Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım senin derdin demi pko du ben gibi

Evet bitaneciğim daha önceki aşılama ve tğp bebek denemelerimi yapan doktorumun farketmediği (!) bir durumu bu denemede öğrendim.

PKOS değil de PKO sendeki durum dedi ve yumurta toplamadan sonra yaşadığım OHSS de bu sebeple olmuş olabilirmiş.

pko neee banada öğretinnn lütfennnnn

mantıya gelince aynen yemekte üstüme yoktur sölemesi ayıp bari bende akşama eve giderken mantı alayım akşam yemeğini aradan çıkarmış olurum

kızlar bu arada benim herif aradı grip olmuş çok şaşırım dediki ben evimize gidiyorum
yani hayret bişi nasıl olduda anasına gitmedi çok merak ettim gerçi öğlen bi yarım saat uğramış anacığına
neyse artık patlama noktasında hazır bekliyom ben nevin gibi güzel bi taktikle iyi bi zamanlamayla yanardağımın bütün lavlarını fışkırtavam hepsine huahahha yaşasın gelin dayanışması

alla alla pkos la pko ayrımıymış
onu bunu bilmem ben POLİKİSTİK OVERLİYİM hemde kendimi bildim bilelii

Öyleymiş:çok üzgünüm:
Her ikisini de yeni duyduğum için, elimden geldiğince araştırmaya çalışıyor ve tüp bebekle ilintisini anlamaya çalışıyorum...

Sen özel bir tedavi gördün mü bu konuyla ilgili? ilaç vs?

aa pko polikistik overmi
kızlar bişi diyimmi size ben 18 yaşında falandım bikeresinde adet sancım çok çok şiddetli oldu beni hastaneye kaldırdılar bayıldım falan yani öle

dr ultrason çekti falan filan derken dediki
kistler var tahlil kağıdındada polikistik over bilmem kaçtane sıralı olarak dizilidir falan yazıyodu
sonra dr anneme demişki ilerde çocuğu olmayabilir ama tedaviyle kolayca geçer ama sonrasına biton ultrason falan çekildim bişi çıkmadı acaba bende de bişi varmıdır yaww aa bak şimdi aklım karıştı hee

hiç öğrenme bi tanem
çok yumurta oluşumu fakat çok küçük bir tanesi bile gelişemiyo kist halinde kalıyo
kişiye göre de farklılıklar gösteriyo çeşitleri var yani herkes de kısırlık sorunu yok mesela erkeklik hormonları yüksek olabiliyo
ben mesela ilaç kullanmasam 5 6 ay filan adet olmuyorum düzenli ilaç alıyorum adet görmek için çok b.. bi durum yanii
hadi gözün aydın ne var anasında sanki hergün

he bide kızlar ozaman bana dr 3 aylık doğum kontrol hapı vermişti sonra yok oldular yani bi daha çıkmadı ultrasonda
kız banada bişi diyin acaba benim ultrasonda yumurta diye gördükleri 23 tane kistmi anam o dr u gebertirim ozaman hee

Ama kesinlikle bugün değil:umursamaz:
Grip olmuş, hiç zamanı değil böyle bir konuşmanın.Sen akşam ilgilen onunla, çocuklaşıyorlar sen de biliyorsun hasta olduklarında.
Adilane bir konuşma olmaz öteki türlüsü, rakibin hasta çünkü, kurnazlık etme,bekle iyileşsin adil olsun opuyorumnanaktan

Mesela ,en yakın zamanda cereyan edecek "annemlere gidelim bu akşam "önerisi yada konuşması üzerine, olumsuz cevap vererek yapabilirsin o konuşmayı..

şimdi ortada fol yok yumurta yokken akşam konuyu açarsan, kurduğunu hatta kurulduğunu bile söyleyebilir..

Sukunet kazandırır,her zaman..:jeyyar:

canım bunun tedavisi yok henüz istediğine göre tedavi şekli belirleniyo
çocuk içinse tüp bebek
adet görmek içinse haplar
kıllar içinse ayrı tedavi
bi de şeker hormonunu etkilediği için şeker ilacı kullanıyorum
aslında işin özeti şu
kısır döngü bi hastalık
kilo almaman gerekiyo ama hastalık kilo yapıyo
zor bi durum yani düşünün ki net bi tedavisi yok

peki pkolu arkadaşlar karnınızda sürekli hiç geçmeyen bi sızı varmı benim hep öle karnım hep ağrılı gibi böle sızı gibi

Bitanem ben de yeni duyup öğrendiğim için bilgi sahibi değilim, bir gün eni konu öğrenirsem, bilgilen diye anlatırım istersen, Songül eskiden beri muzdaripmiş, o tam anlamıyla biliyorduri ona sorarız arada.

ayyy Allah mı sööletiyo arkadaşım 65 diye...kaydirigubbakcemile5
ben verdiğim her bir kiloya razıyım şu an...

nevra o kilo sarmaşığın varya hani onu nasıl yapıyosun yaw herkes bişiler yapıyo ben neden bilmiyom yaaa
cicim yardım sayfasımıydı neydi kilo çizelgesi nasıl yapılır vs diye ayrıntılı anlatıyorlardı
kilo çizelgesi diye ara konular çıkar karşına..
ordan baka baka yaptım ben...

birgün beklerim hepinizi
canım mantı kilo aldırmaz ya o kadardan bişi olmazz
yok anam ben zayıflayınca geliyim valla diyet raydan çıkar mazallahopuyorumnanaktan
E bırak da kızcağız diyet topiclerini gezsin ,nası zayıflayacak yoksa di mi, bak 2 haftadır 1.oluyormuş o topiklerden birinin, o nedenle arada bir gezsin canım diyet sayfalarını...
evettt 2 haftadır birinciyim anacığım diyette arkadaşınızla gurur duyun.:lepi:

hadi gözün aydın ne var anasında sanki hergün
vereliniortak
gizemim sabır güselim...sinirlenme...

evet evet bu akşam ben onu iyice bi şımartıyım yatırıyım ıhlamurlar falan filan iyi bakıyım nasılsa ayaklandığından anama gidelim diycekk yada bu akşam orda kalalım falan bende dicemkiii

gitmek neyse de şu kalam işini bi bırak evimiz yokmu bizim göçebe gibi bi o yana bi bu yana avanakmıyız biz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tabikide böle kelimeler yok arada cnm dozunda yani herşey merak etmeyin ben sizden alacağımı aldımm heheheh opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile5

canım pko hemen ultrasonla görülüyo aydın beye muayene oldun sen olsaydı görürdü sen merk etme teşhisin hemen konuyo yani
dedim ya ben ilaçsız adet olamıyorum kist dedikleri de öyle meliyatla alınan kist değil canım yumurtaların olgunlaşmamış olabilir öyle sandığın gibi kistler olsa muayenede çıkardı ve çok ağrın olurdu veya kanaman durmazdı yani sende yoktur canım merak etme

Tamam anlaştık canım..
Eminim sen en iyisini en güzelini yaparsın. Sana yakıştığı gibi hareket edeceğine hiç şüphem yok..
Canımsın..

ayy nevinimm maşallah ne akıl heee
süpersinnn ayyy çok hoşuma gitti yavvvnaniknaniknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…