Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

maşallah nazar değmesin
malum herzamanki tantana artık dayanamıyorum herşey ağır geliyo ben evimde kalmıycaksam neden ayrı ev açtım okadar sıkıntı çektim borç ödedim delirmek üzereyim anlıyacağın şeker böle olunca valla ne yalan sölim eşimden bile soğuyorum anasının kuzusu delirtiyo beni

gizem im şekerim harbiden ne demek kaynana da kalmak ya hemde eviniz yakın ne gerek var ya siz çalışan insanlarsınız bi hafta sonunuz var rahat rahat geçirsenize
zaten bebiş lazım belkim doğal yolla oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evinizden çıkmayınn yavvv[/QUOTE]
ah ah senağlama
canlarım günaydın klavyem bozuk sohbetlere katılamayacağım 50 tane dua okurum ben yarında sonuç günüm çok heyecanlıyım..

cnm benim inşallah pozitif çıkcak senden 50 taen yazdım nmh ye şekerim allah razı olsun

canlarım inşallah bundan sonra hayırlı haberler gelir yaw bol bol pozitif sonuç gelsin artık morale ihtiyacımız var diymi ama

işallah canım pozitif sonuç alırım ama hiçç belirtim yok.hatta herkesin vajinal akıntısı varmış yani pozitif olanlar.ben de ise adet öncesi kuruluk başladı.

canım ya kafana takma ben inanmıyorum bu belirtiye
kimine göre olumlu oluyo kimine göre olumsuz
sende kafana takma son ana kadar dua et yeter
rabbim ol desin inş sağlıklı kucağına alırsın inş
biz elimizden geleni yapalım da rabbimin takdiri sual olunmaz
bak ben şimdi şunu yapmadım ondan olmadı demiyorum yattım dinlendim sonuç alana akdar bişey yapmadım desem yeri ama olmadı işte nasip ark nasipp

serraxi, iyiyim canim sagol.... Insallah senden guzel haberler aliriz. Su son bir kac gundur nerdeyse hep negatif sonuc aldik..:sinifsinif: bari sen yuzumuzu guldur canim..

gizemim, nolursun sikma fazla canini..Bak yakinda sende basliyacaksin tedaviye.. boyle sikintili baslama.. Bosver takma, zor biliyorum ama... Allah yardimcin olsun..

gizemim, nolursun sikma fazla canini..Bak yakinda sende basliyacaksin tedaviye.. boyle sikintili baslama.. Bosver takma, zor biliyorum ama... Allah yardimcin olsun..

valla şekerim benim sinirler hoplamasın bi kere yalvarırlar ondan sonra hadi başla tedaviye diye
biri torun diye yanar biri çocuk diye
evimde kalmadığım sürece bu iş bi düzene girmediği sürece yok tedavi falan dertlerine yansınlar sesimi çıkarmıyorum diye iyice mal bellediler beni
ben susuyorum huzursuzluk çıkmasın kötü gelin demesinler diye onlarda sür eşşeği yapıyolar

ben hangi birine yetişeyim ya evin işi bi yandan
bütün günüm zaten burda geçiyo
kndime vakit ayırmıyorum bile
annemlere az gidiyorum laf etmesinler diye
ablama enson ramazanda gitmiştim bide evimiz yakın yani düşün
ama onların akrabalarına gık deseler gidiyoruz
daha neler neler taşıyamaz oldum
bizim paşazade de bişi desem sen annemi istemiyosun burda kalmak sana batıyo diyo
bişi demiyorum yinede tamam kalaım öle düşünme diyorum
sus sus sus nereye kadar bezdim valla
sanki benim derdim bana yetmiyo işten eve gdince insan bi ayaklarını uzatmak duş almak istiyo yok anam her akşam iş çıkışı kaynanaya gitmesen bi ton laf offffffffff şiştim valla yaaa

kötükedihüso Kaç yıllık evlisin Gizem?

canim yaaa... dolmussun sen... haklisinda... birde iscikisi hergun oraya gidiyorsun ha :bbo: nediyecegimi bilemedim inan...ama bence su ziyaretlerini azaltman lazim... kendine vakit ayirmaya calis... esinle hic konustunmu bu konuyu?

kötükedihüso Kaç yıllık evlisin Gizem?

16 aylık evliyim 1 senede nişanlı kaldım o zamanda hep böleydiler ama
bayramlarda onların akrabalarına gidilir bizim paşa bi tanesi es geçmez kendi gitmediği yerlere beni yollar anacığıyla
ama bizimkilere gelince 1 bayram teseme ablama gitttiğimizi bilmem ben yanii

kız nevin çok çaresiz hissediyom kendimi yaa :gitme:

canim yaaa... dolmussun sen... haklisinda... birde iscikisi hergun oraya gidiyorsun ha :bbo: nediyecegimi bilemedim inan...ama bence su ziyaretlerini azaltman lazim... kendine vakit ayirmaya calis... esinle hic konustunmu bu konuyu?

eşimle konuşsam ne olucak anlamıyoki
sölüyorum bu akşam eve gideyim diye yok anneme git ben seni ordan alırım
yok gitmicem desem sen zaten annemi istemiyosun bi tuafsın acayifsin cart curt
akşam eve gidiyos diyo karnım açıktı yemek
neden bu ev ağınık
neden gömleğim ütülü değil bi ton laf
bende diyom kusura bakma bizim hizmetçi yetiştirememiş
sonra al sana bi kavga hemende küsüyo günlerce konuşmuyo anam ben her telden yanmışım

bacim burda inan benimde moralim sifir oldu...niye boyle yapiyorlarki, ne elde edecekler anlamadim Birde tedaviye baslayacak biri icin hic davranilirmi boyle??? canim sizde sorun neydi?

sıktım sizi dimi beni hiç böle görmemiştiniz hep neşeli neşeli
neyse ya kusura bakmayın geçer nasılsa olmadı akşama birbirimize gireriz bi şekilde dur demem lazım napim varsın kötü desinler artık

allah dağına göre kar verirmiş
bende himalayalarmıyım neyim anlamadım :)))

bacim burda inan benimde moralim sifir oldu...niye boyle yapiyorlarki, ne elde edecekler anlamadim Birde tedaviye baslayacak biri icin hic davranilirmi boyle??? canim sizde sorun neydi?

sperm sayısı çok düşük kaliteside öyle yaşam süreleride kısa

onlar taşıyıcıya yani bana önem vermiyolar
zanediyolarki yumurtaya sperm enjekte edildimi olay bitiyo tmm oldu bitti 9 ay sonra kucaklarında zannediyolar ama benim beynimin içindekileri vucudumun alıcağı okadar ilacı düşünen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…