- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.821
ayyy canım o ilaçlar sonrası bile ben nasıl şişmiştim bide böyle bi olay düşününce bile tahmin edebiliyorum sıkıntını...Allah korudu seni canım ..iyi olduğuna çok sevindim...
canım kasım 4 ha hadi bakalım ...
kalpten sevindiğini biliyorum sağol arkadaşım... ayyy evet bak ben diğer topiklerdede yazıyorum acayip motive oluyo insan aynı hedeflere ulaşmaya çalışınca beraber...
arkadaşlar aynen eşimin söylediğini söylüyorum 152-45 gibi bir sonuç çıkmış 152 ne 45 ne anlayamadım doğrusu sanırım 2 embriyoda tutunabilmiş ama inş hayırlısı olur birazdan testi faxlayacak bakalım adana ne diyecek ben tekrardan yazarım size her daim iyi haberler vermeniz ve almanız dileğiyle...
canim, ben sonradan katildigim icin bilmiyorum. sudenaz suan ilk tedavisinimi oluyor.. Insallah onun icinde okuruz.
merhaba arkadaşlar aranızda çok yeniyim ve sizlere moral olma açısından yazıyorum 25 yaşındayım 3 aylık evliyim ve hipoluyum.teşhisimi bildiğimden ötürü doktora gittim ve menogon adlı iğneye başladık yaklaşık 2 hafta vuruldum fazla yumurtam oluştuğu için beni adanaya yönlendirdi.bu arada ben iskenderunda yaşıyorum.nitekim tüp bebek merkezine başvurduk hazır olduğum için ayın 10 nunda toplama tapıldı 15 sinde ise 2 tane embriyo transfer edildi 12 gün sonra yani bugün kan tahlili yapmamamı istediler be tabi dayanamayıp 9. günümde idrarda baktım hamileydim sabahta gidip kan verdim eşim birazdan sonuçları alacak ve ben inanıyorum bir anormallik yok gerçekten içim çok rahat ve dilerim hatta sizler içinde dua ederimki aynı sabır ve rahatlığı rabbim sizede versin ve nihayetinde bebişlerinizi kucağınıza alabilesiniz şimdilik bu kadar
arkadaşlar dün giremedim bugün baktımda bayağı dertli var. şimdi bir arkadaşın bana gönderdiği yazıyı sizlerle paylaşacağım.benim çok hoşuma gitti inşallah sizlerde beğenirsiniz.
- çaydanlığın alt demliği evdeki kaynanadır;devamlı kaynar durur.
-üst demlikevdeki gelindir;alt demlik kaynadıkça o olgunlaşır,demlenir...
-gelinin kocası bardaktır;biraz kaynana doldurur onu birazda gelin...
-çocuklar çayın şekeridir;tat verir.
-görümce ise çay kaşığıdır;arada bir gelir ve karıştırır.
-kayınpedere gelince;o da bardak altıdır;dökülenleri toplar...
çay deyipte geçmemek lazım demmekki
arkadaşlar dün giremedim bugün baktımda bayağı dertli var. şimdi bir arkadaşın bana gönderdiği yazıyı sizlerle paylaşacağım.benim çok hoşuma gitti inşallah sizlerde beğenirsiniz.
- çaydanlığın alt demliği evdeki kaynanadır;devamlı kaynar durur.
-üst demlikevdeki gelindir;alt demlik kaynadıkça o olgunlaşır,demlenir...
-gelinin kocası bardaktır;biraz kaynana doldurur onu birazda gelin...
-çocuklar çayın şekeridir;tat verir.
-görümce ise çay kaşığıdır;arada bir gelir ve karıştırır.
-kayınpedere gelince;o da bardak altıdır;dökülenleri toplar...
çay deyipte geçmemek lazım demmekki
cnm o kunuda bizde de durum farklı değil eşim ya maç izler ya haber hiç bişi bulamasa pc de nette takılır kendine bi uğraş bulur yani bende yalnız başıma ya el işi yaparım ya puzzle takılırım öle yaniicanım benim kaynana gibi bir sorunum.onu çok severim o da beni sever.benim koca beter.çok ilgisiz evli değilde ev arkadaşı gibiyiz.sohbet yok,ya uyur yada maç seyreder.beterinde beteri var arkadaşım
sayfa değişince gördüm şekerim.inşallah allah sana sabır, kaynanana vicdan,kocanada sana karşı anlayış nasip eder canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?