- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.721
kızlar üzgünüm negatif sonucummm.olmadı olmadı.
hoşgeldin arkadaşım tedavin hayırlı olsun
nerde yaptırıyosun kaçıncı denemen yazarsan listeye alır arkadaşlar
hadi hayırlısı
elif özgecim hayırlısı olsun.umarım bebeğine kavuşursuun.ben de çarşamba sonuç alıcam.allahım inşalah nasip eetmiştir...
MERHABA TEDAVİN HAYIRLI OLSUN ben bir süredir takip edemiyorum ...kaçıncı günün teste ne kadar kaldı benim 5 günüm var merak içindeyim aynı şeyleri yaşıyoruz....dondurulmuşmu yoksa normal protokol mü seninki ve kaçıncı denemen arkadaşım....benim 2. deneme dondurulmuşlarla
arkadaslar yarın öğleden sonratransferim var dualarınzıı eksik etmeyin sanırım gizemmim eklemişti beni listeye.
arkadaslar yarın öğleden sonratransferim var dualarınzıı eksik etmeyin sanırım gizemmim eklemişti beni listeye.
testim çarşamba günü hayırlısı ile ilk denemem öncesinde bir yıl önce doğal yolla hamile kaldım ama bebeğimi 13 haftalıkkken kaybettimşimdi ise çarşamba sonucum belli olucak.kısa protokol
hayırlısı bakalım umarım olur ama h,ççç nelirti yokkkk
yazdım cnm merak etmecanim ben 20 tefriciye okumustum...sana olsun bu ozaman... Allahim insallah hamilelik nasip eyler.. Gizemim sen artik listeye eklersin..
cemrecim hayırlı olur inşallah hangi hastane kaçıncı deneme trasfer tarihinide yazarsan senide listemize ekleyelim şeker ne dersinben de ekimde başladım çarşamba günü dondurulmuş transferim var
yavru nerelerde dolaşıyonn
hadi hayırlısı bende 20 okumuştım sana nasipmiş arkadaşım
allah kabul etsin
kıslar selam bi bakayım dedim neler yaptınız?
anacığım ben bi diyet işlerime bakayım sonra gelirim yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?