Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

arkadaşlar dün giremedim bugün baktımda bayağı dertli var. şimdi bir arkadaşın bana gönderdiği yazıyı sizlerle paylaşacağım.benim çok hoşuma gitti inşallah sizlerde beğenirsiniz.

- çaydanlığın alt demliği evdeki kaynanadır;devamlı kaynar durur.
-üst demlikevdeki gelindir;alt demlik kaynadıkça o olgunlaşır,demlenir...
-gelinin kocası bardaktır;biraz kaynana doldurur onu birazda gelin...
-çocuklar çayın şekeridir;tat verir.
-görümce ise çay kaşığıdır;arada bir gelir ve karıştırır.
-kayınpedere gelince;o da bardak altıdır;dökülenleri toplar...

çay deyipte geçmemek lazım demmekki

arkadaşlar aynen eşimin söylediğini söylüyorum 152-45 gibi bir sonuç çıkmış 152 ne 45 ne anlayamadım doğrusu sanırım 2 embriyoda tutunabilmiş ama inş hayırlısı olur birazdan testi faxlayacak bakalım adana ne diyecek ben tekrardan yazarım size her daim iyi haberler vermeniz ve almanız dileğiyle...

Ben de okuyorum bazen arada..Gerçekten motive edici. Birbirlerini uyardıklarını, bi bakıma denetlediklerini ve hatta yarıştıklarını görüyorum okurken. Bebeklerden sonra herkesin kilosu olacak nasılsa, vay ben iyiyim vay ben böyle mutluyum yok, yine hep beraber kaydirigubbakcemile2

meloni arkadaşım inşallah istediğin sonuçları alırsın.meleklerinin ikisinide sağ salim kavuşursun.merakla bekliyoruz haberini

Hadi hayırlısı arkadaşım, güzel haberlerini bekliyoruz....

evet nevinciğim bende yarışıyom zaten...
hatta bi topikte iki haftadır birinciyim bacım...zemuszemus:lepi:
dediğin gibi doğurdum kilom var vs vs ..
ay doğuralım da o da olur veririz kiloları

ayyy meloni şimdi gördüm hadi hayırlısı canım....hemen haberdar et bizi...

melonicim inşallah eşin harika sonuçlarla gelir bugün yüzümüzü senin bebeişlerin güldürür
allah cümlemize yardım etsin şeker bize haber ver

Çok güzelmiş,çok hoşuma gitti, sağol arkadaşım.....a.s.

bizde içine ata ata ben kaynıyorum
olgunluk ta sadece bende var benden başka kimse olgun davranmıyo
hep sustuğum için anca kendimi dolduruyorum
çocukta yokki şekerlik yapsın
görümcemde ne etliye ne sütlüye zaten karışmaz
kayınpeder dünyadan bi haber

nasıl oldumu

canım benim kaynana gibi bir sorunum.onu çok severim o da beni sever.benim koca beter.çok ilgisiz evli değilde ev arkadaşı gibiyiz.sohbet yok,ya uyur yada maç seyreder.beterinde beteri var arkadaşım

sayfa değişince gördüm şekerim.inşallah allah sana sabır, kaynanana vicdan,kocanada sana karşı anlayış nasip eder canım benim

nmh güzel anne adayı sen şuan trasferdesin şekerim
bizlerde her trasfer günü olduğu gibi dualarımızla yanında olmak istedik cnm

talya 20
bebekteyiz 20
gizem 30
tuba 50
nevin 50

allahım nmh rumuzlu arkadaşımız için okumuş olduğumuz duaları kabul et yarabbi.onunda bebişlerinin sımsıkı tutunması için yardım et allahım.bizleri hepimizi muradımıza erdir allahım.çıkmış olduğumuz bu zorlu yolda bizleri hayırlı insanlarla karşılaştır yarabbi. yüreklerimize ferahlık ver allahım.amin

canım benim kaynana gibi bir sorunum.onu çok severim o da beni sever.benim koca beter.çok ilgisiz evli değilde ev arkadaşı gibiyiz.sohbet yok,ya uyur yada maç seyreder.beterinde beteri var arkadaşım
cnm o kunuda bizde de durum farklı değil eşim ya maç izler ya haber hiç bişi bulamasa pc de nette takılır kendine bi uğraş bulur yani bende yalnız başıma ya el işi yaparım ya puzzle takılırım öle yanii

sayfa değişince gördüm şekerim.inşallah allah sana sabır, kaynanana vicdan,kocanada sana karşı anlayış nasip eder canım benim

amin cnm amin hepimizinki birbirine benziyo işte napcan allah beterinden esirgesin

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

sudenaz için dualara start verdim şekerler sanırım yarın trasferi olan yok
bugün ve yarın sudenaz için dualarınızı bekliyorum canlar bilginiz olsun
hepiniz çok şekersiniz allah razı olsun sizlerden
rabbim hepimizin yar ve yardımcı olsun tüm sıkıntılarımızdan bizleri kurtarsın
bebişlerimizze kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…