- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.801
ya nevin valla hüngür hüngür ağlıyorum sanki aynı hayatı yaşıyorum ben şimdi
anlayanım yok zannetmiştim ama hepinize çok teşekkür ederim
içinde olduğum durum gerçekten beni çok fazla yıpratıyo haklısın anlattıklarında çokta doğru
belkide senin taktiği denesem güzel olucak başka çarede yok zaten
böle gidemez bi yerde dur demeliyiim sağol cnm ya valla şuan kendimi daha iyi hissediyorum çok çok sağol
Terapi saatimiz bitti efem şimdi dua saati başlıyor:Saruboceq:
Bacım bugün duaya ihtiyacımız olan kardeş için 32 duam var okuduğum, yemek aram bitmeden 50 yaparım, Allah kabul etsin hepimizinkini,şimdiden....
tmm şeker senden 50 yazdım nmh ye
allah razı olsun
hergün aynı saattemi terapiniz var dr hanım :içelim:
olma mıhihoyyyt Ay aklıma şu evlilik terapisti geldi adı neydi cennetli cehennemli bişeydi ama hah tamam selin karacehennem, kadın arıyor şimdi bunu telefonla;
Diyarbakırdayım, 52 yaşımdayım, eşim beni dövüyor hakaret ediyor diye anlatıyor.
Selin teyzemin öğütüne bak;
Hımmmm, ama sende evde çokdurma çık dolaş, meditasyon yap yoga yap, doğa yürüyüşüne çık !!!kaydirigubbakcemile2
Diyarbakır'da da her yer yoga merkezi zaten!
onu aramayın beni arayın,sonuç garanti:lepi:
evet canim sinira gelmeden senin dur demen lazim... benim annemde cok cekti..hic bir zaman hayir diyemedi, suan annem 41 yasinda, ve belinden cok rahatsiz, hicbirsey yapamiyor. Ameliyat imkanida yok..surekli acilar icinde.. tabikide herkezinki boyle olacak diye birsey yok. benim istedigim, annem suan cok pisman..kendimi cok ezdirdim diye...keske zamaninda hayir diyebilseydim diye...ya nevincim canım ablam cnm benim akılda ver ne demek cnm benim siz benim ailem oldunuz resmen ben kimseyle paylaşmadıklarımı sizinle paylaşıyorum ve çok büyük bir güven duyarak her sölediğinizde benim için çok değerli tecrübelerini göz önünde bulundurarak kesinlikle yapıcam anlattıklarını bugünden itibaren uygulamaya başlıycam
psikolog işi bizde tutmaz eşim hayatta gelmez benide göndermez senin ne derdin varki psikoloğa gidecekmişssin !!!! şimdiden sesi kulaklarımda çınladı.
neyseki bende bunun üstesinden sizin yardımlarınızla gelicem
ağlamamda geçti sen yazıkça ben rahatladım valla bende aynen senin yolundan gelicem yoksa bundan kurtuluş yok insan beyni ve fiziğide bi yere kadar dayanır dimi ben o sınıra gelmeden çözmeliyim bunu.
bi taneciğim benim çok teşekkür ederim a.s.
:teytey::dance::roflol: :enbuyukkk:
yarın inşallah huriya lansor ve tuba bizleri mutlu haberleriyle heyecanlandıracaklar
çarşamba günüde seraxi den alacağız güsel haberleri arkadaşlar
listede trasfer tarihleri var sonuç günlerini oradan takip edebilrsiniz
seraxi sende varmı dua sayısı cnm bugün topluyorum artık yavaş yavaş şekerler
talya 20 bebekteyiz 20 tuba 50 nevin 50 şimdilik canlar saat 15.00 e kadar bekliyorum artan sayı varsa şekerler
bu bitsin bide sudenaz için okuyalım canlar topiğimizin kurucusu canımız güzel arkadaşımız muğla dan kalktı geldi bebiş için istanbullara allah çabalarını emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin
yarın inşallah huriya lansor ve tuba bizleri mutlu haberleriyle heyecanlandıracaklar
çarşamba günüde seraxi den alacağız güsel haberleri arkadaşlar
listede trasfer tarihleri var sonuç günlerini oradan takip edebilrsiniz
seraxi sende varmı dua sayısı cnm bugün topluyorum artık yavaş yavaş şekerler
talya 20 bebekteyiz 20 tuba 50 nevin 50 şimdilik canlar saat 15.00 e kadar bekliyorum artan sayı varsa şekerler
bu bitsin bide sudenaz için okuyalım canlar topiğimizin kurucusu canımız güzel arkadaşımız muğla dan kalktı geldi bebiş için istanbullara allah çabalarını emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin
merhaba arkadaşlar aranızda çok yeniyim ve sizlere moral olma açısından yazıyorum 25 yaşındayım 3 aylık evliyim ve hipoluyum.teşhisimi bildiğimden ötürü doktora gittim ve menogon adlı iğneye başladık yaklaşık 2 hafta vuruldum fazla yumurtam oluştuğu için beni adanaya yönlendirdi.bu arada ben iskenderunda yaşıyorum.nitekim tüp bebek merkezine başvurduk hazır olduğum için ayın 10 nunda toplama tapıldı 15 sinde ise 2 tane embriyo transfer edildi 12 gün sonra yani bugün kan tahlili yapmamamı istediler be tabi dayanamayıp 9. günümde idrarda baktım hamileydim sabahta gidip kan verdim eşim birazdan sonuçları alacak ve ben inanıyorum bir anormallik yok gerçekten içim çok rahat ve dilerim hatta sizler içinde dua ederimki aynı sabır ve rahatlığı rabbim sizede versin ve nihayetinde bebişlerinizi kucağınıza alabilesiniz şimdilik bu kadar
evet canım eriyim ben birazzzzzzzzzzzzzzzdaha iiyim çok şükür rabbim kaldıramayacağımız sıkıntılar vermesin
dondurulmuşla ilgili doktorla görüşmek istiyorum öğleden sonra ararım gibi geliyo ne sorucam not alsam ii unutuyorum sonra
sizin yazdıklarınızı okuduyodumm ii maşaallah gitmiş kilolar
valla şekerim benim sinirler hoplamasın bi kere yalvarırlar ondan sonra hadi başla tedaviye diye
biri torun diye yanar biri çocuk diye
evimde kalmadığım sürece bu iş bi düzene girmediği sürece yok tedavi falan dertlerine yansınlar sesimi çıkarmıyorum diye iyice mal bellediler beni
ben susuyorum huzursuzluk çıkmasın kötü gelin demesinler diye onlarda sür eşşeği yapıyolar
ben hangi birine yetişeyim ya evin işi bi yandan
bütün günüm zaten burda geçiyo
kndime vakit ayırmıyorum bile
annemlere az gidiyorum laf etmesinler diye
ablama enson ramazanda gitmiştim bide evimiz yakın yani düşün
ama onların akrabalarına gık deseler gidiyoruz
daha neler neler taşıyamaz oldum
bizim paşazade de bişi desem sen annemi istemiyosun burda kalmak sana batıyo diyo
bişi demiyorum yinede tamam kalaım öle düşünme diyorum
sus sus sus nereye kadar bezdim valla
sanki benim derdim bana yetmiyo işten eve gdince insan bi ayaklarını uzatmak duş almak istiyo yok anam her akşam iş çıkışı kaynanaya gitmesen bi ton laf offffffffff şiştim valla yaaa
o kadına bende kılım alakalı alakasız tipler arıyo kadının geliri yok bilmem kaç çocuk tavisye: boşan çekme şekerim...olma mıhihoyyyt Ay aklıma şu evlilik terapisti geldi adı neydi cennetli cehennemli bişeydi ama hah tamam selin karacehennem, kadın arıyor şimdi bunu telefonla;
Diyarbakırdayım, 52 yaşımdayım, eşim beni dövüyor hakaret ediyor diye anlatıyor.
Selin teyzemin öğütüne bak;
Hımmmm, ama sende evde çokdurma çık dolaş, meditasyon yap yoga yap, doğa yürüyüşüne çık !!!kaydirigubbakcemile2
Diyarbakır'da da her yer yoga merkezi zaten!
onu aramayın beni arayın,sonuç garanti:lepi:
merhaba arkadaşlar aranızda çok yeniyim ve sizlere moral olma açısından yazıyorum 25 yaşındayım 3 aylık evliyim ve hipoluyum.teşhisimi bildiğimden ötürü doktora gittim ve menogon adlı iğneye başladık yaklaşık 2 hafta vuruldum fazla yumurtam oluştuğu için beni adanaya yönlendirdi.bu arada ben iskenderunda yaşıyorum.nitekim tüp bebek merkezine başvurduk hazır olduğum için ayın 10 nunda toplama tapıldı 15 sinde ise 2 tane embriyo transfer edildi 12 gün sonra yani bugün kan tahlili yapmamamı istediler be tabi dayanamayıp 9. günümde idrarda baktım hamileydim sabahta gidip kan verdim eşim birazdan sonuçları alacak ve ben inanıyorum bir anormallik yok gerçekten içim çok rahat ve dilerim hatta sizler içinde dua ederimki aynı sabır ve rahatlığı rabbim sizede versin ve nihayetinde bebişlerinizi kucağınıza alabilesiniz şimdilik bu kadar
canım nevinciğim benim diyet tam gaz devam arakadaşım.
motivasyon olsun diye burada diyet gruplarına da katıldım destek oluyo iyi yani...
biraz yürüyüşlere de başladım hafiften...
kilo vermek moralimi düzeltiyo ne yalan söyliyim...
daha mutlu hissediyorum verdikçe...inşallah devamını getirebilirim.
asılsen nasılsın? sağlığın iyi dimi şu an?
Çok iyiyim hayatım, bayağı toplandım,resmen havası alınmış balon gibi indimzemuszemus
Herşey yolunda şimdi.İlaçlarımı almaya devam ediyorum ve sabırsızlıkla Kasım'ın 4 ünü bekliyorum,inşallah yolunda gidecek bu kez herşey:lepi:
Kilo vermek gerçekten iyi hissettiriyor insana kendini.Bebek şansını arttırdığı bir gerçek biliyorsun.Eksilen her kilonda senin kadar seviniyorum, bebeklerimize kavuşalım ardından bir de diyet kardeşliği sayfası oluştururuz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?