- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.681
Kıslarrr napİm ben ya dondurulmuŞları yapsam mı
Çok beklemek İstemİyorumm
akıl verİn bana dondurulmuŞ deĞİl taze yaparız dedİ doktor Şansı daha yÜksek olur dedİ dondurulmuŞla yapmanın malİyetİnİ bİlİyomusunuz aĞlamaktan doktora soramamıŞtım yardımmmm
bebekteyiz canım bence kesinlikle dondurulmuşlarla denemelisin.hem ekonomik olarak çok daha uygun hemde birsürü hormon ilaçları tekrar yüklenmiş olmuyor vücuduna.sadece transfer parası ödüyorsun ilaç kullanmıyorsun sadece rahmini kalınlaştırmak için estrofem diye bir hap kullanıyorsun.dondurulmuşlar en mantıklısı bence.Kıslarrr napİm ben ya dondurulmuŞları yapsam mı
Çok beklemek İstemİyorumm
akıl verİn bana dondurulmuŞ deĞİl taze yaparız dedİ doktor Şansı daha yÜksek olur dedİ dondurulmuŞla yapmanın malİyetİnİ bİlİyomusunuz aĞlamaktan doktora soramamıŞtım yardımmmm
ben burdayım talyaopuyorumnanaktantuba hosgeldin.. vaktin varsa biraz konusalimmi?? evde yalnizim, canim sikiliyor..
tuba hosgeldin.. vaktin varsa biraz konusalimmi?? evde yalnizim, canim sikiliyor..
tamam canim anladim.... sonra konusuruz insallah lülülülülülücanim bende yalnızım eşim iş seyahatinde yarın gelecek klavyem bozuk çok zor yazıyorum
bebekteyiz canım bence kesinlikle dondurulmuşlarla denemelisin.hem ekonomik olarak çok daha uygun hemde birsürü hormon ilaçları tekrar yüklenmiş olmuyor vücuduna.sadece transfer parası ödüyorsun ilaç kullanmıyorsun sadece rahmini kalınlaştırmak için estrofem diye bir hap kullanıyorsun.dondurulmuşlar en mantıklısı bence.
ben burdayım talyaopuyorumnanaktan
canım bugün benim adet günümdü ve birkaç damla lekelenmem oldu.artık hayırlısı ben yinede pazartesi testimi tekrarlayacağım tabiki
evet bencede yaptir.. sizde sorun ne canim? bu senin galiba 2nci denemendi degilmi?
canım biz 2009 un ilk gününde başladık ilk tedavimize.ocak ayında pozitif sonucumu aldım.hatta çok yüksek bir değerle 355 le hamile olduğumu öğrendim sonra bu gebeliğin dış gebelik olduğu anlaşıldı ve şubatta ameliyat oldum.sonra nisanda dondurulmuşlarla denedik oda tutmadı ama embriyolar vücuttan atılmadı da.o yüzden 2 ay boyunca adet olamayınca dr.um önce bir iğne vereceğim onunlada olmazsa kürtaj yapacağız dedi allahtan verdiği sürenin son gecesinde adet oldum.bir nevi düşük oldu yani.bu da 3. denememdi ve sonuç ortada işte....
bizim sorunumuz önce erkek infertilitesiydi ama bütün bu olanlardan sonra şimdi bende polikistik over olmuşum artık sorun iki taraflı anlayacağın.sizin sorununuz nedir canım?
canim, bence dondurulmuslarini dene, eger maaliyeti fazla degilse...dondurulmuslarinda iyi bir sansi var... kactane dondurulmusun var canim?
Yasadigim yerde, dondurulmuslarin varsa, ilk once onlari kulllanmak mecburiyetindesin..Bence bu bosbosuna degil..Herkezin dondurulmuslarida olmuyor, yani sen sanslisin... Iyi dusun canim...
Gamzea arkadaşım senin yumurtaların toplandığı gün eşinden sperm alınacak.Ve genelde 3 gün perhiz yapması isteniyor.Sürenin 3 günden fazla olmasını da istemiyorlar.Onları bayat olarak sayıyorlar çünkü.Hafta içi toplanıcaksa yumurtaların eşin kendi kendini boşaltsın o zaman hafta sonu.Gerçi bizim de 4,5 gün geçmişti sperm verdiği gün birşey olmadı ama merkez öyle söylüyor.Bir de eşinin şu anda grip olması önemli değil.Şu andaki spermler zaten 2-2,5 ay önce vücut tarafından üretilen spermler canım korkmana gerek yok.Bilmem anlatabildim mi?
şekerim yumurta topladıkları gün sperm de alıyolar cinsel perhiz en az 3 en fazla 5 gün olacak sperm kalitesi için
ama siz birlikte olmayacaksınız eşin kendi boşalacak
bunu doğru uygularsanız ii olur çünkü 5 günden fazla oldumu boşalsın diyolar sonra da 3 günden az oluyoo ii ayarlayın canım
inş senden alırız güzel haberlerii
amin bebişim ama olmasada o kadar maddi sıkıntıya ve borca girdik olmasada olmasın zamanı değilmiş diyebilirim inş.o anki piskolojimi bilmiyorum ama hemen spora başlıcam kendimi avutucam pek ümitli değilim ama herşeyin hayırlısı ben çok şansız biriyim allah hepimize yardım etsin bebelerimizi alıp koklamayı ve onlarla hayatımızın sonuna kadar yaşamayı nasıp etsin hayırlı evlatlar yetiştirmek nasıp olsun hepinizi seviyorum opuyorumnanaktan iyiki varsınız :lepi:
Kızlar aklımdayken; biliyorsunuz benim tedavim rahim kalınlığının istenen boyutta olmaması idi, dünden itibaren başlayan 13 gün sonrası kontrolüm var,uygunsa embriyolar transfer edilecek ancak istenen kalınlığa ulaşmamış olursa da Aralık'a kalacak.
İnternette bir soğan kürü furyası var bu şikayetle ilgili, rahim kalınlığı problemi yaşayan oldu mu aranızda benim gibi? Oldu ise devam ediyor mu, çözüldüyse nasıl bir yöntem uygulandı? Zira sırf bu sebeple ertelensin istemiyorum bu kez..Paylaşırsanız çok sevinirim.
canım benim ya rabbim sabrını veriyo derdi veren rabbim dermnnı da versin inş
canım bizde öyle arabayı sattık hem iş için hemde hastane için ama olmadı dün koca bir sıfır aldımmm o kadar uğraş para git gel en zoru bekleme ama napalım bunda da vardır bi hayr rabbimden sual olunmaz yinede şükür bakalım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?