Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

evet canım haftada 1 tartılıyorum...cuma sabahları...ben bu bekleme arasını iyi değerlendirmek istiyorum talyacım...

ya nevincim çok üzüldüm güzelim o ne biçim bişi yaa
allah korumuş valla bacım seni davul gibi şişmişin hee
neyse şimdi iyiysen sorun yok seni merak etmiştik

Caaanım,sağolŞeniz Bomba gibiyim maşallah şimdi...

Geçti gitti ama sayfadan uzak kalınca kimin transferi oldu, kim ne yaptı,tam takip edemedim,haftasonu öğrendiklerim oldu ama bugün yada yarın kim var transferi olacak yada yumoşları toplanacak, senin aklındadır söylersen öğle arasında dua etmek isterim,yaz bana e mi...

Sen iyi misin? Yine germiş birileri haftasonu seni ama kim bilmem:jeyyar:

Kız gitmiş 4 kilo ha :lepi: yerim ben seni azimli arkadaşım, durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile2 Gitsin kilolar yerine gelsin bebişler Ha gayret...
sağol nevincim canım arkadaşım.valla moral geliyo kilolar gittikçe ....inşallah devamını getirebilirim.

songülcüğüm günaydın canım bugün nasılsın?

daha iiyim çok şükür rabbim kaldıramayacağımız sıkıntılar vermesin
dondurulmuşla ilgili doktorla görüşmek istiyorum öğleden sonra ararım gibi geliyo ne sorucam not alsam ii unutuyorum sonra
sizin yazdıklarınızı okuduyodumm ii maşaallah gitmiş kilolar

anam bacım perperişan geziyom işte b o yana bi bu yana
orta direk şaban gibi kaldım valla
anama giidiyom sonra kocam diyo neden benim anama gitmedin ona gidiyom
ortada kaldım anlayacağın 2 gecedirde kayın valide de kaldık ben bi türlü bunun mantığını anlamış değilim zaten ama napim yaa sus ssus suss çatladım valla tüm kaslarım gerildi[/QUOTE]

gizem im şekerim harbiden ne demek kaynana da kalmak ya hemde eviniz yakın ne gerek var ya siz çalışan insanlarsınız bi hafta sonunuz var rahat rahat geçirsenize
zaten bebiş lazım belkim doğal yolla oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evinizden çıkmayınn yavvv

canlarım günaydın klavyem bozuk sohbetlere katılamayacağım 50 tane dua okurum ben yarında sonuç günüm çok heyecanlıyım..

canlarım günaydın klavyem bozuk sohbetlere katılamayacağım 50 tane dua okurum ben yarında sonuç günüm çok heyecanlıyım..

günaydın herkese.tubacım var mı belirtin merak ettim çarşamba da benim test günüm ya.ama hiçç belirtim yok akıntım ise hiç yokk bu da bi belirti ya
işallah ılur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…