Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bizim topic bayatlıyo galiba şöle bi bakındım etrafada herkes bi yerlere takılıyo... ee malum ekim ayıda bitiyo kimse bakmıyo bile artık napsamki yaa yakında herkes bi yere dağılıcak sanırım

bizim topic bayatlıyo galiba şöle bi bakındım etrafada herkes bi yerlere takılıyo... ee malum ekim ayıda bitiyo kimse bakmıyo bile artık napsamki yaa yakında herkes bi yere dağılıcak sanırım

Tatlımcım, ben gün sayıyorum malumopuyorumnanaktan
E elbette yakın bir vakitte, hamileler sayfasına taşınacağımız için dağılanlar olacaktır ama kasım sonu gibi olur bu,o zamanda başka sayfa açacağız işteyerimseniben Ekim ve Kasım'da tüp bebek deneyip hamile kalanlar sayfası açarız o zaman olmaz mıhihoyyyt

bebekteyiz kendine topic açmışsın şekerim hayırlı olsun

evet canım dondurulmuş annelerinin fikrine ihtiyacı vardı ii de oldu ya akıl aldım
kıss seni bırakırmıyım ben
istediği kadar ekim bitsin daahhhaaa nice ekimler görücez çocuk gezdircez beraber inş
rkadaş lcaklar ben de malum kasım a kaldım daha hamiş hamiş buluşucaz yerim belli şekerim
gebze hangel mantı ve ev yemeklerii evii
bak reklam bile yaptım

insallah canim, insallah hepimiz hamileler sayfasina tasiniriz :Saruboceq:

ay biz ayrılmayalım yaa ne bilim kasım sayfasıda açılmış moralim bozulda herkes bi yana kayacak diye

şekercim tabiki bilgi almak için sana lafım yok zaten bişi demedim de
bizimde kasım listemiz varya ne bilim kasım sayfasıda açılmış dedim herkes oraya kayacak yani kıskançlık yaptım galiba biraz
anam mantıları senmi yapıyon kıs cadııı ykm nin ordaydı dimi bi tarif et bakim

bende biyere gitmiyom bacılar
benim kilo diye diyet topiklerine giriyom ondan
bak ben diyet diyom Songülllllllllll mantı mı dedin????????????????
kısss delu gizemim biz burdayızzzzzzzzz

kıss bebekteyiz nasıl açılıyo bu topic denilen canavar

benim arkadaşlarımı alıyo yiyo yaaa
bende açıcam şimdi bitane hehehe benim arkadaşlarım diye süperr olucak hepimiz orada buluşabiliriz hihihi

bende biyere gitmiyom bacılar
benim kilo diye diyet topiklerine giriyom ondan
bak ben diyet diyom Songülllllllllll mantı mı dedin????????????????
kısss delu gizemim biz burdayızzzzzzzzz

hehehe ben 52 kiloyum mantıları senin yerine yerim zaten songülün salon bana 15dk uzaklıkta hihihiih

sen diyete devam şekerim azimle sss........ duvar delermiş :roflol:
sen 65 kiloya inersin bu gidişle
nedenmi 65 içimden geldi ne bilim

dal gibi olucak benim arkadaşım hastanede mankenler gibim gezicez kolkola vereliniortak

nevra o kilo sarmaşığın varya hani onu nasıl yapıyosun yaw herkes bişiler yapıyo ben neden bilmiyom yaaa

ayy kıslar alemsiniz valla birgün hepinize mantı ısmarlarımmm
gizem im ykm karşısında kütüphaneye yakın
mantıları ben yapmıyorum canım o kadar mantıyla uğraşıcak vaktim yok olsa da hiç denemedim yapmayı ama hakkımı yememek lazım çok güzel yerim
valla mantı süper tavsiye ederim
ben tatlı filan yapıyorum canım arada ilve yemek yapıyorum çalışana yardım olsun diye mantı işi farklı harbiden işinin ehli bi kadın yapıyo haftada bir gün geliyo yapıp dolaba koyuyo öyle canım yaniii
birgün beklerim hepinizi
canım mantı kilo aldırmaz ya o kadardan bişi olmazz

E bırak da kızcağız diyet topiclerini gezsin ,nası zayıflayacak yoksa di mi, bak 2 haftadır 1.oluyormuş o topiklerden birinin, o nedenle arada bir gezsin canım diyet sayfalarını...

Songül de bilmediklerimizi öğrenip bize anlatacak bak ben de dondurulmuşlarımla denemeyi bekliyorum, orada bilgi toplasın ki biz de faydalanalım..

Ben de kozmetik sayfalarını geziyorum bol bol, itiraf edeyim bi de PKO sayfasına takıldım o kadar:asigim:

Kıs biz sayfamızı bırakır mıyız hiçalkisalkisalkis

ayyy mantı kilo aldırmaz değince aklıma geldi
gün yapıyoduk burda arkadaşlarla bi tanesi çalışıyo ona dedik bişey yapma mantı yapanlardan o da sen tek mantı yap bişey istemeyiz filan diye
neyse o gün geldi mantımızı yiyoruz bi ark aynen diyette
ya bu mantı çok güzel ya hemde kilo aldırmaz bişey yok ağır bu arada yağını koyuyo üstüne
eee dedim yuh semra yani kaşık kaşık yağ koyuyosun sonrada :))))

canım senin derdin demi pko du ben gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…