Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar üzgünüm negatif sonucummm.olmadı olmadı.

canıım sırf bu haberi meraktan girdim nete bakiim ne oldu acaba diye...
çok üzüldüm canım Allah tez günde toparlanmanı sağlar inşallah.Bırakma kendini...Ne diyeceğimi bilemedim ..............:1hug:
Allah hayırlısı ile bizi kavuşturacak canım vaktimiz gelecek...sabırla beklemeli ve inatla tedavileri sürdürmeliyiz canım..

nevin canım seni gördüm geçmişi okumuyosan soriim sen nasılsın iyi misin biraz daha?

hoşgeldin arkadaşım tedavin hayırlı olsun
nerde yaptırıyosun kaçıncı denemen yazarsan listeye alır arkadaşlar
hadi hayırlısı

çok teşekkürler cnm.ben adanada deniyorum.2.denemem.
ilk denememde 11 yumurta toplanmıştı ve sadece 1 embriyo elde edilmişti.çok umutsuzdum ve sonuçta negatif oldu zaten.
bu sefer ALLAH'ma çok şükür inşallah tamamına erdirir.39 yumurtam oldu.32 tanesi olgun çıktı.28 tanesi döllendi ve bölündü.RABBİME çok şükürler.merkezimi değiştirdim Adana seyhan başkent hastanesinde tedavi görüyorum şuan.Doktorlarım çok harika.

testim çarşamba günü hayırlısı ile ilk denemem öncesinde bir yıl önce doğal yolla hamile kaldım ama bebeğimi 13 haftalıkkken kaybettimşimdi ise çarşamba sonucum belli olucak.kısa protokol
hayırlısı bakalım umarım olur ama h,ççç nelirti yokkkk

esracım hayırlısı böyle imiş tabi bunu demek çok kolay yaşadıklarını sen bilirsin ancak.canım üzülme lütfen çok yakında klavuşacaksıın bebişlerine

arkadaslar yarın öğleden sonratransferim var dualarınzıı eksik etmeyin sanırım gizemmim eklemişti beni listeye.

canım benimde belirtim yok sadece düne kadar 3 gün kasıklarımda baskı hissediyodum özellikle sağ tarafta ama bugün kesildi ...acaba tutundularda ozaman mı hissettim inşallah...

ama bazen arkadaşlarda belirti olmadan sonuçları pozitif çıkıyo inşallah bizimde öyle olur ve isteyen uğraşan herkesin allahım hepimize nasip eder inşallah....

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar yarın öğleden sonratransferim var dualarınzıı eksik etmeyin sanırım gizemmim eklemişti beni listeye.

cnm merak etme hepimiz dualarımızla yanındayız ben hemen bir organizasyon başlatıyorum güzel arkadaşım

boş gir dolu çık zemuszemus

kıslarrrr görüyorsunuz değilmi iş başına bakalım saat 15.00 e kadar dua adetlerinizi belirtin lütfennnn canlarrr

canim ben 20 tefriciye okumustum...sana olsun bu ozaman... Allahim insallah hamilelik nasip eyler.. Gizemim sen artik listeye eklersin..
yazdım cnm merak etme
ben de ekimde başladım çarşamba günü dondurulmuş transferim var
cemrecim hayırlı olur inşallah hangi hastane kaçıncı deneme trasfer tarihinide yazarsan senide listemize ekleyelim şeker ne dersin
yavru nerelerde dolaşıyonn

anam bacım perperişan geziyom işte b o yana bi bu yana
orta direk şaban gibi kaldım valla
anama giidiyom sonra kocam diyo neden benim anama gitmedin ona gidiyom
ortada kaldım anlayacağın 2 gecedirde kayın valide de kaldık ben bi türlü bunun mantığını anlamış değilim zaten ama napim yaa sus ssus suss çatladım valla tüm kaslarım gerildi

ya nevincim çok üzüldüm güzelim o ne biçim bişi yaa
allah korumuş valla bacım seni davul gibi şişmişin hee
neyse şimdi iyiysen sorun yok seni merak etmiştik

kıslar selam bi bakayım dedim neler yaptınız?
anacığım ben bi diyet işlerime bakayım sonra gelirim yine...

kizlar hayirli sabahlar.... lansor17 bugun senin test gunun..kan tahlili yaptirdinmi yinede?Cunku sen baya erken test etmistin...
Galiba Mergul de bugun tekrar kan tahlili yaptirmasi gerekiyordu.. Insallah hayirli haberler aliriz..

canım cuma tartıldım 1.5 kilo daha vermişim toplamda 4 kilo etti 2 haftada iyi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…