Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:

Biriciğim bak, nasıl çocuğa çok bağırır, olur olmaz şey de kızarsan dayak arsızı olur, seni iyice dinlememeye başlarsa, eşlere de olur olmaz dırdırlanır, sürekli söylenirsen kendi değerini kendi elinle giderek sıfırlarsın.Bu senin içindeğil,seni tanzi ederim,genel bir saptama bu ama bu durum işte evlilik için tehlikeli, o nedenle az söyleyip kesin söyleyeceksin taaaa gözünün içine bakarak hem de.

Öyle kolay değil, evlilik bu,işine geliyorsa demek !

İnanın eşimin anlayışlı olmasından değil bu durum, ben gerçekten gemileri yakmıştım o konuşmayı yaparken ve bence sadece gözümün içindeki ateşi gördü, resmen korktu ne kadar ciddi olduğumu görünce.

Neyi farkettim o vakit biliyor musun, eşim birşeye kızsın yada beğenmesin ben konuşmasam 3 gün konuşmaz...Bi surat bi surat görme. Ben saftirik de haklı bile olsam küslüğe dayanamam, aradan biraz geçince hemen birşey olmamış gibi, karnın acıktı mı derim yada ne bileyim çay içer misin derim falan..Baktım ben alıp onu taaaaa nerelere çıkarmışım sevgimle ve ne yazık ki o bana oradan bakıyor...

Ben de çok seviyorum eşimi, Hala diyorum, dünyaya 1000 kez gelsem,yine onu arar bulur onunla evlenirim ama evlilik bambaşka bir birliktelik.2 kişilik değil, ailelerle kocaman,kalabalık bir yaşam..

Kendini saydırmalısın, efendilik, saygı, nezaket, anlayış hepimizde var ama ne yazık ki fazlasıyla var,sorun da bu..Biz bencil değil sencil olmayı öğrenmişiz..Hep kendimize ait şeyleri erteliyoruz, hep kendimizden fedakarlık ediyoruz ama yaşam çok kısa...

Tedavinden önce bunu çözmelisin...Yoksa stresten kurtulamayacaksın.
Ha bir arakadaşım bu durumu psikiloğa giderek çözmüştü ve eşinden rahatsızlıklarını, psikolog eşiyle yaptığı görüşmelerde ona uygun şekilde anlatmıştı, iyi sonuç almışlardı üstelik bunu da deneyebilirsin...

Sen çok cici,akıllı, merhametli,sıcacık bir kızsın, kendine bu kadar haksızlık etme, söylediklerimi çok rica ederim akıl vermek olarak algılama,ne haddime! Ama madem birşeyleri paylaşmak adına bir kardeşlik kurduk burada , ablalar kardeşlerine herşeyi söyleyebilir değil miŞeniz

Sakinleş önce..Ağlama da. Songül'ün ve Talya'nın da dediği gibi, bu ortak bir sorun,beraber halledeceğiz...

Terapi saatimiz bitti efem şimdi dua saati başlıyor:Saruboceq:
Bacım bugün duaya ihtiyacımız olan kardeş için 32 duam var okuduğum, yemek aram bitmeden 50 yaparım, Allah kabul etsin hepimizinkini,şimdiden....

ya nevincim canım ablam cnm benim akılda ver ne demek cnm benim siz benim ailem oldunuz resmen ben kimseyle paylaşmadıklarımı sizinle paylaşıyorum ve çok büyük bir güven duyarak her sölediğinizde benim için çok değerli tecrübelerini göz önünde bulundurarak kesinlikle yapıcam anlattıklarını bugünden itibaren uygulamaya başlıycam
psikolog işi bizde tutmaz eşim hayatta gelmez benide göndermez senin ne derdin varki psikoloğa gidecekmişssin !!!! şimdiden sesi kulaklarımda çınladı.
neyseki bende bunun üstesinden sizin yardımlarınızla gelicem
ağlamamda geçti sen yazıkça ben rahatladım valla bende aynen senin yolundan gelicem yoksa bundan kurtuluş yok insan beyni ve fiziğide bi yere kadar dayanır dimi ben o sınıra gelmeden çözmeliyim bunu.
bi taneciğim benim çok teşekkür ederim a.s.

:teytey::dance::roflol: :enbuyukkk:

Terapi saatimiz bitti efem şimdi dua saati başlıyor:Saruboceq:
Bacım bugün duaya ihtiyacımız olan kardeş için 32 duam var okuduğum, yemek aram bitmeden 50 yaparım, Allah kabul etsin hepimizinkini,şimdiden....

tmm şeker senden 50 yazdım nmh ye
allah razı olsun

hergün aynı saattemi terapiniz var dr hanım :içelim:

tmm şeker senden 50 yazdım nmh ye
allah razı olsun

hergün aynı saattemi terapiniz var dr hanım :içelim:

olma mıhihoyyyt Ay aklıma şu evlilik terapisti geldi adı neydi cennetli cehennemli bişeydi ama hah tamam selin karacehennem, kadın arıyor şimdi bunu telefonla;
Diyarbakırdayım, 52 yaşımdayım, eşim beni dövüyor hakaret ediyor diye anlatıyor.
Selin teyzemin öğütüne bak;
Hımmmm, ama sende evde çokdurma çık dolaş, meditasyon yap yoga yap, doğa yürüyüşüne çık !!!kaydirigubbakcemile2
Diyarbakır'da da her yer yoga merkezi zaten!

onu aramayın beni arayın,sonuç garanti:lepi:

yarın inşallah huriya lansor ve tuba bizleri mutlu haberleriyle heyecanlandıracaklar
çarşamba günüde seraxi den alacağız güsel haberleri arkadaşlar
listede trasfer tarihleri var sonuç günlerini oradan takip edebilrsiniz

seraxi sende varmı dua sayısı cnm bugün topluyorum artık yavaş yavaş şekerler
talya 20 bebekteyiz 20 tuba 50 nevin 50 şimdilik canlar saat 15.00 e kadar bekliyorum artan sayı varsa şekerler

bu bitsin bide sudenaz için okuyalım canlar topiğimizin kurucusu canımız güzel arkadaşımız muğla dan kalktı geldi bebiş için istanbullara allah çabalarını emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin

diyarbakırdaki doğa yürüyüşüne ancak dağa çıkar nere gidecek töbe töbe bunlarda heryeri paris zannediyo heralde
ay anacım bana her yer pariss şekerim kaydirigubbakcemile5

evet canim sinira gelmeden senin dur demen lazim... benim annemde cok cekti..hic bir zaman hayir diyemedi, suan annem 41 yasinda, ve belinden cok rahatsiz, hicbirsey yapamiyor. Ameliyat imkanida yok..surekli acilar icinde.. tabikide herkezinki boyle olacak diye birsey yok. benim istedigim, annem suan cok pisman..kendimi cok ezdirdim diye...keske zamaninda hayir diyebilseydim diye...

canim, ben sonradan katildigim icin bilmiyorum. sudenaz suan ilk tedavisinimi oluyor.. Insallah onun icinde okuruz.

merhaba arkadaşlar aranızda çok yeniyim ve sizlere moral olma açısından yazıyorum 25 yaşındayım 3 aylık evliyim ve hipoluyum.teşhisimi bildiğimden ötürü doktora gittim ve menogon adlı iğneye başladık yaklaşık 2 hafta vuruldum fazla yumurtam oluştuğu için beni adanaya yönlendirdi.bu arada ben iskenderunda yaşıyorum.nitekim tüp bebek merkezine başvurduk hazır olduğum için ayın 10 nunda toplama tapıldı 15 sinde ise 2 tane embriyo transfer edildi 12 gün sonra yani bugün kan tahlili yapmamamı istediler be tabi dayanamayıp 9. günümde idrarda baktım hamileydim sabahta gidip kan verdim eşim birazdan sonuçları alacak ve ben inanıyorum bir anormallik yok gerçekten içim çok rahat ve dilerim hatta sizler içinde dua ederimki aynı sabır ve rahatlığı rabbim sizede versin ve nihayetinde bebişlerinizi kucağınıza alabilesiniz şimdilik bu kadar

Allah'ım, Allah'ım, Allah'ım ne olur yarın çok güzel bir gün olsun, pozitif haberleriyle, taze annelere sevinelim, bize de damla damla umut olsun...:Saruboceq:

Huriya,Lansor,Tuba,Seraxi tüm dualarımız sizin haber tarihiniz evvel olduğu için öncelikle sizinle ardından tüm anne olmak isteyenlerle...Rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun.

Canim insallah esinde guzel haberler getirir. Allah 9 ay sonra bebegini kucagina almayi nasip etsin.. bu haber iyi oldu hihoyyyt

zemuszemus İnşallah istediğin gibi olur herşey arkadaşım, müjdeli haberlerin olur hep ..Eşin gelince yaz bize de ...

kızlar evde gelen giden oluyo ara ara yazabiliyorum o sebeple...
canlarım aynı sebeple ben bugün duaya da katılamıyorum...özürrrrrr

evet canım eriyim ben birazzzzzzzzzzzzzzz

]
gizemim canım yazdıklarının hepini okudum ve nevinciğim seninkilerini de...
nevinciğim okudukça aaa aynı bak bu da aynı vs dedim...
benim de öyle bi kopma noktam olmuştu bu geme gitme ve yatıya kalma meselelerinden
ve dediğin gibi kah bağırarak kah sakin öyle böyle aktarabilmiştim düşüncelerimi...
her evde olan şeyler gizemim ama en önemlisi kendini ezdirme her şeyde hazır emir eri olma bak sakın yanlış anlama isyan et,terbiyeni boz demiyorum ama sakince başka planlarınız olabileceğini vs.alıştır.. yoksa hayat hep onların çevresinde dönüyo... bizde de çok oldu eee yemekti,eee ütüydü,,,eee kalmaya gelecekler vs vs ...
zamanla düzeldi ama ben tavrımı koydum canım... kimseyi sevmemezlik değil bu ama benim ayrı bi düzenim var bunu herkes bilmeli...tabi senin evlilik yeni sayılır ama yavaştan düzenine alıştırmalısın eşini de ailesini de...

o kadına bende kılım alakalı alakasız tipler arıyo kadının geliri yok bilmem kaç çocuk tavisye: boşan çekme şekerim...
oldu gözlerim doldu...

amin canım ...senin de hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

canım nevinciğim benim diyet tam gaz devam arakadaşım.
motivasyon olsun diye burada diyet gruplarına da katıldım destek oluyo iyi yani...
biraz yürüyüşlere de başladım hafiften...
kilo vermek moralimi düzeltiyo ne yalan söyliyim...
daha mutlu hissediyorum verdikçe...inşallah devamını getirebilirim.
asılsen nasılsın? sağlığın iyi dimi şu an?

Çok iyiyim hayatım, bayağı toplandım,resmen havası alınmış balon gibi indimzemuszemus
Herşey yolunda şimdi.İlaçlarımı almaya devam ediyorum ve sabırsızlıkla Kasım'ın 4 ünü bekliyorum,inşallah yolunda gidecek bu kez herşey:lepi:

Kilo vermek gerçekten iyi hissettiriyor insana kendini.Bebek şansını arttırdığı bir gerçek biliyorsun.Eksilen her kilonda senin kadar seviniyorum, bebeklerimize kavuşalım ardından bir de diyet kardeşliği sayfası oluştururuz:lepi:

ayyy canım o ilaçlar sonrası bile ben nasıl şişmiştim bide böyle bi olay düşününce bile tahmin edebiliyorum sıkıntını...Allah korudu seni canım ..iyi olduğuna çok sevindim...
canım kasım 4 ha hadi bakalım ...
kalpten sevindiğini biliyorum sağol arkadaşım... ayyy evet bak ben diğer topiklerdede yazıyorum acayip motive oluyo insan aynı hedeflere ulaşmaya çalışınca beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…