda olsa 2yıl da olsa alıcaz bebelerimizi hayata gülümse o da sana da eşine de gülümsicek unutma Şeniz Şeniz
slm arkadaşlar bizde bu ay tp bebek deniyoruz.pzt transferim olacak.ALLAH'ım yardımcımız olsun.
slm arkadaşlar bizde bu ay tp bebek deniyoruz.pzt transferim olacak.ALLAH'ım yardımcımız olsun.
günaydın herkese!!!naber bebekteyiz nasılsın ?
huriya burdamısın cicimm
günaydınn kuzuu
ii sayılırım cuma ya göree
şimdi de dondurulmuş anneleri arıyorum denemelimiyim ne kkadar tututo dondurulmuş transferi falan filn
sen nasılsın arkadaşım
burdayım canım ya kaç gündür giremiyorum senin için üzgünüm biraz önce okudum ama allahtan hayırlısı demeliyiz....
bir dahaki sefere....
bende 10. gün bekliyorum bakalım inşallah....dua edip bekliyorum iğnelerde zorlamaya başladı artık acısını geçtim yer kalmadı artık .dondurulmuş embryo olduğu için 15. gün test günüm cuma günü kısmetse belli olcacaK.............
ben ii sayılırım işte garip duygular yaşıyorum.negatif olucak diye korkuyorum.çünki hiçç bi belirtim yokk ve negatif arkadaşlara ve sana çokk üzülüyyorummmm ama hayırlısı böyleymiş elimizden bişi gelmiyooo
ben ii sayılırım işte garip duygular yaşıyorum.negatif olucak diye korkuyorum.çünki hiçç bi belirtim yokk ve negatif arkadaşlara ve sana çokk üzülüyyorummmm ama hayırlısı böyleymiş elimizden bişi gelmiyooo
hadi hayırlısı arkadaşım inş bu defa olur kaç dondurulmuşun vardı
bende düşünüyorum diğer topikde yazmışsın sağol
ne kadar tutuyo bu tedavi bi de nasıl oluyoo ne zaman başlanıyo bilgi verirsen sevinirim canımmm
csnım benim 7 tane dondurulmuşum vardı ...3 tanesi ayrı 4 tanesi ayrı tüplerde dondurulmuş...3 tanesini bana transfer ettiler 4 tanesi duruyo...bu arada tedavide nasıl olu anlatayım... çok kolay adetin ilk günü progesteron iğne ve climara fort isimli östrojen bantı kullanmaya başladım .ayrıca vitaminlar ve antibiyotik ve coraspin kullanıyorum....
yalnız dondurulmuşlarda 15. gün bhcg testi yapılıyo 3 gün daha bekleniliyor....zaten merak var işte böyle....embryo kaliteleri 8-7-5 ti.....birde 5,ve 7. gün arasında tutunuyo diye okumuştum dondurulmuşlarda ....
umarım yardımcı olabilmişimdir...
sağol arkadaşım tabi yardımcı oldun
bi de maliyeti ne oldu yazarsan sevinirimm adet olunca ilaçlara başlanıyosa kaçıncı gün transfer oluyo off ya ne zor -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?