- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.761
bebekteyiz gizem talya ve diğer arkadaşlarr nasılsınızzz??
canım biraz kasık ağrım var başkada birşey yok
canım ii olmaya çalışıyorum
hadi umudumuz sende bizi mutlu et inş
ii bak kendine fazla durma bilgisayarda
maşallah nazar değmesinCaaanım,sağolŞeniz Bomba gibiyim maşallah şimdi...
Geçti gitti ama sayfadan uzak kalınca kimin transferi oldu, kim ne yaptı,tam takip edemedim,haftasonu öğrendiklerim oldu ama bugün yada yarın kim var transferi olacak yada yumoşları toplanacak, senin aklındadır söylersen öğle arasında dua etmek isterim,yaz bana e mi...
Sen iyi misin? Yine germiş birileri haftasonu seni ama kim bilmem:jeyyar:
anam bacım perperişan geziyom işte b o yana bi bu yana
orta direk şaban gibi kaldım valla
anama giidiyom sonra kocam diyo neden benim anama gitmedin ona gidiyom
ortada kaldım anlayacağın 2 gecedirde kayın valide de kaldık ben bi türlü bunun mantığını anlamış değilim zaten ama napim yaa sus ssus suss çatladım valla tüm kaslarım gerildi
canlarım günaydın klavyem bozuk sohbetlere katılamayacağım 50 tane dua okurum ben yarında sonuç günüm çok heyecanlıyım..
işallah canım pozitif sonuç alırım ama hiçç belirtim yok.hatta herkesin vajinal akıntısı varmış yani pozitif olanlar.ben de ise adet öncesi kuruluk başladı.
gizemim, nolursun sikma fazla canini..Bak yakinda sende basliyacaksin tedaviye.. boyle sikintili baslama.. Bosver takma, zor biliyorum ama... Allah yardimcin olsun..
kıslar biraz işim var tatlı yapıcam dükkana birazdan görüşürüzzz
valla şekerim benim sinirler hoplamasın bi kere yalvarırlar ondan sonra hadi başla tedaviye diye
biri torun diye yanar biri çocuk diye
evimde kalmadığım sürece bu iş bi düzene girmediği sürece yok tedavi falan dertlerine yansınlar sesimi çıkarmıyorum diye iyice mal bellediler beni
ben susuyorum huzursuzluk çıkmasın kötü gelin demesinler diye onlarda sür eşşeği yapıyolar
ben hangi birine yetişeyim ya evin işi bi yandan
bütün günüm zaten burda geçiyo
kndime vakit ayırmıyorum bile
annemlere az gidiyorum laf etmesinler diye
ablama enson ramazanda gitmiştim bide evimiz yakın yani düşün
ama onların akrabalarına gık deseler gidiyoruz
daha neler neler taşıyamaz oldum
bizim paşazade de bişi desem sen annemi istemiyosun burda kalmak sana batıyo diyo
bişi demiyorum yinede tamam kalaım öle düşünme diyorum
sus sus sus nereye kadar bezdim valla
sanki benim derdim bana yetmiyo işten eve gdince insan bi ayaklarını uzatmak duş almak istiyo yok anam her akşam iş çıkışı kaynanaya gitmesen bi ton laf offffffffff şiştim valla yaaa
valla şekerim benim sinirler hoplamasın bi kere yalvarırlar ondan sonra hadi başla tedaviye diye
biri torun diye yanar biri çocuk diye
evimde kalmadığım sürece bu iş bi düzene girmediği sürece yok tedavi falan dertlerine yansınlar sesimi çıkarmıyorum diye iyice mal bellediler beni
ben susuyorum huzursuzluk çıkmasın kötü gelin demesinler diye onlarda sür eşşeği yapıyolar
ben hangi birine yetişeyim ya evin işi bi yandan
bütün günüm zaten burda geçiyo
kndime vakit ayırmıyorum bile
annemlere az gidiyorum laf etmesinler diye
ablama enson ramazanda gitmiştim bide evimiz yakın yani düşün
ama onların akrabalarına gık deseler gidiyoruz
daha neler neler taşıyamaz oldum
bizim paşazade de bişi desem sen annemi istemiyosun burda kalmak sana batıyo diyo
bişi demiyorum yinede tamam kalaım öle düşünme diyorum
sus sus sus nereye kadar bezdim valla
sanki benim derdim bana yetmiyo işten eve gdince insan bi ayaklarını uzatmak duş almak istiyo yok anam her akşam iş çıkışı kaynanaya gitmesen bi ton laf offffffffff şiştim valla yaaa
kötükedihüso Kaç yıllık evlisin Gizem?
canim yaaa... dolmussun sen... haklisinda... birde iscikisi hergun oraya gidiyorsun ha :bbo: nediyecegimi bilemedim inan...ama bence su ziyaretlerini azaltman lazim... kendine vakit ayirmaya calis... esinle hic konustunmu bu konuyu?
bacim burda inan benimde moralim sifir oldu...niye boyle yapiyorlarki, ne elde edecekler anlamadimBirde tedaviye baslayacak biri icin hic davranilirmi boyle??? canim sizde sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?