- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.861
canım senin derdin demi pko du ben gibi
nevincim sen ist neresindesin
alla alla pkos la pko ayrımıymış
onu bunu bilmem ben POLİKİSTİK OVERLİYİM hemde kendimi bildim bilelii
pko neee banada öğretinnn lütfennnnn
mantıya gelince aynen yemekte üstüme yoktur sölemesi ayıp bari bende akşama eve giderken mantı alayım akşam yemeğini aradan çıkarmış olurum
kızlar bu arada benim herif aradı grip olmuş çok şaşırım dediki ben evimize gidiyorum
yani hayret bişi nasıl olduda anasına gitmedi çok merak ettim gerçi öğlen bi yarım saat uğramış anacığına
neyse artık patlama noktasında hazır bekliyom ben nevin gibi güzel bi taktikle iyi bi zamanlamayla yanardağımın bütün lavlarını fışkırtavam hepsine huahahha yaşasın gelin dayanışması
pko neee banada öğretinnn lütfennnnn
mantıya gelince aynen yemekte üstüme yoktur sölemesi ayıp bari bende akşama eve giderken mantı alayım akşam yemeğini aradan çıkarmış olurum
kızlar bu arada benim herif aradı grip olmuş çok şaşırım dediki ben evimize gidiyorum
yani hayret bişi nasıl olduda anasına gitmedi çok merak ettim gerçi öğlen bi yarım saat uğramış anacığına
neyse artık patlama noktasında hazır bekliyom ben nevin gibi güzel bi taktikle iyi bi zamanlamayla yanardağımın bütün lavlarını fışkırtavam hepsine huahahha yaşasın gelin dayanışması
Öyleymiş:çok üzgünüm:
Her ikisini de yeni duyduğum için, elimden geldiğince araştırmaya çalışıyor ve tüp bebekle ilintisini anlamaya çalışıyorum...
Sen özel bir tedavi gördün mü bu konuyla ilgili? ilaç vs?
aa pko polikistik overmi
kızlar bişi diyimmi size ben 18 yaşında falandım bikeresinde adet sancım çok çok şiddetli oldu beni hastaneye kaldırdılar bayıldım falan yani öle
dr ultrason çekti falan filan derken dediki
kistler var tahlil kağıdındada polikistik over bilmem kaçtane sıralı olarak dizilidir falan yazıyodu
sonra dr anneme demişki ilerde çocuğu olmayabilir ama tedaviyle kolayca geçer ama sonrasına biton ultrason falan çekildim bişi çıkmadı acaba bende de bişi varmıdır yaww aa bak şimdi aklım karıştı hee
ayyy Allah mı sööletiyo arkadaşım 65 diye...kaydirigubbakcemile5hehehe ben 52 kiloyum mantıları senin yerine yerim zaten songülün salon bana 15dk uzaklıkta hihihiih
sen diyete devam şekerim azimle sss........ duvar delermiş :roflol:
sen 65 kiloya inersin bu gidişle
nedenmi 65 içimden geldi ne bilim
dal gibi olucak benim arkadaşım hastanede mankenler gibim gezicez kolkola vereliniortak
cicim yardım sayfasımıydı neydi kilo çizelgesi nasıl yapılır vs diye ayrıntılı anlatıyorlardınevra o kilo sarmaşığın varya hani onu nasıl yapıyosun yaw herkes bişiler yapıyo ben neden bilmiyom yaaa
yok anam ben zayıflayınca geliyim valla diyet raydan çıkar mazallahopuyorumnanaktanbirgün beklerim hepinizi
canım mantı kilo aldırmaz ya o kadardan bişi olmazz
evettt 2 haftadır birinciyim anacığım diyette arkadaşınızla gurur duyun.:lepi:E bırak da kızcağız diyet topiclerini gezsin ,nası zayıflayacak yoksa di mi, bak 2 haftadır 1.oluyormuş o topiklerden birinin, o nedenle arada bir gezsin canım diyet sayfalarını...
vereliniortakhadi gözün aydın ne var anasında sanki hergün
Ama kesinlikle bugün değil:umursamaz:
Grip olmuş, hiç zamanı değil böyle bir konuşmanın.Sen akşam ilgilen onunla, çocuklaşıyorlar sen de biliyorsun hasta olduklarında.
Adilane bir konuşma olmaz öteki türlüsü, rakibin hasta çünkü, kurnazlık etme,bekle iyileşsin adil olsun opuyorumnanaktan
Mesela ,en yakın zamanda cereyan edecek "annemlere gidelim bu akşam "önerisi yada konuşması üzerine, olumsuz cevap vererek yapabilirsin o konuşmayı..
şimdi ortada fol yok yumurta yokken akşam konuyu açarsan, kurduğunu hatta kurulduğunu bile söyleyebilir..
Sukunet kazandırır,her zaman..:jeyyar:
he bide kızlar ozaman bana dr 3 aylık doğum kontrol hapı vermişti sonra yok oldular yani bi daha çıkmadı ultrasonda
kız banada bişi diyin acaba benim ultrasonda yumurta diye gördükleri 23 tane kistmi anam o dr u gebertirim ozaman hee
peki pkolu arkadaşlar karnınızda sürekli hiç geçmeyen bi sızı varmı benim hep öle karnım hep ağrılı gibi böle sızı gibi
evet evet bu akşam ben onu iyice bi şımartıyım yatırıyım ıhlamurlar falan filan iyi bakıyım nasılsa ayaklandığından anama gidelim diycekk yada bu akşam orda kalalım falan bende dicemkiii
gitmek neyse de şu kalam işini bi bırak evimiz yokmu bizim göçebe gibi bi o yana bi bu yana avanakmıyız biz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tabikide böle kelimeler yok arada cnm dozunda yani herşey merak etmeyin ben sizden alacağımı aldımm heheheh opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile5
Ama kesinlikle bugün değil:umursamaz:
Grip olmuş, hiç zamanı değil böyle bir konuşmanın.Sen akşam ilgilen onunla, çocuklaşıyorlar sen de biliyorsun hasta olduklarında.
Adilane bir konuşma olmaz öteki türlüsü, rakibin hasta çünkü, kurnazlık etme,bekle iyileşsin adil olsun opuyorumnanaktan
Mesela ,en yakın zamanda cereyan edecek "annemlere gidelim bu akşam "önerisi yada konuşması üzerine, olumsuz cevap vererek yapabilirsin o konuşmayı..
şimdi ortada fol yok yumurta yokken akşam konuyu açarsan, kurduğunu hatta kurulduğunu bile söyleyebilir..
Sukunet kazandırır,her zaman..:jeyyar:
canım güldürdün beni ya
öyle kocakarılar hastalık yapıştırılar ya kendilerine alemsin
korkma sen değilsin pko lu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?